IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> WOŚP 2007, pomysły, propozycje, chętni do pomocy
Guest_darek_*
post wto, 03 paź 2006 - 22:54
Post #1

Guests

cześć

jest juz październik więc można zatwierdzać sztaby i niebawem powinno zacząć działać kilka w naszym mieście. Chciałem sie zapytac co myślicie na temat imprezy plenerowej. W zeszłym roku nie udało się takowej zorganizować ale w tym roku wszystko przed nami. Może ktoś z Was chciałby się włączyć w organizacje, może ma ciekawe pomysły, propozycje, możę ma znajomych którzy moga przygotować jakieś fajne rzeczy lub happening albo którzy mogą wyłożyć troche kasy na organizacje finału :]

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 10)
new_world_disord...
post nie, 17 gru 2006 - 12:49
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 375

QUOTE(darek @ Oct 3 2006, 07:54 PM) *
cześć

jest juz październik więc można zatwierdzać sztaby i niebawem powinno zacząć działać kilka w naszym mieście. Chciałem sie zapytac co myślicie na temat imprezy plenerowej. W zeszłym roku nie udało się takowej zorganizować ale w tym roku wszystko przed nami. Może ktoś z Was chciałby się włączyć w organizacje, może ma ciekawe pomysły, propozycje, możę ma znajomych którzy moga przygotować jakieś fajne rzeczy lub happening albo którzy mogą wyłożyć troche kasy na organizacje finału :]

Pozdrawiam

Nie rozumiem dlaczego napisałęś ten temat. Organizujesz WOŚP? Bo z tego co wiem to nie. Organizują go 4 osoby z zamoya (prof. Ślifirska, Asia, Adam i ja) i oczywiście prezydent, więc nie wiem dlaczego w ogóle to napisałeś. Adam był na zebraniu MRM i podobo rada się w to nie chciała wczepić. Wszystko elegancko idzie do przodu, mamy już pan imprezy, będzie się odbywać na hali. Wszystko powoli się załatwia, jeśli wypali wszystko co sobie założyliśmy żebędzie, zabawa będzie świetna.

Z tego co wiem to sztaby są w zamoyu, łukasińskim, TZNie i hufcu.

Wjednym masz rację, potrzebujemy sponsoringu wink.gif jeśli ktoś byłby chętny pomóc w spłaceniu imprezy (nie wyjdzie dużo, koncerty grają za darmo, prawdopodobnie tylko światełko do nieba i plakaty trzeba będzie kupić) to prosze się zgłaszać do nie na mail gazilla@o2.pl lub do V lo im. Jana Zamoyskiego (mydlice)

+Quote Post
endriu
post czw, 11 sty 2007 - 11:28
Post #3

Ja tutejszy, z bagna

Grupa: Moderator Sport
Nr użytkownika: 359
GG: 1276813 status gadu-gadu

WOŚP w Dąbrowie Górniczej

14 stycznia 2007 r. uczestniczymy w piętnastym finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Dzisiaj w Hali Widowiskowo Sportowej Centrum zebrali się wszyscy, którzy uczestniczą w przygotowaniach do finału. W tym roku kwestować będzie ponad 300 wolontariuszy ze sztabów w Hufcu ZHP, w I i V L.O., w Zespole Szkół Ekonomicznych oraz w Gimnazjum nr 1. Dodatkowo pomagać będą Młodzieżowa Rada Miejska oraz II L.O.

Informacje o zebranej kwocie przekazywane będą na bieżąco do hali Widowiskowo Sportowej "Centrum", gdzie odbywać się będą wszystkie imprezy. Pod numerem telefonu 32 261 61 96 będzie można uzyskać informacje ile aktualnie zebrano pieniędzy w naszym mieście, co dzieje się na Hali i ile dąbrowian włączyło się do akcji.

Wolontariusze ruszą w teren już z samego rana. Będą prawie w każdej części naszego miasta. Nie powinno być więc problemów z odnalezieniem puszek i wspomożeniem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Imprezy rozpoczną się na Hali już o 15.00 i tam bawić się będziemy aż do 22.00. A w programie:

15:00 Rozpoczęcie, pokaz strażaków przed Halą Sportową "Centrum"
15:30 karaoke
16:00 koncert zespołu Wyspa Pozytywnej Dewiacji
16:30 kabarety (Zażarty + Bez JaJ)
16:55 licytacja
17:05 koncert zespołu Brain Surgery
17:35 capoeira
17:50 licytacja
18:00 koncert zespołu Nell
19:00 licytacja
19:15 karaoke
20:00 światełko do nieba (sztuczne ognie + fire dance)
20:20 koncert zespołu Lert
20:50 koncert zespołu Paździerze i Kosmetyka Mózgu
22:00 koniec imprezy

W międzyczasie:
-wspólna budowa anioła
-sklepik "Pod Aniołem"
-wydzielone stanowisko z pierwszą pomocą przedmedyczną
-krojenie ogromnego tortu
-od godz. 16:00 "pokaz" psów przed halą
-aukcja ogromnego smoka, który zdobył 1 miejsce na ogólnopolskiej paradzie smoków w Krakowie ( http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=101050 )
-tworzenie graffiti

W Dąbrowie Górniczej zagramy dzięki Urzędowi Miejskiemu Miasta Dąbrowa Górnicza, Centrum Sportu i Rekreacji, Pałacowi Kultury Zagłębia, pięciu zarejestrowanym sztabom. XV finał wspomagają Piekarnia Kowalczyk, Piekarnia Marzenie oraz Liceum Plastyczne w Dąbrowie Górniczej i Stowarzyszenie Zielone Zagłębie.

info/az

źródło: www.dabrowa-gornicza.pl
pozdr...

--------------------
To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.

+Quote Post
Bazyl
post nie, 14 sty 2007 - 12:05
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 298

Więcej o WOŚP w Dąbrowie Górniczej można znależć na stronie http://members.lycos.co.uk/wospdabrowa/

+Quote Post
Guest_Dotyk_*
post pon, 15 sty 2007 - 10:48
Post #5

Guests

Dzień dobry ... nie wiem czy odpowiedni temat wybrałem, ale zaryzykuje wink.gif .
Poszukiwane są zdjęcia z Fireshow / Firedance z wczoraj (14.01.07 o 20.08) który odbył się z Okazji WOŚP. Jestem jednym z tancerzy ognia i prosze wszystkie osoby które robiły nam Fotki o przesłanie ich na Adres

Azis_Light@wp.pl bądź Dotyk83@wp.pl ... Ewentualnie skontaktowanie sie z moją osobą przez GG 8486357

Z góry dziękuje

Łogień

+Quote Post
kursor
post pon, 15 sty 2007 - 18:56
Post #6

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 187

Super pokaz ognii sztucznych na "światełku do nieba" pokaz chyba jakiego nie było dawno w DG i zespół FIERDANCE też pokazał że na ziemi też jest dużo do zrobienia z ogniem :)

fajnie fajnie

+Quote Post
:)
post pon, 15 sty 2007 - 20:07
Post #7

IX :)

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 8
GG: 1234567 status gadu-gadu
Tlen: test status tlen

na stronie Zielonego Zaglebia jest fotka http://zielonezaglebie.org.pl/component/op...id,14/PageNo,2/

--------------------

+Quote Post
Dotyk
post pon, 15 sty 2007 - 21:36
Post #8

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 403

Dzięki wielkie za informacje :) , kurcze... tak to jest jak brak na pokazach własnego fotografa... ehh :) Co do naszego występu Obiecuje ze następnym razem (bo następny będize na bank wink.gif ) będzie lepiej, ładniej i z muzyką .

Pozdrawiam

+Quote Post
Guest_Gość_*
post wto, 16 sty 2007 - 17:52
Post #9

Guests

Szkoda, że tych fotek tak mało biggrin.gif ale super było :)

+Quote Post
Dotyk
post czw, 18 sty 2007 - 10:32
Post #10

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 403

Dla zainteresowanych biggrin.gif ... więcej fotek tu -> http://www.hala-arta.e9.pl/index1.php?id=1...pg=1&gal=99 ... niebawem , na stronie www.azislight.yoyo.pl będą zdjęcia z Fireshow ... przpraszam za chwalipiętstwo wink.gif

+Quote Post
Guest_NeoKs_*
post sob, 20 sty 2007 - 16:22
Post #11

Guests

Nareszcie na stronie Hali dodali fotki xD i na stronie http://brainsurgery.pl/index1.htm

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:56
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza