![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 08 lis 07 Nr użytkownika: 871 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy sa jakies strony na ktorych podaje sie dane auta, wlasciciela, itp a na koniec wyswietli sie lista ubezpieczalni i kwoty ubezpieczen za caly okres?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jest przynajmniej 1548 takich stron.
znasz googla? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bez urazy pawcio1978, ale włączyli ci wczoraj internet czy co?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 08 lis 07 Nr użytkownika: 871 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam neta w telefonie. A nie wszystkie strony mi dzialaja :p
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Są, ale odpowiadasz na kilkadziesiąt pytań (w większości niepotrzebnych, jeśli chodzi o OC), a następnie uzyskujesz wyliczenia z kosmosu (może część jest ok). Najlepiej namierzyć kilka ubezpieczalni i wysłać zapytania, ewentualnie przejść się do punktu z ubezpieczeniami i poprosić o najkorzystniejszą ofertę.
|
|
|
![]()
|
|
Wiem. Ale mi chodzi aby na necie zrobi rekonesans i dopiero atakowac ubezp. Ale widze, ze nikt nie zna odpowiedzi (jak zwykle)!!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 12 maj 07 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 682 ![]() |
Nie szukałem w goglach, ale wydaje mi się, że nie ma takich stron, a już na pewno rzetelnie porównujących oferty. Internet jest wykorzystywany przez firmy głównie w celach reklamowych, szczegółowe oferty są przedstawiane dopiero w punktach obsługi, choćby dlatego żeby nie omijać danej firmy "bo porównywarka pokazała, że mają drogo".
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem. Ale mi chodzi aby na necie zrobi rekonesans i dopiero atakowac ubezp. Ale widze, ze nikt nie zna odpowiedzi (jak zwykle)!!! Ja nie polecam takich stron, bo używając takich stron trzeba się liczyć, że nikt nie udostępnia takich porównywarek "za darmo" i w cenę takiego wyliczenia będzie prowizja dla agenta. To samo dotyczy ubezpieczenia wykupowanego u konsultanta przez telefon. Najlepiej więc wpisać w google ubezpieczenie samochodu i bezpośrednio na stronach danego towarzystwa wyliczać składkę. I jeszcze jedna porada - zmieniając co rok ubezpieczyciela lub choć kontrolnie przeliczając ubezpieczenie co rok naprawdę możemy zyskać do kilkuset złotych - tu reklamy nie oszukują ![]() |
|
|
![]()
|
|
Kupowalem w taki sposob ubezpieczenie zagranica (tylko przez neta) i bylo taniej. U nas w PL za grata musisz placi majatek.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:34 |