![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam,
Szukam taniego używanego laptopa dla starszej osoby, pełno tego na Allegro co prawda ale już raz się naciąłem więc wolałbym wziąć od kogoś z okolicy i sprawdzić, być może coś komuś zalega. Moje potrzeby: - parametry nieistotne, ma służyć do przeglądania internetu i przeglądania fotek z aparatu, byłoby fajnie jakby poszedł na nim WinXP, - ekran nieistotny, może być nawet taki jak w netbookach ![]() - stan wizualny nieistotny chociaż dobrze jakby nie był w częściach ![]() - jeżeli nie ma wifi (a zwykle starsze lapki nie mają) to musi mieć 2x port USB, - musi być całkowicie sprawny tzn. bateria może być całkiem padnięta ale reszta (ekran, klawiatura, porty) musi działać poprawnie, sprzętu niesprawnego mam kupę więc taki mnie nie interesuje - posiadanie napędu CD lub DVD będzie dodatkowym atutem Cena jaka mnie interesuje to kilkaset zł, w zależności co to będzie mogę dać mniej lub więcej ale w tych granicach. Gdyby komuś coś takiego zalegało to proszę o kontakt w wątku lub na PW. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Vacu, ja bym Ci radził jednak z allegro - konkretnie tego sprzedawcę: http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=7983760
Można odebrać osobiście na giełdzie komputerowej w Katowicach, ja u nich kupowałem używanego blaszaka + powystawową cyfrówkę dla Mamy - działają bez zarzutu. A ceny naprawdę sympatyczne... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja polecam laptops blisko, gwarantują serwis, mają też sprzedaż na Allegro ale lepiej dotknąć przed zakupem
![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Vacu, ja bym Ci radził jednak z allegro - konkretnie tego sprzedawcę: http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=7983760 Można odebrać osobiście na giełdzie komputerowej w Katowicach, ja u nich kupowałem używanego blaszaka + powystawową cyfrówkę dla Mamy - działają bez zarzutu. A ceny naprawdę sympatyczne... ja polecam laptops blisko, gwarantują serwis, mają też sprzedaż na Allegro ale lepiej dotknąć przed zakupem ![]() Dzięki Panowie, o to też mi chodziło, że włąśnie ktoś może zna sprawdzonego sprzedawcę w okolicy. laptops.pl kiedyś już widziałem i na stronie oferta nie jest zbyt bogata ale mam niedaleko z pracy więc może podjadę i zobaczę co jest na sklepie. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki ale dopiero teraz to przeczytałem a laptop już kupiony ![]() Wybrałem się na giełdę do microtech i wybrałem HP za 460 zł ![]() ![]() A więc dzięki Panowie za pomoc ![]() BTW - czy giełda w starym dworcu to jedyna w K-cach? Pamiętam, że na przełomie wieków bywałem często na giełdzie przy wieżowcu DOKP i było tam zawsze bardzo dużo ludzi i stoisk, bywało, że i godzinę stałem w kolejce do wejścia, tu gdzie byłem jest ledwo kilka stoisk a kupujących też niezbyt wielu - ciekawy jestem czy przez te 10 lat aż tak się wszystko pozmieniało ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Z tego, co kojarzę - to ta sama giełda, tyle, że przeniesiona. A co do tego, jak to wyglądało 10 lat temu - no cóż, internet nie był tak rozpowszechniony, e-handel praktycznie nie istniał, więc kupowało się na giełdzie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:20 |