![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 14 lip 09 Nr użytkownika: 3,388 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam! Mam problem tego typu – szukam właśnie taniego ubezpieczenia dla mojej Vectry z 99 roku. Moglibyście może doradzić gdzie warto sprawdzić składkę w naszym mieście? Na razie najtaniej zaproponowali mi w Link4 – 735 zł przy 40 % zniżek. Co sądzicie o tej cenie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Coś drogo
![]() Ja polecam ubezpieczenia Direct, wszystko załatwiasz przez internet, papiery drukujesz przez internet, masz polisę w dniu w którym zaksięgują Twoje pieniądze na koncie. Korzystam z usług Allianz Direct i przy zniżkach bodajże 40% płacę za Mazde 323F BA 1994r. 1.5 - 450 zł razem z NNW i mini Car Assistance. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja się ostatnio ubezpieczałem i najtaniej mi wyszło w Generali. Nie mam żadnych zniżek ale odpowiednio dobierając ofertę płacę 489 zł za OC (z AC 2328 zł) za astrę 1.7 z 2005 r.
W razie czego mogę dać na PW nr do przedstawiciela, który mi to liczył. PS. Opłaca się tam zwłaszcza jeśli masz więcej niż 28 lat, inaczej jest zwyżka (ale ja nie mam 28 lat ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Zapytaj w HDI, biuro jest niedaleko apteki naprzeciw hetmana. Zapytaj o "zniżkę dyrektorską" :-) wtedy ci cenowo wyjdzie NW za gratis...
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
Naprzeciwko UM na Granicznej na Ip. jest zakład ubezpieczeń, mają oferty kilku firm i przeliczają tak żeby było najtaniej
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 14 lip 09 Nr użytkownika: 3,388 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja się ostatnio ubezpieczałem i najtaniej mi wyszło w Generali. Nie mam żadnych zniżek ale odpowiednio dobierając ofertę płacę 489 zł za OC (z AC 2328 zł) za astrę 1.7 z 2005 r. W razie czego mogę dać na PW nr do przedstawiciela, który mi to liczył. PS. Opłaca się tam zwłaszcza jeśli masz więcej niż 28 lat, inaczej jest zwyżka (ale ja nie mam 28 lat ![]() ![]() Mam 27 lat, więc mnie jeszcze ta zwyżka obejmie :/ Auto zarejestrowane jest jeszcze na mojego 19-letniego brata, więc podejrzewam że jeszcze bardziej by to wpłynęło na wysokość składki. Po kilku dniach namysłu zdecydowałem się na L4, tam nie było tych zwyżek i, tak jak pisałem, zapłaciłem 735 złotych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |