IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> MKS- nierówna forma ........
Master
post wto, 09 mar 2010 - 20:21
Post #1

FdZD

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 5

MKS- nierówna forma ........

Jaskie zmiany kadrowe powinny według Was zajśc w dąbrowskim MKS-ie, aby obyło sie bez tego co widzimy ostatnio .............
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
Mariuszek_
post wto, 09 mar 2010 - 21:12
Post #2

UŻYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,192

Przede wszystkim poprawić przyjęcie i wzmocnić atak. Chyba dwie priorytowe pozycje.

+Quote Post
mirog13
post wto, 09 mar 2010 - 21:49
Post #3

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,533

Na takie przemyslenia przyjdzie pora po sezonie.
Ja osobiscie zostawilbym ten sklad i poszerzyl go o 2 zawodniczki bo 12 zawodniczek to za malo na caly sezon wraz z Liga Mistrzow.
To juz zalezy od prezesa klubu,jak dla mnie moze to byc Dominika Sieradzan lub Joanna Kuligowska albo sciagnac z powrotem Gosie Ciesle bo leworeczna atakujaca to skarb jak na nasza lige.

+Quote Post
Kamil_
post wto, 09 mar 2010 - 21:59
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

Trener wink.gif

+Quote Post
banny006
post wto, 09 mar 2010 - 23:51
Post #5

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,332
GG: 15773508 status gadu-gadu

trener

+Quote Post
kallisto
post śro, 10 mar 2010 - 06:50
Post #6

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,125

Trener, libero, 8, 2.

Skład drużyny jest taki, że z małym wyjątkiem (K. Gajgał) gramy pierwszą szóstką taką samą jak w zeszyłym sezonie. Zawodniczki które w wiekszości stoją w kwadracie lub sporadycznie wchodzą na parkiet według mnie powinny wiecej sie pokazywać, a nie tylko w trudnych sytuacjach. Wkońcu po co właściwie było okienko transferowe. Oczywicie zgadzam się że przyjęcie jest bardzo słabe.

+Quote Post
endriu
post wto, 16 mar 2010 - 09:35
Post #7

Ja tutejszy, z bagna

Grupa: Moderator Sport
Nr użytkownika: 359
GG: 1276813 status gadu-gadu

CYTAT
Andrzeja Niemczyka podsumowanie rundy zasadniczej PLK

Po sezonie zasadniczym PlusLigi Kobiet na czele, zgodnie z oczekiwaniami, są BKS Aluprof i Muszynianka.

Andrzej Niemczyk:

- Tego wszyscy się spodziewali. Martwi mnie natomiast fakt, że zauważam u tych drużyn stagnację. Przecież jak na polskie warunki Muszyna ma znakomity skład, a mimo to przegrała dwukrotnie z Dąbrową i męczyła się chociażby w starciu z Gwardią. W poprzednim sezonie lepiej spisywała się w lidze oraz w europejskich pucharach. Muszyna ma niestety ogromne wahania formy. Zdarzały jej się rewelacyjne mecze, ale były i tragiczne. Aluprof również miał kilka dołków. Cieszę się jednak, ze młody trener bielszczanek Mariusz Wiktorowicz nieźle sobie radzi. Zawsze trzymam kciuki za naszych zdolnych szkoleniowców. Kiedy przejął drużynę, bałem się, że niecierpliwi działacze po opadnięciu zespołu z Ligi Mistrzyń odsuną go od zespołu. W ten sposób łatwo można zniszczyć trenera. Doświadczył tego na własnej skórze Ireneusz Mazur. Po tym jak zdobył mistrzostwo świata juniorów, od razu dano mu kadrę seniorów. Za wcześnie rzucono go na głęboką wodę.

Przed sezonem mówił nam pan, że Dąbrowa będzie trzecią siłą w lidze i faktycznie drużyna z Zagłębia plasuje się tuż za plecami dwóch potentatów.

- Z przyjemnością oglądałem niektóre ze spotkań dąbrowianek. Trener Waldemar Kawka wykonuje tam świetną robotę. Ci kibice, którzy domagali się jego zwolnienia, nie mają pojęcia o siatkówce. Niestety, odezwało się nasze polskie piekiełko. Z dużą uwagą obserwowałem grę Eweliny Sieczki. Dziewczyna rozwija się, ale niestety nadal ma jeszcze problemy z przyjęciem zagrywki. Więcej spodziewałem się po drużynie z Piły, ale tam ze względu na zawirowania z trenerami dziewczyny nie mogły lepiej grać.

* Rozmawiał Leszek Błażyński

Więcej w Przeglądzie Sportowym

Tekścik wytłuszczony dla znafcuf siatkówki w Dąbrowie, chamów krzyczących z trybun itp. forumowych malkontentów.

pozdr...

--------------------
To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.

+Quote Post
kamillll
post wto, 16 mar 2010 - 11:35
Post #8

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

CYTAT(endriu @ wto, 16 mar 2010 - 09:35) *
Tekścik wytłuszczony dla znafcuf siatkówki w Dąbrowie, chamów krzyczących z trybun itp. forumowych malkontentów.

pozdr...

Brawo!!

+Quote Post
bargidg
post wto, 16 mar 2010 - 13:12
Post #9

KK #7

Nr użytkownika: 1,974

Czy moglibyście dać już sobie spokój?... Cisza na forum, a Wy odgrzewacie stare kotlety... dziecinada.

@endriu
Zapraszam na zebranie, tam możemy pogadać o tym.

--------------------
MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<---

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:10
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza