![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Nie wiem czy to odpowiedni dział, jeżeli nie - proszę o przeniesienie.
Może to dotrze do mieszkańców mojego bloku, warto spróbować. Jak wszyscy dobrze wiedzą, chyba wszyscy, od 1 października zostaje uruchomiony szlaban który będzie bronił dostępu na nasz parking główny. Chodziły słuchy, że w w tej sprawie odbędzie się zebranie, ale... no niestety - wyszło jak zwykle, wszystko zostało uzgodnione za naszymi plecami :/ Regulamin udostępniony w administracji jest po prostu śmieszny ![]() "ADM nie gwarantuje wolnego miejsca parkingowego dla wszystkich użytkowników parkingu". Wszystkie pytania należy kierować do Pana prezesa, lecz w tym tygodniu nie będę miał niestety możliwości osobistego kontaktu z nim... Moje pytania więc brzmią: 1. Wykupię pilot za 70zł, będę odprowadzał miesięczną opłatę za użytkowanie parkingu, a wracając z pracy po 22 nie będę miał gdzie stanąć? 2. Co z samochodami mieszkańców, którzy nie wykupią pilota? Z dniem 1 października ich auta zostaną "eksmitowane" z parkingu? 3. Są lokatorzy, u których na jeden lokal przypadają 2-3 auta. Co z nimi? Pilot będzie przypisany do auta (jeden pilot jedno auto) czy do lokalu (jeden pilot - kilka aut)? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |