![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Piekę na zamówienie torty, ciasta również dla dietetyków, dzieci z alergią na mleko krowie, skład i wygląd tortu uzgadniany każdorazowo z klientem. Piekę również ciasta (cena 50/60 zł za dużą *blaszkę*) takie jak:
1. Biszkopt z ptasim mleczkiem i galaretką 2. Ciasto biszkoptowe z kremem 3. Sernik kokosowy z galaretką 4. Sernik z ciemnym ciastem 5. Ciasto z kremem ananasowym 6. Sernik *rosa* 7. Sernik krakowski 8. Sernik z brzoskwiniami 9. Ciasto cytrynowe z galaretką 10. Ciasto wawelskie 11. Orzechowiec 12. Sernik gotowany 13. Królewiec 14. Sernik z masą kawową *Natalia* 15. Sękaczek 16. Placek serowo-orzechowo-kokosowy 17. Placek makowo-serowo-orzechowy 18. Makowiec na biszkopcie 19. Ciasto serowo-budyniowe 20. Jabłecznik 21. Jabłecznik z różową pianką 22. Fale Dunaju 23. Snickers 24. Pijak Kontakt mailowy torty0@o2.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszystkie w takiej samej cenie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Ciasta biszkoptowe i jabłeczniki po 50 a serniki, makowce, miodowe po 60 zł Ciasta bez ulepszaczy i konserwantów, typowe "domowe" wypieki.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Co to znaczy cena za blaszkę?
Ciasto i torty sprzedaje się na wagę. Tylko wtedy mozna ocenić, czy ceny są konkurencyjne. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 17 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,130 Płeć: Mężczyzna GG: KS6841974 Skype: brak Tlen: ks ![]() |
idzie nowe
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,296 Płeć: Mężczyzna GG: 784484 ![]() |
Piekę na zamówienie torty, ciasta również dla dietetyków, dzieci z alergią na mleko krowie, skład i wygląd tortu uzgadniany każdorazowo z klientem. Piekę również ciasta (cena 50/60 zł za dużą *blaszkę*) takie jak: 3. Sernik kokosowy z galaretką 4. Sernik z ciemnym ciastem 6. Sernik *rosa* 7. Sernik krakowski 8. Sernik z brzoskwiniami 12. Sernik gotowany 14. Sernik z masą kawową *Natalia* a sernik bez sera też pieczesz? |
|
|
![]()
|
|
Ser może być zastąpiony tofu
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,296 Płeć: Mężczyzna GG: 784484 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT po prostu czuć serem prawie jak sernik z sera, dzieci się zajadają ![]() Nooo super ...skoro nie ma sera a smak jest znaczy , że niezła ilość chemii musi w tym być.... winszuję głupoty, skoro dzieciom to dajesz ....naprawdę jest się czym chwalić ![]() Potem się ludzie dziwią skąd wszelakie choroby łapią ![]() -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
Nooo super ...skoro nie ma sera a smak jest znaczy , że niezła ilość chemii musi w tym być.... winszuję głupoty, skoro dzieciom to dajesz ....naprawdę jest się czym chwalić yaku grubo się mylisz , nie ma żadnej chemii, a głupi nie jestem żeby paskudztwa dzieciom dawać, na pw napiszę ci co zastępuje ser jak chcesz i powiesz mi czy to chemia |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 09 gru 09 Nr użytkownika: 3,603 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie uruchomiłam swojego bloga http://galeriatortow.blogspot.com/
a jeśli chodzi o serniki bez mleka, bo widzę, że dyskusja w tą stronę poszła, to generalnie chodzi aby zrobić sernik bez jakiegokolwiek nabiału odkrowiego (czyli śmietana, mleko też odpada) a jeśli macie jakieś przepisy to chętnie poznam, bo lubię eksperymentować. Ja byłam zmuszona opracować dietę bezmleczną dla mojego dziecka i właśnie w ciastach i kremach do tortu musiałam eksperymentować. Galeria Tortów |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajny pomysł na blog -brakuje mi tylko przepisów. Z tortami często jest problem, te kupne często są niesmaczne błee
Mieszkasz na Śląsku tak jak piszesz na blogu czy to takie....uogólnienie hmm ![]() Ten post edytował Bathurst czw, 11 paź 2012 - 16:09 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
Mieszkam w Dąbrowie, a torty robię tradycyjnie, nie używam spulchniaczy, mieszanek do wypieku ani jajek w proszku.
Ten post edytował storczyk czw, 11 paź 2012 - 17:43 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to nie na Śląsku w takim razie ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:50 |