![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
znalazłam suczkę, małą, koloru brązowego, około 5-8 miesięczną, w czerwonej obróżce z cekinami, na przystanku koło Damelu... proszę o pilny kontakt na adres kot_mruczyslaw@o2.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
będę dzisiaj z pieskiem od 11.00 do 12.00 na targowisku miejskim, koło informacji...
jeżeli chcesz się nią zaopiekować, przyjdź i weź ją do domu... ja niestety nie mogę jej zatrzymać... jeżeli tylko masz możliwość PRZYJDŹ!!!... |
|
|
![]()
|
|
kontakt w sprawie pieska:
507 246 067 lub w rozgłośni na targowisku miejskim... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Może łatwiej będzie coś załatwić jak zrobisz mu zdjęcie. Może ktoś się skusi szybciej.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
niestety nie jest już u Mnie tylko u Pani z rozgłośni...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:03 |