![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 10 sty 11 Nr użytkownika: 4,364 Płeć: Kobieta ![]() |
Poszukuję Przemka z Dąbrowy Górniczej, który był na pre castingu do x factor w zabrzu 8 stycznia 2011r Stał koło mnie w holu DoMiTu w Zabrzu. Średniego wzrostu (ja mam 158cm a on był nieco więcej niż o głowę ode mnie wyższy), cudowny uśmiech i dołeczki w policzkach gdy się uśmiecha.. oczy chyba niebieskie (możliwe że zielone) był w zielonej bluzie a ja w zielonej bluzce z krótkim rękawem b. długo stał za mną a potem tłum nas rozdzielił i nie udało mi się go znaleźć w budynku.. wiem tylko że na imie mu Przemek i jest z Dąbrowy on wie o mnie tyle że na imie mam Jola i jestem z Rybnika - błagam pomóżcie mi go znaleźć to sprawa życia lub śmierci bo mogę już go nigdy więcej nie zobaczyć nie wiadomo czy którekolwiek z nas dostanie się do kolejnego etapu Pomóżcie.. szukałam już na nk ale nie udało mi się znaleźć proszę was pomóżcie mi
Jeśli bywa tutaj na forum wyżej wymieniony Przemek - proszę skontaktuj się ze mną (szukaj mnie na www.obsessionfm.pl - jestem właścicielką tego radia) Jeśli ktoś zna tego Przemka proszę przekażcie mu tą informację Jeśli go nie znacie podpowiedzcie mi jak go szukać w waszym mieście.. gdzie dać ogłoszenie, co zrobić.. pomóżcie.. to dla mnie naprawdę bardzo bardzo ważne... Z góry dziękuję za wszelką pomoc Pozdrawiam Wiedxma (Jola) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zależy jak bardzo jest to ważne...
Pewnie billboard w dobrym miejscu rozwiązałby problem? Szanse, że Przemek jest na forum są naprawdę nikłe... -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co ten Przemek tam robił? Śpiewał? I w jakim wieku mniej więcej był? Jeżeli śpiewał i miał takie ładne, kręcone włosy to może wiem o kogo chodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 10 sty 11 Nr użytkownika: 4,364 Płeć: Kobieta ![]() |
no raczej śpiewał.. ale nie miał kręconych włosów.. mial krótkie włosy.. i blond... ehh.. to jest bardzo ważne.. można to nazwać miłością od pierwszego wejrzenia.. ja poprostu muszę go znaleźć mam nadzieje ze ewentualnie uda mi sie przejść do drugiego etapu to powiem o tym w tv.. kurcze no musze go znaleźć.. a wiek... wydaje mi się że byl mniej więcej w moim wieku czyli jakieś no ustawiajac szersze ramy wiekowe 20-25 mniej więcej ale raczej bliżej 20... a przynajmniej na tyle wyglądał bo nie zdążyłam zapytać.. jak by ktoś coś wiedział to szukajcie mnie na radiu.. tam mnie można szybko złapać..
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
powinnaś skontaktować się z kimś, kto prowadził castingi lub robił spis osób do tego programu - jeśli masz jego numer z castingu, może pójdzie łatwo
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no raczej śpiewał.. ale nie miał kręconych włosów.. mial krótkie włosy.. i blond... ehh.. to jest bardzo ważne.. można to nazwać miłością od pierwszego wejrzenia.. ja poprostu muszę go znaleźć mam nadzieje ze ewentualnie uda mi sie przejść do drugiego etapu to powiem o tym w tv.. kurcze no musze go znaleźć.. a wiek... wydaje mi się że byl mniej więcej w moim wieku czyli jakieś no ustawiajac szersze ramy wiekowe 20-25 mniej więcej ale raczej bliżej 20... a przynajmniej na tyle wyglądał bo nie zdążyłam zapytać.. jak by ktoś coś wiedział to szukajcie mnie na radiu.. tam mnie można szybko złapać.. No to mój typ odpada - ma ponad 30 ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na castingach oprócz wszystkich danych robione są również fotki - może to rzeczywiście najszybszy i najprostszy pomysł na znalezienie Przemka??
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
na castingach oprócz wszystkich danych robione są również fotki - może to rzeczywiście najszybszy i najprostszy pomysł na znalezienie Przemka?? To jest sposób. Tylko jeśli by uzyskała takie info, podważało by to mocno wiarygodność TVN i ich ochronę danych osobowych. |
|
|
![]()
|
|
Jeśli mają to w wersji elektronicznej to wystarczyłoby odpytać imię + fotka. To chyba nie byłoby złamanie ochrony danych osobowych. Ile Przemków mogło być na castingu? 10?20?30?
W każdym bądź razie powodzenia! ![]() -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Jeśli mają to w wersji elektronicznej to wystarczyłoby odpytać imię + fotka. To chyba nie byłoby złamanie ochrony danych osobowych. Ile Przemków mogło być na castingu? 10?20?30? W każdym bądź razie powodzenia! ![]() Samo pokazanie, foto + imię nie było by, bo to już ona zna. Ale co dziewczynie z tego ![]() |
|
|
![]()
|
|
może jest tam u was jakaś lokalna tv albo gazeta..cokolwiek w czym można by zamieścić nie drogo ogłoszenie.. bo kasy za dużo nie mam ale bardzo mi zależy jeśli jest coś takiego to podajcie mi jakiś link, kontakt do takiego miejsca czy cos.. zastanawiałam sie czy nie wysłać maila do tvn 24 na kontakt może by to powiedzieli może by usłyszał.. tylko z drugiej strony jak podam swoje dane kontaktowe w tv no to nie wiem czy to jest do konca mądre bo zaraz mogą zacząć do mnie różni dziwni ludzie wydzwaniać czy coś.. już też myślałam żeby sie zgłosić do tych ludzi od castingu ale oni m nie podadzą takich danych no bo właśsnie ochrona danych osobowych.. btw na facebooku też go nie znalazłam ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Możesz jeszcze sprawdzić nk tam tez jest sporo osób zarejestrowanych.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Może METRO - chyba mają największy zasięg.
-------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:15 |