![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 25 mar 11 Nr użytkownika: 4,547 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszamy do nowo otwartego klubu muzycznego w Dąbrowie Górniczej.
Reaktywacja ? nowy wymiar muzyki, promocyjne ceny piwa, wyjątkowe i niepowtarzalne drinki serwowane przez profesjonalnego barmana tylko w Absynt Club. W piątki i soboty otwieramy od 18:00 do ? impreza muzyczna nakręcana przez DJ Bruno i DJ Carlos. Zapraszamy także w czwartki i niedziele od 10:00 do 24:00 na dodatkowe atrakcje i ciekawe promocje. Udana zabawa ? Absynt Club; Wymyślne drinki ? Absynt Club; Gorąca atmosfera ? Absynt Club; Dobra muzyka ? Absynt Club; Niezapomniane przeżycia ? Absynt Club; Miłe wspomnienia ? Absynt Club; Pokazy barmańskie ? Absynt Club; Dobre miejsce spotkań ze znajomymi ? Absynt Club; Tanie piwo ? Absynt Club; Chcesz pośpiewać ? Absynt Club; Chcesz zobaczyć ? ? Absynt Club; Zarezerwuj wcześniej stolik lub lożę (Tel. 782 001 666, 782 001 667 lub absyntclub@wp.pl ). Organizujemy niezapomniane wieczory panieńskie, kawalerskie i inne imprezy okolicznościowe. Zapewniamy obsługę przez dj, barmana i kelnerki. Nad bezpieczeństwem czuwa kulturalna ochrona. Zobacz na www.absyntclub.com.pl I oczywiście wstęp FREE ![]() ![]() Ten post edytował absyntclub pią, 25 mar 2011 - 21:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tanie piwo ? Absynt Club; I oczywiście wstęp FREE ![]() podobno najlepsza selekcja to selekcja ceną. skoro to "nowootwarty" klub to nie wróżę przyszłości...ja przez te dwa stwierdzenia nie spróbuję. i nie dlatego że jestem snobem albo coś tego typu, tylko nawalonej gówniarzerii i drechów mam dość na osiedlu. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tanie piwo ? Absynt Club; I oczywiście wstęp FREE ![]() podobno najlepsza selekcja to selekcja ceną. skoro to "nowootwarty" klub to nie wróżę przyszłości...ja przez te dwa stwierdzenia nie spróbuję. i nie dlatego że jestem snobem albo coś tego typu, tylko nawalonej gówniarzerii i drechów mam dość na osiedlu. A ja byłem w piątek i stwierdzam, że całkiem miło. Piwo rzeczywiście w cenie 5zł. Ogólnie polecam - mnie się podobało ![]() PS. Co do barmana - rzeczywiście potrafi robić ze szklankami niezłe "cuda" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja byłem w piątek i stwierdzam, że całkiem miło. Piwo rzeczywiście w cenie 5zł. Ogólnie polecam - mnie się podobało ![]() PS. Co do barmana - rzeczywiście potrafi robić ze szklankami niezłe "cuda" ![]() no to trzymam kciuki żeby ten poziom się utrzymał... powoli tracę nadzieje ze mozna w tym miescie otworzyc fajny lokal... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 25 mar 11 Nr użytkownika: 4,547 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT podobno najlepsza selekcja to selekcja ceną. skoro to "nowootwarty" klub to nie wróżę przyszłości...ja przez te dwa stwierdzenia nie spróbuję. i nie dlatego że jestem snobem albo coś tego typu, tylko nawalonej gówniarzerii i drechów mam dość na osiedlu. Dziękujemy za miłe komentarze, proponuję wpaść na piwo, drinka lub inne napoje. Ciężko oceniać Club, jeżeli się w nim nie było ![]() W weekendy do wygrania zaproszenia ….. Życzymy miłej zabawy w Absynt Club Pozdrawiamy serdecznie ps. W dresach nie wpuszczamy, wstęp od lat 18 ![]() Ten post edytował absyntclub sob, 26 mar 2011 - 12:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Tanie piwo ? Absynt Club; I oczywiście wstęp FREE ![]() podobno najlepsza selekcja to selekcja ceną. skoro to "nowootwarty" klub to nie wróżę przyszłości...ja przez te dwa stwierdzenia nie spróbuję. i nie dlatego że jestem snobem albo coś tego typu, tylko nawalonej gówniarzerii i drechów mam dość na osiedlu. spokojnie, to nie metro, malibu, puls ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Zdecydowanie polecam, to najlepszy klub w naszym mieście, jestem praktycznie co tydzień i zawsze świetnie się bawimy
![]() Barman super, świetnie zamiata i robi super drinki. Wstęp free, a zabawa przednia. Brak gówniarzy i dresów. Zdecydowanie polecam. CYTAT no to trzymam kciuki żeby ten poziom się utrzymał... powoli tracę nadzieje ze mozna w tym miescie otworzyc fajny lokal... Przyjdź i się przekonaj, to najlepszy lokal w DG i bardzo klimatyczny, kameralny. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:10 |