![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 29 gru 09 Nr użytkownika: 3,088 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wyposażenie skromne:
wspomaganie, centralny zamek, szyberdach, W aucie w ostatnim czasie (okres trzech miesięcy) wymieniono: sprzęgło, pasek rozrządu i pompa wody, cały wydech, amortyzatory tył i tuleje met-gum, uszczelniacze skrzyni biegów, olej w skrzyni - mobil, olej silnik - mobil, na wszystke wymiany posiadam gwarancje (części nowe) autko wg katalogu ma 137KM tak do końca nie sprawdzałem ale ma niezłego kopa teraz mankamenty: z tego głównie względu sprzedaje -narzeczona już mi nie pozwala nią jeździć, niestety jechała wtedy ze mną - przed świętami auto pocałowało prawą stroną (błotnik i światło) znak; geometria nie ucierpiała mechanika też nie troche blacharka. Już zdążyłem wymienić prawy błotnik, światło i maskę do wymiany został zderzak, który posiadam no i malowanie bo łaciata nie wygląda. auto cały czas na chodzie do obejrzenia po wcześniejszym kontakcie tel: 791 366 148 za kilka dni dołącze pare fotek. pozdrawiam i zapraszam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 29 gru 09 Nr użytkownika: 3,088 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oto fotki
Załączony plik
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:20 |