![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Planuje kupić e-papierosy w prezencie dla rodziny z USA. Może ktoś polecić, co warto jak z wkładami etc. nie pale i powiem, szczerze ze czytając opisy za bardzo wiem o co chodzi już nie wspominając jak to się sprawdza w praktyce.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Planuje kupić e-papierosy w prezencie dla rodziny z USA. Może ktoś polecić, co warto jak z wkładami etc. nie pale i powiem, szczerze ze czytając opisy za bardzo wiem o co chodzi już nie wspominając jak to się sprawdza w praktyce. E-palę od roku więc coś mogę polecić ![]() W naszej okolicy polecam wybrać się na Naftową do Sosnowca do http://www.e-dym.pl. Potrafią fachowo pomóc i ceny mają niezłe (nie wiem ile masz czasu ale jeśli więcej to obserwuj http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=15000176 na aukcjach mają czasem fajne promocje i nie sprzedadzą Ci za tyle w sklepie! Odebrać możesz osobiście ale kupić musisz przez Allegro. Oczywiście jeśli to nie promocja z Allegro to normalnie możesz kupić w sklepie). Tyle, że to temat rzeka. Ja bym na pewno polecił coś z rodziny eGo, gwint 510, bateria min. 900mAh. Gdyby to było na miejscu to polecałbym kupić 2 sztuki takich baterii, do tego ładowarka i wyjdzie 100zł a zestaw elegancki, sam używam. Jednak te baterie są dość awaryjne, e-dym od ręki wymienia ale jak to ma iść do USA to może być problem. No więc jeżeli tam to jakiś zestaw od Joye będzie pewniejszy. Teraz jaki zestaw to zależy od typu wkładów. Ego-T czyli tank są tańsze. Kupiłem kilku osobom, kobietom, i im pasuje a dla mnie za słabo "kopie". Ego-C nie używałem więc nie wiem, w sklepie go chwalą ale cena sporo wyższa. Możesz też zrobić tak i ja bym chyba tak zrobił. Kupić dwie baterie Joye Ego 1000mAh, do tego ładowarkę i poprosić do tego o atomizer tank plus kilka rodzajów kartomizerów - końcowy użytkownik będzie mógł sprawdzić co mu najlepiej pasuje i tego później używać. Jeżeli chodzi o baterie to do każdego typu są takie same, różnią się tylko pojemnością. Nie powinno być też problemów z zakupem w USA akcesoriów. Polecam też przejrzeć http://www.papierosyforum.pl/index.php zwłaszcza działy "Początkujący" i "Szybkie pytania", często padają tam takie pytania więc możliwe, że na szybko jeszcze jakieś info znajdziesz. No i jeszcze błąd popełniany imho przez początkujących - wg mnie zestaw dla dwojga w postaci dwóch baterii odpada. Jedna osoba musi mieć dwie baterie, bo jak ma jedną i ta jej padnie to sięgnie po fajki. Bateria trzyma długo (dzień, półtora - zależy od palacza) ale pada niespodziewanie. To już lepiej mniejsze baterie, jakieś 750mAh czy nawet 600mAh, ale dwie na osobę. Jeszcze coś - ja mam w e-dym 15% rabatu ![]() ![]() ![]() [Edytka] A a'propos praktyki - ja e-palę półtora roku ale bez fajek rok, wcześniej pół roku "hybrydowo" ![]() Ten post edytował vacu śro, 22 sie 2012 - 17:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki za odzew, osoba obdarowywana raczej dużo pali 2 paczki dziennie to spokojnie, jednocześnie nie jest do końca przekonana co do e-palenia. Tak, więc myślę o skompletowaniu czegoś taniego za własnie 100 czy 150.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |