![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
Czy ktoś z Was wie, gdzie w DG jest takowy sklep?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
1. Targowisko przy Tysiąclecia (alejka prowadząca w stronę kościoła, pierwsza licząc od PKO). Czynne o ile dobrze kojarzę od wtorku do soboty.
2. Manhattan - w drewnianych budkach między blokami 34 i 36 (na wysokości przystanku). Ostatnio kilka razy próbowałem tam coś kupić, mimo, że teoretycznie czynne bodajże od 9, wisiała kartka "Wracam o 12.30" czy coś w tym stylu, więc dałem sobie spokój. 3. Osiedle Kasprzaka - jadąc do przychodni mijasz Biedronkę, przed przychodnią trzeba skręcić w prawo, sklep jest w tych pawilonach. Najtańszy wydaje mi się ten na targu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
1. Targowisko przy Tysiąclecia (alejka prowadząca w stronę kościoła, pierwsza licząc od PKO). Czynne o ile dobrze kojarzę od wtorku do soboty. 2. Manhattan - w drewnianych budkach między blokami 34 i 36 (na wysokości przystanku). Ostatnio kilka razy próbowałem tam coś kupić, mimo, że teoretycznie czynne bodajże od 9, wisiała kartka "Wracam o 12.30" czy coś w tym stylu, więc dałem sobie spokój. 3. Osiedle Kasprzaka - jadąc do przychodni mijasz Biedronkę, przed przychodnią trzeba skręcić w prawo, sklep jest w tych pawilonach. Najtańszy wydaje mi się ten na targu. Ślicznie dziękuję ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Sklep "Centrum" na pierwszym piętrze jest tam stoisko z chemią sprowadzaną z Niemiec. Cenowo ok
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na Okrzei też jest sklep m.in. z chemią z Niemiec.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja ani raz nie spotkałem się w tego typu sklepach z oryginalnymi produktami. Zresztą ostatnio dużo było afer z zamykaniem piwnicznych fabryk niemieckich proszków.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja ani raz nie spotkałem się w tego typu sklepach z oryginalnymi produktami. Zresztą ostatnio dużo było afer z zamykaniem piwnicznych fabryk niemieckich proszków. Tylko jak rozpoznać te podrobione? Może macie jakieś pomysły? Jakiś czas temu widziałem też ogłoszenie na słupie przy 11 Listopada. Podano datę sprzedaży chemii z Niemiec przez obwoźny sklep :-) Miejsce sprzedaży - przy kościele na Manhattanie. To była chyba jednorazowa akcja. Ten post edytował Bathurst sob, 25 lut 2012 - 11:37 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Nawet jeśli te rzeczy, które kupuję (proszki i płyny do płukania) są podrabiane - i tak są o niebo lepsze od dostępnych w zwykłych sklepach. A biorąc pod uwagę wydajność - mimo wyższej ceny opakowania w sumie wychodzą podobnie jak zwykłe.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Mała aktualizacja co do gołonoskich sklepów - na Kasprzaka zlikwidowany, na ryneczku nieczynny co najmniej do końca lutego, na Manhattanie czynny, ale bardzo mały wybór w tej chwili, dostawa za jakieś dwa tygodnie... Muszę sprawdzić te w centrum.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Leszku
ubiegłeś mnie w raporciku ![]() Wczoraj byłam na Kasprzaka - lokal do wynajęcia, na ryneczku zamknięte, dobijałam się w sobotę i niedzielę. Dziś może zajrzę do DH Centrum |
|
|
![]()
|
|
Stoisko w DH Centrum czynne, dostawa w przyszłym tygodniu
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Osobiście kupuję na allegro, wybór spory i ceny niższe niż np. te który były kiedyś na ryneczku na Morcinka (jak jeszcze istniał)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: czw, 22 gru 11 Skąd: DG - Centrum Nr użytkownika: 4,882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest jeszcze komis na Sienkiewicza (koło dawnej straży pożarnej)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Kolejna aktualizacja - na ryneczku przy Tysiąclecia nadal zamknięty (kartka podaje, że do 31 maja, ale jakoś już w to nie wierzę), na Manhattanie zamknięty (bez żadnej informacji), znalazłem za to kolejny sklep - przy Merkurym (wolno stojący kioseczek przy wjeździe z Królowej Jadwigi).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Sklep z chemią niemiecką otworzyli w Będzinie na Syberce. W byłym biurowcu fabryki butów. Obok biedronki.
Towaru sporo ale nie byłem środku więc nie wiem czy drogo. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:45 |