![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 68 Dołączył: śro, 10 lut 10 Nr użytkownika: 3,703 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WItam wiecie jak najłatwiej dostać sie od nas do Jaworzna??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
WItam wiecie jak najłatwiej dostać sie od nas do Jaworzna?? Nie wiem czy to najszybszy sposób ale brat tak codziennie dojeżdża do pracy więc możliwe, że tak - jeździ "K" na Niwkę i wysiada przy kościele, stamtąd już coś jeździ bezpośrednio do Jaworzna, ale numery linii to mógłbym ci podać dopiero wieczorem. Ten post edytował vacu sob, 28 sty 2012 - 11:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Autobusem lub tramwajem na Niwkę (lub ew. do centrum Sosnowca) i tam przesiadka na autobus do Jaworzna - jedyne co mi przychodzi do głowy.Chyba właśnie na Niwkę, nie na Dańdówkę?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: śro, 21 lip 10 Nr użytkownika: 3,980 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można jechać autobusem linii 18 lub przewozem "K" -> wysiąść na przystanku Niwka Kościół i przesiąść się na autobus linii J (PKM Jaworzno, nie honorują biletów KZK-GOPu).
Istnieje też bezpośrednie połączenie busem - "G" jedzie z dąbrowy centrum na 100% nie wiem tylko w jakich godzinach. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: pią, 26 cze 09 Nr użytkownika: 3,371 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Busik na pewno jeździ do/z Redenu, dokąd dokładnie, w jakich godzinach i w jakiej cenie- nie wiem. Na przystanku na Redenie (na ściance bocznej wiaty tej bliższej kiosku) jest naklejony rozkład ( no przynajmniej wczoraj jeszcze był)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Kiedyś dawno(w wakacje) ten bus był jakoś 15po każdej godzinie w centrum, ale teraz nie wiem jak jest.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
EDIT do poprzedniego
znalazłem takie coś -> http://www.jaworzno.pl:443/~jaworznopl_www...lady/000g/w.htm nie wiem czy to aktualne, ale może się komuś przydać ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak najbardziej aktualne ;-) Ten busik jeździ już dobre 5 lat i to stale w tych samych godzinach! Także do FH jest dojazd, szkoda tylko, że popołudniu w sobotę i w niedzielę już nie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |