![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 22 wrz 10 Nr użytkownika: 4,112 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam serdecznie,
Piszę pracę magisterską na temat śląskiej tożsamości i proszę o wypełnienie ankiety na temat Ruchu Autonomii Śląska i śląskiej tożsamości.. szczególnie proszę osoby po 30 roku życia gdyż właśnie ankiet osób w tym wieku mam najmniej ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/47412/dla-m...ego-slaska.html pozdrawiam serdecznie Lilka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Erm, ale zdajesz sobie sprawę, że pytanie o śląską tożsamość w Zagłębiu to co najmniej faux pas?
Ten post edytował Leszek sob, 25 wrz 2010 - 13:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecie dużo osób z zagłebia utożsamia się z śląskiem.. czasy gomółki ze my i oni już minęły
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
A Ruch Autonomii Śląska działa u nas prężnie
![]() PS. Gomułki - szacun, dwa błędy ortograficzne w takim słowie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
u nas to kieleckie klimaty niż śląskie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ruch Autonomii Scyzoryków?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dąbrowa to przecież historycznie małopolska ziemia,
a to że należymy do województwa śląskiego, jesteśmy w GOP jest powiązane z tym, że ludzie będą "mylić"/"łączyć" Zagłębie ze Śląskiem. Wiem że można uruchomić coś na styl RAŚ, by zwrócić uwagę o naszej nie należności do Śląska, ale nie mam pojęcia czy znaleźli by się ludzie żeby to wszystko kopać do przodu przez długi okres. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dąbrowa to przecież historycznie małopolska ziemia, a to że należymy do województwa śląskiego, jesteśmy w GOP jest powiązane z tym, że ludzie będą "mylić"/"łączyć" Zagłębie ze Śląskiem. Wiem że można uruchomić coś na styl RAŚ, by zwrócić uwagę o naszej nie należności do Śląska, ale nie mam pojęcia czy znaleźli by się ludzie żeby to wszystko kopać do przodu przez długi okres. Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego... stowarzyszenie bo stowarzyszenie, ale po co mieszać się w politykę -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dąbrowa to przecież historycznie małopolska ziemia, a to że należymy do województwa śląskiego, jesteśmy w GOP jest powiązane z tym, że ludzie będą "mylić"/"łączyć" Zagłębie ze Śląskiem. Wiem że można uruchomić coś na styl RAŚ, by zwrócić uwagę o naszej nie należności do Śląska, ale nie mam pojęcia czy znaleźli by się ludzie żeby to wszystko kopać do przodu przez długi okres. Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego... stowarzyszenie bo stowarzyszenie, ale po co mieszać się w politykę W sumie o to mi chodziło, by nie mieszać się w politykę. Każdy z mieszkańców Zagłębia może w swoim zakresie informować znajomych/rodzinę z pozostałej części Polski, ja tak osobiście robię opowiadając różnicę miedzy Zagłębiem i Śląskiem. Tyle z mojej strony na ten temat. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prowokacja
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02 |