![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 10 lut 13 Nr użytkownika: 5,154 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Mam pytanie odnośnie dostawców telewizyjnych i internetowych przy ulicy Kasprzaka 58, od 1 marca będę tam wynajmował mieszkanie. Obecnie mieszkam na w centrum i korzystam z Telpolu ( jakość do ceny idealna ), wiem jednak że moje nowe miejsce zamieszkania nie jest obsługiwane przez Telpol. Stąd moje pytanie jakie są możliwości poza UPC, bo ich oferta jest dość droga przy umowie na 12 miesięcy aktywacja 200 zł a opłaty miesięczne aż 165 zł za wszytko z najniższej półki. Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, Mam pytanie odnośnie dostawców telewizyjnych i internetowych przy ulicy Kasprzaka 58, od 1 marca będę tam wynajmował mieszkanie. Obecnie mieszkam na w centrum i korzystam z Telpolu ( jakość do ceny idealna ), wiem jednak że moje nowe miejsce zamieszkania nie jest obsługiwane przez Telpol. Stąd moje pytanie jakie są możliwości poza UPC, bo ich oferta jest dość droga przy umowie na 12 miesięcy aktywacja 200 zł a opłaty miesięczne aż 165 zł za wszytko z najniższej półki. Z góry dziękuje za pomoc. cosik duzo, ja place 144 za całkiem wysokie opcje.... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Sprawdzałeś ceny u przedstawiciela czy na infolinii? Bo zwykle przedstawiciele proponują lepsze warunki.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 10 lut 13 Nr użytkownika: 5,154 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sprawdzałeś ceny u przedstawiciela czy na infolinii? Bo zwykle przedstawiciele proponują lepsze warunki. Witam, Ceny sprawdziłem na stronce czatując z jakimś przedstawicielem, za pakiet Oferta UPC na jeden rok z multiroom-em zapragnęli 165 zł wraz z aktywacjami o łącznej sumie 200 zł |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Sprawdź czy na klatce nie ma ogłoszenia lokalnego przedstawiciela i zadzwoń do niego bezpośrednio.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na skrzynce od kablówki zazwyczaj naklejają kontakt
-------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego co się dowiedziałem od kolegi (Kasprzaka 60) to tylko i wyłącznie UPC tam dociera (może się mylić), więc za dużego wyboru nie masz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moge podac numer na "mojego" konsultanta z UPC, ja nigdy sie na nim nie zawiodlem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:59 |