![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 28 cze 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 210 ![]() |
Student IV roku informatyki szuka pracy w dziale informatycznym firmy, urzędu, instytutu, w sklepie lub serwisie komputerowym.
Wiek: 23 lata. Uregulowany stosunek do służby wojskowej. Poszukuję pracy w rejonie Katowic, Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Będzina, Czeladzi. Proszę o kontakt pod e-mailem: informatyk999@o2.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie wiem na ile to jeszcze aktualne, bo info jest sprzed ok. miesiąca ale podobno Vattenfall poszukuje na Śląsku informatyków i to z tego co mówili nie 1 i nie dwóch a więcej. Nawet zrobili stoisko u mnie na uczelni w tej sprawie, niestety chcieli tylko informatyków
![]() O tu zajrzyj -> http://www.vattenfall.pl/www/vf_pl/vf_pl/1...zgxox/index.jsp. Praca niestety w Gliwicach ale dojazd nie jest zły - wiem, bo już piąty rok dojeżdżam ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 28 cze 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 210 ![]() |
Dzięki vacu za info i linka
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:56 |