![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: pon, 25 kwi 11 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 4,594 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczynamy Sezon Zasadniczy -12 października(środa)
Od meczu Tauron MKS Dąbrowa Górnicza-GCB Centrostal Bydgoszcz LINK Ten post edytował roberto wto, 09 sie 2011 - 20:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
środek tygodnia, ciekawie na inaugurację ...
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że ta środa będzie "ruchoma" - i dokładny termin będzie pewnie zależał od tv ...
Ale dobrze, że w końcu się zaczyna - jeszcze tylko dwa miesiące ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja Wam mówię że będą niezłe jaja z terminami skoro Polsat nawet na piłce sobie wymyślił że mecze w poniedziałek a niektóre weekendowe nawet o 13...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja Wam mówię że będą niezłe jaja z terminami skoro Polsat nawet na piłce sobie wymyślił że mecze w poniedziałek a niektóre weekendowe nawet o 13... Spoko - będzie pewnie tak jak w tamtym sezonie, że liga w tv będzie w piątki i poniedziałki. Do tego pewnie będą relacje w TV4. A Ekstraklasa w piłce to raczej tylko na Polsat Futbol będzie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja Wam mówię że będą niezłe jaja z terminami skoro Polsat nawet na piłce sobie wymyślił że mecze w poniedziałek a niektóre weekendowe nawet o 13... Co Ty gadasz…przecież to nie Polsat wymyślił mecze Ekstraklasy w poniedziałek. Teraz ligę transmitują trzy telewizje: Canal+, PolsatSport i Eurosport 2. Terminarz jest rozłożony na trzy dni aby była większa możliwość pokazania jak największej liczby meczy na żywo. Poniedziałkowe mecze są na Eurosport 2 Ten post edytował wozo nie, 14 sie 2011 - 15:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Klub Kibica MKS Dąbrowa Górnicza organizuje wyjazd na mecz 2 kolejki Plus Ligi Kobiet do Mielca na spotkanie z miejscową Stalą! Spotkanie to odbędzie się w sobotę 15 października o godzinie 18:00. Koszt wyjazdu wraz z biletem na mecz to kwota 40-45 złotych! Zapisy pod nr telefonu: 698 101 802 lub nr gg: 9808465! Zbiórka pieniędzy w środę 12 października podczas meczu z Pałacem Bydgoszcz w hali "Centrum".
Serdecznie zapraszamy!! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zdaje się, że termin jest nieaktualny. Macie potwierdzenie nowego?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mecz wyjazdowy z Mielcem w niedzielę, 16.10 o godz. 16:00
Źródło: PlusLiga Kobiet Ten post edytował checkin wto, 11 paź 2011 - 08:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No i po pierwszym meczu - jakie są Wasze wrażenia?
Ja mam mętlik bo wszystkie dziewczyny, które zagrały zagrały średnio - szczerze to miałem problem, żeby wybrać tą najlepszą - czyli MVP. Dziewczyny grały falami - raz rewelacyjnie, raz tragicznie. Ogólnie liczyłem na szybkie 3-0 a było bardzo ciężko. Ogólnie zauważyłem dwie rzeczy - mamy bardzo dobą ławkę rezerwowych i - oby nie - osłabienie rozegrania ... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja zauważyłem że sektor I jest sektorem trenerów i specjalistów od rozegrania
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
![]() Jako, że dzisiaj odbył się pierwszy mecz to pozwolę sobie napisać parę słów na temat gry naszej drużyny. W trzecim secie myślałem, że zejdę na zawał, bo przewaga jaka miały zawodniczki z Bydgoszczy wołał o krzyk rozpaczy ![]() Poza tym organizatorzy nie spełnili swojego zadania. Kupiłem karnet wraz z ojcem, ale niestety goście zajęli miejsce starszym osobom, które miały tez wykupiony karnet. Żadne perswazje do gnoi nie dochodziły. W końcu zawołali chyba jednego z ochroniarzy, ale ten przyszedł, pogadał sobie, uśmiechnął się i poszedł a ludzie dalej nie mieli miejsc ![]() No i jeszcze jedno ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wymagaj za wiele od tej śmiesznej ochrony. Oni potrafią tylko zgrywać cwaniaków. Już były problemy z większością ekip przyjezdnych, z osobami starszymi i nic. Czasem żałuję, że siatkówka to nie piłka, bo znalazłoby się paru co nauczyłoby ich kultury osobistej
![]() Ten post edytował Kamil_ czw, 13 paź 2011 - 00:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja zażartuję.
Wszyscy się uczyli; władze klubu, sędziowie i ochrona. Tylko kibice nie musieli iść na korepetycje. Podobała mi się 20-paro-latka która przy mnie stała (parodia przy interwencji) pomiędzy sektorami I i J. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mecz jak mecz, coraz częściej niestety zwłaszcza u kobiet obserwuję grę falami i to o coraz większej amplitudzie. Nie mogę pojąć jak można w jednej części meczu zagrać koncertowo nie popełniając praktycznie żadnych błędów a za chwilę nie potrafić podbić najprostszej piłki... chyba pomału się do tego po prostu przyzwyczaję. Mnie zaskoczyła jeszcze frekwencja, spodziewałem się trochę więcej kibiców, może było tak dlatego, że to środek tygodnia, a może coś innego... jeśli tak to na następnych meczach może być podobnie. Z wszystkich meczów otwarcia sezonu było chyba najmniej, przez co czasami na trybunach robiło się senne.
Opis meczu, konferencja i tabele dla tych co nie byli w jednym miejscu >>>link. Wieczorem wrzucę krótkie video z całego spotkania. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wymagaj za wiele od tej śmiesznej ochrony. Oni potrafią tylko zgrywać cwaniaków. Już były problemy z większością ekip przyjezdnych, z osobami starszymi i nic. Czasem żałuję, że siatkówka to nie piłka, bo znalazłoby się paru co nauczyłoby ich kultury osobistej ![]() Tylko pytanie brzmi "Od kogo mam wymagać"? Kto tak naprawdę odpowiada za organizację, bo nie wiem do kogo mam się zwrócić ![]() ![]() ![]() Co do Bydgoszczy jeszcze to jestem naprawdę pod wrażeniem ich gry w obronie. Fantastycznie wybierały każdą piłkę i Nasze zawodniczki w pewnym momencie nie potrafiły znaleźć na to sposobu. Nie rozumiem tylko jednego. Za każdym razem Nasze zawodniczki serwowały na tą czarnoskórą zawodniczkę z Bydgoszczy. Nie jestem trenerem i specjalistą, ale wydaje mi się, że jeżeli widzę, że ta czarnoskóra zawodniczka odbiera każdą piłkę to serwuję na inną a nasze uparły się akurat na tą ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy taktyk, statystyk rozpracował Mayvelis Martinez Adlum i tak to wyszło. Pozostaje cieszyć się z 2 punktów.
P.S. A tak na marginesie: Pozdrowienia dla Grześka Bargieły. I życzę owocnej współpracy z Polsatem. Ten post edytował Szczepan czw, 13 paź 2011 - 15:27 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
O odpowiedź na to pytanie należy zwrócić się do p.Kawki seniora i juniora.
Nie do mnie. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Nowy taktyk, statystyk rozpracował Mayvelis Martinez Adlum i tak to wyszło. Pozostaje cieszyć się z 2 punktów. Ja się cieszę z tych punktów, ale zastanawia mnie dlaczego ciągle na nią serwowali :|. Moim zdaniem to proste - aby wyłączyć ją z ewentualnego ataku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fotki (i krótkie video zibara) z meczu Tauron MKS DG - KS Pałac Bydgoszcz w galerii.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: pon, 20 paź 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,020 Płeć: Mężczyzna GG: 1440989 Skype: yash58 Tlen: Yash ![]() |
Wybrane fragmenty meczu MKS-Pałac
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: nie, 25 sty 09 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 3,149 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma pytanie, może wróciła transmisja live z hali Centrum ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
To se nevrati!
Przynajmniej w takiej formie jak w pierwszych dwóch sezonach ![]() Na razie to mamy lidera ![]() Relacja + konferencja -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Fotki z wczorajszego meczu KPSK Stal Mielec - Tauron MKS DG w galerii.
Konferencja po meczu: Ten post edytował checkin pon, 17 paź 2011 - 10:33 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Zdjęcia z wczorajszego meczu w Mielcu na FotoSzer.pl
FotoSzer.pl - Galeria zdjęć: +LK: 2. KPSK Stal Mielec - TAURON MKS Dąbrowa Górnicza -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
RELACJA Z WYJAZDU DO MIELCA EKIPY CENTRUM!
STAL MIELEC 1-3 MKS DĄBROWA GÓRNICZA. 16.10.2011 Pierwszy wyjazd sezonu 2011/2012 przypadł nam na Mielec. Miasto gościnne, przez jednych bardzo lubiane, przez innych z kolei nienawidzone. Mielec można lubić za niewielką odległość od Dąbrowy, za bezproblemową ochronę i organizatorów, którzy nie robią problemów z darmowymi biletami. Mielec można jednak też nie lubić za np. halę i nagłośnienie, które powoduje totalne psychiczne rozwalenie i wyniszczenie średniej jakości akustyką... My jednak jak przystało na prawdziwych kiboli nie zważając na minusy podejmujemy decyzję o wyjeździe. Zbiera się nas jeden pełen bus, 21 osób naprawdę fajnej i zgranej ekipy. Wyruszamy sporo przed południem bo około godziny 11... Sama podróż przebiega bez większych problemów. W busie integrujemy się mocno i pierwszy postój na uzupełnienie sił mamy w okolicach Tarnowa. Tam jemy obiad i ruszamy dalej. Ostatnie kilometry przed Mielcem to dalsza integracja tym razem jednak w klimacie lat 80-tych. Oprócz wody ognistej w busie króluje Lady Pank, T-Love, czy Budka Suflera. Po dotarciu pod halę wychodzimy z busa z pełną mocą i naprawdę konkretnym śpiewem "Jesteśmy zawsze tam..." Budzimy tym spore zainteresowanie kibiców, którzy przybyli nie tylko na mecz siatkówki ale i piłki nożnej... Tuż przed wejściem na halę pozdrawiamy tych, którzy są na ustach wszystkich kibiców w tym kraju. Na halę wchodzimy chwilkę przed meczem, wieszamy naszą flagę ON TOUROWĄ i jedziemy z dopingiem! Widać uśmiechy naszych dziewczyn, co jeszcze podgrzewa atmosferę... Jakby mało było ognia w busie... ;-) Przez cały mecz jedziemy z naprawdę konkretnym śpiewem. Momentami totalnie odlatujemy, gdy dziewczyny wygrywają kluczowe piłki. Wygrana 3-1 cieszy, ale nie po to tutaj tak naprawdę przyjechaliśmy. Przyjechaliśmy się bawić... I zabawa trwa w najlepsze. Mamy machaje na kij, mamy balony. Po meczu zbieramy się i zwartym szykiem udajemy się do busa. Część z nas leci w osiedle uzupełnić zapasy, jednak sklepów brak. Postanawiamy wyruszyć i szczęścia szukać w centrum. Tam trafiamy na jakiś market, którego zaopatrzenie zadowoliło gardła najbardziej wybrednych. W drodze powrotnej dalsza integracja, jeszcze intensywniejsza niż w pierwszą stronę. Teraz także przy piosenkach z czasów, których większość z nas nie pamięta. Oprócz tego M. zwany też T. uczy nas piosenek żołnierskich, które zdobywają serca wszystkich młodszych kibiców MKSu! Wielkie dzięki za tę lekcję! ;-) Gdy już totalnie nie wiemy co ze sobą począć szlifujemy 3 nowe hity, które miejmy nadzieję zagoszczą na stałe na naszej hali... Do domów docieramy około godziny 23. W nastrojach jakie można oczekiwać po kibicach drużyny będącej liderem tabeli. Kolejny udany wyjazd! HEJ MKS! Ten post edytował Kamil_ pon, 17 paź 2011 - 23:57 |
|
|
![]()
|
|
Sam mecz w Mielcu mógł się podobać, za wyjątkiem pierwszego seta walka była wyrównana, zwłaszcza jedna akcja chyba w secie trzecim, która trwała bardzo długo obfitowała w niesamowite obrony po obu stronach siatki zapadnie mi w pamięci. Drużyna zaczyna się zgrywać, ale przez MKS-em będą prawdziwe sprawdziany umiejętności. Teraz to najważniejsze "ciułać" punkty i obronić jutro lidera. Tegoroczna liga przez sezon reprezentacyjny wydaje mi się będzie mocno szarpana i nieraz będziemy świadkami niespodziewanych wyników.
Do relacji z meczu dodałem krótki montaż video i zdjęcia>> ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
TVP Rzeszów o niedzielnym meczu KPSK Stal Mielec - Tauron MKS DG (początek 2'20")
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
No i kolejne zwycięstwo - i to już 3:0 czyli ... prawie pewnie
![]() Ogólnie widać u dziewczyn postęp ale dalej zdarzają się przestoje. Dzisiaj bardzo dobrze Iza, dobrze Ściurka, Leys i Krysia, słabiej dziś Ela. Ale widać, że kadra bardzo wyrównana i jak jednej nie idzie to w kwadracie zawsze jest ktoś kto pociągnie grę - oby tak dalej. I przynajmniej do soboty mamy lidera ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: pon, 20 paź 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,020 Płeć: Mężczyzna GG: 1440989 Skype: yash58 Tlen: Yash ![]() |
Do obejrzenia wybrane fragmenty z meczu Stal Mielec - MKS ,w najbliższym czasie również z meczu z AZS Białystok
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() Zainkasowane 3 pkt. i o to chodzi. Teraz tylko popracować nad błędami własnymi i o pojedynek z Muszynianką możemy być spokojniejsi. Widać, że drużyna zaczyna się zgrywać, przestoje są coraz krótsze, a mineralne we wczorajszym meczu nie pokazały nic szczególnego. Mam nadzieję, że uda się je pokonać 3:2 a najlepiej 3:1. Relacja z meczu z większą ilością zdjęć ![]() Mile zaskoczyła mnie frekwencja, bo termin wydawał się być paskudny. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Zdjęcia z wczorajszego meczu z AZS Białystok na FotoSzer.pl
FotoSzer.pl - Galeria zdjęć: +LK: 3. TAURON MKS Dąbrowa Górnicza - AZS Białystok -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Mam prośbę. Może Mnie ktoś oświecić, dlaczego Natalia Kurnikowska i Katarzyna Urban nawet nie stoją w kwadracie? Są kontuzjowane?
|
|
|
![]()
|
|
Do meczu można zgłosić tylko 12 zawodniczek.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Tak. Nie mieszczą się tylko w składzie wyjściowym.
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
...a we wczorajszym meczu miała miejsce ciekawa sytuacja, nie wiem czy zauważyliście, ale na jednej z pozycji były zawodniczki które wszystkie grały/grają w MKS-e. Zgadnijcie które?
PS Szer'y, Checkin, Endriu, Mydlik i ekipa "spod barierki" wyłączone z konkursu ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Skąd: MDC Nr użytkownika: 3,455 Płeć: Mężczyzna ![]() |
...a we wczorajszym meczu miała miejsce ciekawa sytuacja, nie wiem czy zauważyliście, ale na jednej z pozycji były zawodniczki które wszystkie grały/grają w MKS-e. Zgadnijcie które? PS Szer'y, Checkin, Endriu, Mydlik i ekipa "spod barierki" wyłączone z konkursu ![]() ![]() Rozgrywające ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rozgrywające ![]() ![]() Była jeszcze jedna nasza była zawodniczka, ale krótko przebywała na boisku. Tak po kilku sezonach można zaobserwować migrację zawodniczek z drużyny do drużyny. Wczoraj dodałem krótkie video z meczu ![]() Ten post edytował Zibar pią, 21 paź 2011 - 10:05 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dostepne już fragmenty z meczu MKS Dąbrowa Górnicza - AZS Białystok
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
MKS Muszyna - MKS Dąbrowa Górnicza 2:3 (25:23,15:25,25:15,23:25,13:15)
MVP: Elżbieta Skowrońska. Bardzo dobra gra w 5 secie Natalii Nuszel, szkoda, że dostaje tak mało szans na pokazanie swoich umiejętności. -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Gratulacje!!!
Mam nadzieję na 3 punkty w środę!!! |
|
|
![]()
|
|
Fotki z meczu Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna - TAURON MKS DG w galerii.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
Jaka wygrana Dąbrowy???????????
Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna - Tauron MKS 2:3 (25:23, 15:25, 25:15, 25:13, 23:25, 13:15) z przebiegu setów wynika że..... był remis?! gdzie autorzy/autor artykułu widzieli 4 set wygrany przez muszyne? tego nie wie nikt hahaha źródło: http://mks.dabrowa.pl/2,1422,muszyna-aktua...a-kolanach.html P.S. ![]() ![]() Ten post edytował micael nie, 23 paź 2011 - 12:16 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Szczerze nie wiem o co Ci się rozchodzi, ale zapewniam Cię, że autor artykułu był na tym meczu ;P
|
|
![]()
|
|
Pewnie chodzi o to, że w nawiasach podane są wyniki 6 setów :-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ahaaa a to zapewne euforia po wygranym meczu
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Apetyt na środę coraz bardziej pobudzony
![]() Na razie jest bardzo dobrze, przynajmniej w tej pierwszej fazie rozgrywek i to przed przymusową przerwą nie tracimy dużo punktów. To chyba najlepsze otwarcie sezonu w ekstraklasie ![]() Relacja z pojedynku, wypowiedzi pomeczowe oraz aktualna tabela, której układ bardzo mi się podona w newsie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zdjęcia z meczu w Muszynie na FotoSzer.pl
FotoSzer.pl - Galeria zdjęć: +LK: 4. Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna - TAURON MKS Dąbrowa Górnicza -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Klub Kibica MKS Dąbrowa Górnicza organizuje wyjazd na mecz 6 kolejki Plus Ligi Kobiet do Bielska-Białej na spotkanie z miejscowym BKS-em! Spotkanie to odbędzie się w niedziele 20 listopada o godzinie 17:00. Koszt wyjazdu wraz z biletem na mecz to kwota jedynie 25 złotych!! Zapisy pod nr telefonu: 698 101 802 lub nr gg: 9808465 oraz w środę 26 października podczas meczu z Treflem Sopot w hali "Centrum".
Serdecznie zapraszamy!! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Nowe zdjęcia drużyny w galerii w katalogu 'Drużyna'.
Wszystkie zdjęcia z sesji (grupowe i indywidualne) w katalogu 'Inne fotki'. Ten post edytował checkin pon, 24 paź 2011 - 16:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Fragmenty niedzielnego meczu Bank BPS Muszyna-MKS Dąbrowa Górnicza
|
|
|
![]()
|
|
Muszynianka rozbija Atom, MKS leje Muszyniankę, Atom ... MKS-em.
No kto zaproponuje najciekawsze zamiennik ... ![]() Pamiętajcie mecz jutro o 18.00, pogoda bar...znaczy halowa, to ostatni mecz przed przerwą, więc... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Atom klęczy na kolanach przed MKS-em?
|
|
![]()
|
|
Muszynianka rozbija Atom, MKS leje Muszyniankę, Atom ... MKS-em. No kto zaproponuje najciekawsze zamiennik ... ![]() Pamiętajcie mecz jutro o 18.00, pogoda bar...znaczy halowa, to ostatni mecz przed przerwą, więc... A Ja przyznam szczerze, że trochę się tego meczu obawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wygraliśmy i to nawet w Sopocie w półfinale w poprzednim sezonie...
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Dzisiejszy mecz był koszmarny pod względem skuteczności
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
No niestety
![]() ![]() Ten post edytował Zibar śro, 26 paź 2011 - 21:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wynik w zasadzie do przewidzenia...gra z Atomem nam ewidentnie nie leży. Drużynę mamy mocną i wyrównaną ale brakuje zgrania i równej gry. Dzisiaj z ciekawością oglądałem jak profesjonalnie wygląda całe przygotowanie Atomu do meczu i jak podczas gry współpracuje ze sobą cały sztab trenerski tej drużyny. Pełen profesjonalizm.
U nas za to w drużynie dwie Belgijki a Magda Śliwa cały czas tłumaczy im co powiedział trener ![]() ![]() aaa...i na koniec ważna sprawa. Wiem, że zaglądają tu także kibice z Sopotu. Dąbrowa Górnicza przeprasza za zachowanie klubu kibica MKS. Przede wszystkim za okrzyk "Atomowe marionetki" bo drugie było jeszcze do zniesienia... Do kibicowania także trzeba dorosnąć. Osoba która siedziała obok mnie krótko to podsumowała - "nasze dziewczyny potrafią przegrywać z honorem...ale nasz klub kibica nie". Ja bym nazwał to inaczej ale nie będę używał niecenzuralnych słów na forum. Dziękujemy za wizytę na naszej hali i zapraszamy ponownie w przyszłym sezonie...lub w fazie play-off. |
|
|
![]()
|
|
Przepraszać możesz za siebie. "Pozdrowienia dla Sopotu" były od początku, a nie tylko jak MKS zaczął przegrywać. Szanujący się kibice nie obnoszą się z nazwą sponsora na koszulkach, flagach, machajkach i nie jeżdżą po Polsce za "atomowe" złotówki licząc na premie po wygranym meczu... Cytując klasyka: "Fani dla kasy, ku..., frajerzy, kut..."
Z kibicowskim pozdrowieniem!! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Popieram całkowicie słowa Michaela, bo Tu ma całkowitą rację. A Ty drogi 'wozo' co możesz wiedzieć o kibicowaniu skoro uważasz, że Nasze 'pozdrowienia' dla Sopotu były złe - prawdziwy kibic to taki, który jest z klubem Na Dobre i Na Złe , bez względu na wyniki , czy w klubie dzieje się dobrze czy źle. Z klubem się jest Na Zawsze, a prawdziwy kibic to taki kibic, który się nie sprzeda - nie sprzeda się dla pieniędzy, które wyłoży sponsor i sobie kupi kibiców (sponsorując im różniaste gadżeciki ze swoim logiem, poczynając do sponsorowania wyjazdów). Tak w ogóle to nie udzielaj się tu w imieniu wszystkich, ta Twoja wypowiedź "Dąbrowa przeprasza za kibiców" to tylko Twój osobisty. Jeśli mówisz w swoim imieniu to tak rób, a nie pisz za ogół. Jeśli jesteś taki mądry to zapraszamy pod sektor Klubu Kibica i tam możesz ze spokojem wyrazić nam swoje żale. emocje i to co Ci się nie podoba. Prawdziwi kibice są z klubem na dobre i na złe - bez względu na wyniki, a nie ze sponsorem, który wykłada tylko pieniążki na klub i myśli o jak największych korzyściach majątkowych. Kibicem się jest dla klubu, a nie dla sponsora (pieniążków) ! To takie moje ogólne podsumowanie by reszta mogła zrozumieć Kim jest PRAWDZIWY Kibic.
Bezgranicznie Fanatyczni ... z kibicowskim pozdrowieniem ![]() Ten post edytował NeoKs czw, 27 paź 2011 - 01:27 |
|
|
![]()
|
|
Szanujący się kibice nie obnoszą się z nazwą sponsora na koszulkach, flagach, machajkach i nie jeżdżą po Polsce za "atomowe" złotówki licząc na premie po wygranym meczu... Dobrze, że nie było transmisji w TV bo byłby wstyd na całą Polskę. To co mają na "koszulkach, flagach, machajkach" to ich sprawa i za przeproszeniem g... Cię to obchodzi...do momentu w którym nie obraża to Ciebie...lub naszej drużyny. U nas też Połowa hali ma klaskacze i dmuchane pałki z logo Tauronu i nikt nas za to nie wyzywa. Przede wszystkim patrz na siebie a nie na innych. Ludzie oglądający transmisje w TV (gdyby była) usłyszą okrzyki kibiców MKSu które na pewno nie przyciągną ich na halę. Żeby było jasne - nie podoba mi się w jaki sposób Atom dostał się do PlusLigi i to, że szasta pieniędzmi na lewo i prawo. To jest ich sprawa...a my możemy mieć jedynie pretensję do PZPS, że dopuścił do takiej sytuacji aby za kasę awansować do najwyższej klasy rozgrywek. Nasza drużyna także nie istniała by bez sponsora...i na pewno nie zagrałaby w europejskich pucharach. Takie czasy. Fakt jest taki, że gdyby to u Nas w drużynie pojawiła się większa kasa, trener zagraniczny, zawodniczki z najwyższej półki to raczej nikt by nie protestował. Wy też dalej jak prawdziwi kibice (bo tak sami się nazywacie) będziecie jeździli za dziewczynami po całej Polsce i Europie i nie chcielibyście aby wyzywali Was tak jak Wy to dziś robicie. Pokonajmy Atom na parkiecie w sportowej walce a nie w walce na słowa! Zrobicie oczywiście jak będziecie chcieli...ale z tego co widzę na sektorze Was nie przybywa. Ciekawe dlaczego? Ten post edytował wozo czw, 27 paź 2011 - 02:00 |
|
|
![]()
|
|
...Wy też dalej jak prawdziwi kibice (bo tak sami się nazywacie) będziecie jeździli za dziewczynami po całej Polsce i Europie i nie chcielibyście aby wyzywali Was tak jak Wy to dziś robicie. My nie wyzywamy, my stwierdzamy fakty. Widzę, że nadajemy na zupełnie innych falach i kompletnie się nie rozumiemy. Co innego sponsor w nazwie drużyny (na co my jako kibice wpływu nie mamy), a co innego flagi, koszulki itp. oraz okrzyki typu "Atom Trefl" podczas meczu, znajmy swoją wartość... Tyle ode mnie w tym temacie. -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Wcześniej była mowa o tym, że w tym sezonie każdy może wygrać z każdym. Mecz ten potoczył się jak sobie dobrze przypominam jak zeszłoroczny. Dobry początek a potem już tylko gorzej. Faktycznie ATS nie leży chyba naszej drużynie
![]() ![]() CYTAT Okazało się, że podopieczne Waldemara Kawki nawet w czasie swej najlepszej dyspozycji nie mogą uporać się z nadmorskim zespołem. Atomówki pewnie wygrały za trzy punkty na terenie rywalek i przełamały passę Zagłębianek. czytaj więcej...relację z meczu zaopatrzyłem w zdjęcia oraz krótki filmik, który jak zwykle ma pokazać namiastkę atmosfery w hali. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Fotki z meczu Tauron MKS DG - Atom Trefl Sopot w galerii.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
My nie wyzywamy, my stwierdzamy fakty. Bez sensu tłumaczenie.Żeby tylko po takim „stwierdzaniu faktów” Was ktoś z hali nie wyprowadził. Dobra, koniec tematu bo widzę, że to do niczego nie prowadzi. Wracając do meczu z Atomem. Dziewczyny po raz kolejny przegrały ten mecz w „głowach”. Drużyna z Sopotu nie pokazała nic nadzwyczajnego. Nasze błędy były przyczyną tej porażki. Liczyłem, że chociaż 1 punkt uda się urwać od Sopotu i 5 lub 6 z pojedynków z wielką trójką (Muszyna, Atom, BKS). Z taka grą będzie ciężko powalczyć w Bielsku chociaż do meczu jest sporo czasu. Na początku sezonu udało nam się wykorzystać gorszą dyspozycję Belska i Muszyny i teraz trzeba utrzymać pozycję w tabeli licząc na wpadki Sopotu…chociaż i tak może być trudno bo jak zwykle o wszystkim zdecyduje runda play-off ale jak wiemy im wyżej będziemy w tabeli tym później teoretycznie łatwiejszy przeciwnik. Zazwyczaj dziewczyny przesypiały lekko początek sezonu, teraz nie jest tak źle. Mocna drużyna tylko trzeba te „klocki” sensownie poukładać. Tylko czy trener Kawka jest w stanie to zrobić? |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
I znowu wracasz do starych tematów. p. Kawka zostanie na stanowisku i nie ma o czym dyskutować Poza tym uważam że Bielsko nie należy już do "Wielkiej Trójki". wystarczy chyba spojrzeć na tabelę dlaczego tak sądzę.
Co do meczu- brakuje nam 2 przyjmującej. Mamy Skowrońską i długo, długo nic. Ciekawe co prezentuje dzisiaj pani Kurnikowska i Urban. Może po przerwie wejdą do składu i wzmocnią przyjęcie? Z tego miejsca chciałbym pozdrowić Marcelinę Nowak która pojawiła się na meczu, wraz z koleżankami z SMSu Sosnowiec ![]() Ten post edytował Padziu czw, 27 paź 2011 - 16:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Jak co sezon prawie każdy pisze, że drużyna ma możliwości na spokojnie bić najlepszych, albo dojść do finału PO, a jak zawsze brakuje nam kogoś na pozycji wspomnianej przed Padzia
Ten post edytował Prosty czw, 27 paź 2011 - 16:53 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
I znowu wracasz do starych tematów. p. Kawka zostanie na stanowisku i nie ma o czym dyskutować Oczywiście, że zostanie…chyba, że (odpukać) byłaby klęska w tym sezonie lub Turon zacząłby naciskać na wyniki. uważam że Bielsko nie należy już do "Wielkiej Trójki". wystarczy chyba spojrzeć na tabelę …to, że w tabeli są daleko nie znaczy, że nie należą do „Wielkiej Trójki” Wydaje mi się, że jeszcze pokażą w tym sezonie na co je stać. Wystarczy zerknąć na skład tego zespołu. Zobaczymy jak zagramy z nimi w najbliższym meczu. Póki co to my musimy wznieść się na wyżyny i wyeliminować błędy własne a Bielsko musi mieć słabszy dzień co zdarza im się ostatnio często. |
|
|
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla Ciebie kibice MKS'u są gówniarzami, którzy nie dorośli do dopingu, ok. Zapewne wzorem kibicowskim jest dla Ciebie i nie tylko Klub Kibica z Bielska Białej. Klubu (BKS), który istnieje od 1951 roku. A wiesz jak ich pozdrawiali w tamtym sezonie ? (bodajże mecz, w którym zaczął przeciekać dach na nowej hali). I ja nie bronię tutaj wcale KK MKS. A swoją drogą ciekawie, czy to byli prawdziwi kibice Sopotu czy tylko przydupasy Piechockiego.
Wracając do samego meczu. Jak już pisaliście, mecz był do wygrania bo Sopot nie pokazał/pokazuje nic wielkiego. Wystarczyło obejrzeć ich niedzielne spotkanie z Bielskiem. Limit błędów wyczerpaliśmy już chyba do końca sezonu. A w meczu z Bielskiem nie musimy liczyć na ich zły dzień tylko na naszą dobrą dyspozycję i mecz jest spokojnie do wygrania. I mam pytanko do KK. Wasze pozdrawianie PTPS oznacza zgodę między Wami czy tylko ironię wobec Sopotu ? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Skoro piszesz, że nie dorośli..
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
…to, że w tabeli są daleko nie znaczy, że nie należą do „Wielkiej Trójki” Wydaje mi się, że jeszcze pokażą w tym sezonie na co je stać. Wystarczy zerknąć na skład tego zespołu. Zobaczymy jak zagramy z nimi w najbliższym meczu. Póki co to my musimy wznieść się na wyżyny i wyeliminować błędy własne a Bielsko musi mieć słabszy dzień co zdarza im się ostatnio często. Nazwiska nie grają. Spójrz na nasz skład i liczbę medali jakie w swojej historii zdobyły obecne zawodniczki MKSu. Czy to znaczy że mamy gwarantowane pudło? oczywiście że nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Skoro piszesz, że nie dorośli.. Czytaj ze zrozumieniem. "Nie dorośli do..." Wyrywasz zdanie z kontekstu. Nie dorosnąć do czegoś nie oznacza bycia gówniarzem. CYTAT(Padziu) Nazwiska nie grają. Spójrz na nasz skład i liczbę medali jakie w swojej historii zdobyły obecne zawodniczki MKSu. To, że nazwiska nie grają nie do końca się sprawdza...BKS to drużyna która przez ostatnie trzy lata zdobywała medale mistrzostw polski, nie wspominając o Pucharze Polski i Superpucharze. Teraz przegrała zaledwie 3 mecze w tym z Muszynianką i Atomem a to dopiero początek sezonu. Więc za wcześnie na stwierdzenie, że to nie jest czołowa drużyna PlusLigi. Ten post edytował wozo czw, 27 paź 2011 - 18:20 |
|
|
![]()
|
|
Jeśli chodzi o pozdrawianie PTPSu Piła. Co mecz pozdrawiamy chłopaków z Piły także to żaden przytyk w stosunku do klubu z Sopotu. No najwyżej przy okazji. Z PTPSem Piła łączą nas bardzo dobre stosunki, jednak wiadomo, że w siatkówce realia są troszkę inne i ciężko o takie samo mocne wsparcie jak w piłce.
|
|
|
![]()
|
|
Można obejrzeć fragmenty meczu MKS Dąbrowa Górnicza - Atom Trefl Sopot specjalnie wstawiłem ujęcia ze spornymi decyzjami sędziów ( nie tylko na korzyść Atomu ),można samemu ocenić na stopklatce
Ten post edytował yash58 pią, 28 paź 2011 - 10:39 |
|
|
![]()
|
|
Mineralne leżą naszej drużynie
![]() CYTAT Wygrany kolejny sparing czytaj więcej...
Wykorzystując wolny czas od rozgrywek ligowych drużyny szukają sparingpartnerów. W tym sezonie jest to już drugie poza oficjalnymi rozgrywkami spotkanie MKS-u i "Mineralnych" i tak jak poprzednio wygrały dąbrowianki, tym razem w lepszym stosunkiem setów. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
do 15, 18, 19 i w plecy do 23.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
No i z wyjazdu do Bielska przywozimy ... rozczarowanie? Pierwszy set powinien być wygrany w podobnych rozmiarach co drugi, po drugim wygranym w takim rozmiarze Bielsko nie powinno się podnieść. Trzecia i czwarta partia to gigantyczne problemy z przyjęciem i ... porażka ... chyba na własne życzenie
![]() No nic - trzeba walczyć dalej. Już w środę kolejny mecz u nas, który trzeba wygrać. |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale o co chodzi?
Przecież to czysty profesjonalizm, nic mniej, a na pewno nic więcej... "Chcieliście? to macie, skumbrie w tomacie..." -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
O kolejny pozytywny aspekt przegranego meczu... witam po dłuższej nieobecności, jak były cztery wygrane pod rząd to strasznie pusto tu było
![]() Imho 3:1 będzie ![]() początek o 18.00 ![]() Ten post edytował Zibar śro, 23 lis 2011 - 13:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Powiem tak - albo ta Piła taka słaba - czego nie potwierdza tabela, albo dziewczyny się zmobilizowały po wpadce w Bielsku. Wynik budzi respekt
![]() Strasznie mało ludzi na meczu - mam nadzieję, że powodem był dzień rozgrywania meczu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wielka szkoda, że nasze mecze w większości odbywają się w środy. Ludzi na hali mało, osób w młynie nie tyle ile jesteśmy w stanie wystawić i gości brak.
Szkoda zwłaszcza dziś, gdy graliśmy z naszymi ziomalami z Piły. |
|
|
![]()
|
|
Będzie okazja do poprawy frekwencji już w sobotę o godz. 17.00.
Ale huśtawkę dziewczyny fundują nam niezłą, tym razem zgromadzeni wyszli z hali w dobrych humorach, zwłaszcza, że widowisko było przednie, kolejne akcje przeprowadzane jak na treningu odbierały ochotę do gry pilankom bardzo skutecznie. Bardzo dobry mecz Frauke, Krysia coraz lepiej a Ela jak zwykle. Brawo! tak trzymać. Relacja by siatka i krótki materiał video ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No ja też muszę pochwalić Krysię
![]() ![]() ![]() A nie wiecie, które nasze jadą na turniej do Turcji? Bo pewnie selekcjoner na meczu nie był tylko z powodu Krysi (może Ela?). Mnie kurcze coraz bardziej szkoda Natalii Kurnikowskiej - po co ją trzymają w klubie? Nie lepiej ją gdzieś puścić na rok - niech pogra i wróci już jako ograna siatkarka? Poprzedni sezon miała niezły ... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: pon, 25 kwi 11 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 4,594 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dlaczego Polsat Nas nie lubi
![]() Nasz MKS jest jedyną drużyną która w 1 części sezonu nie doczeka się ich wizyty u nas na Hali wizyty Polsatu w 1 części sezonu po 3 razy w Pile i Bielsku po 2 razy w Muszynie,Bydgoszczy,Sopocie,Białymstoku i Wrocławiu po 1 razie w Mielcu i Łodzi MKS 0 transmisji u siebie Mało tego ilość pokazywanych meczów z udziałem MKS-u w pierwszej części sezonu też mamy najgorszą 5 razy będzie pokazana Muszyna i Bielsko 4 razy będzie pokazana Piła,Sopot i Łódź 3 razy będzie pokazana Bydgoszcz,Mielec,Białystok i Wrocław 2 razy będzie pokazana Dąbrowa Dane do końca 1 rundy źródło LINK Jak tak będzie dalej to nam się Sponsor obrazi i odejdzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
No cóż decyzje Polsatu co do transmisji mnie również trudno zrozumieć, dobranie niektórych par np Atomu i drużyny z dołu tabeli powoduje, że kibice oglądają jednostronne pojedynki co samo w sobie stanowi antyreklamę siatkówki, ale to ich problem.
Najważniejsze, że kolejny mecz do przodu mimo a może zwłaszcza mimo trudnego startu. Szło na początki jak po grudzie ale z Gwardią gra zawsze nam się źle i jeszcze kontuzja naszej rozgrywającej (to kolejny pojedynek w którym wszystkie rozgrywające grały w naszym zespole a mimo to zespoły te nie mają łatwiej), ale suma summarum jest nieźle. Drużyna pokazała charakter i umacniamy się w czubie tabeli, co jest istotne przed rozstawieniem w PP. Relacja, konferencja i aktualna tabela ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przed PP i po 9 kolejce coby być w 4.
A żartując: Na meczu z Atomówkami i BKS'em mnie nie było (przy. red.). Z PTPS i Gwardią byłem w młynie, wyniki same za siebie mówią. Po prostu Gwiazdki tęsknią za mną - do przemyśleń dla Michała. Poz. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: nie, 25 sty 09 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 3,149 Płeć: Kobieta ![]() |
roberto Polsat w Białymstoku był tylko raz. Ale odnośnie transmisji niestety nie ma w miarę równego podziału wśród klubów, które pokazują.
|
|
|
![]()
|
|
Do obejrzenia wybrane fragmenty z meczów BKS Bielsko Biała - MKS Dąbrowa Górnicza oraz MKS Dąbrowa Górnicza - PTPS Piła i MKS Dąbrowa Górnicza-Gwardia Wrocław
Ten post edytował yash58 pon, 28 lis 2011 - 19:10 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
A czy przypadkiem nasz mecz z Sopotem nie był meczem telewizyjnym?
|
|
|
![]()
|
|
Nie był. Za to mecz po świętach z Białegostoku będzie chyba w tv
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzięki. To w takim razie źle mi się wydawało.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:23 |