![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
W tym temacie sprawy organizacyjne zwiazane z funkcjonowaniem KK - kosz.
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,303 Płeć: Mężczyzna GG: 5007633 Skype: cycu_jj ![]() |
zdałoby sie zeby tutaj wypowiedział sie przewodniczący KK
![]() o wszystkim nas informował itp ![]() pozdr. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
parę nowych rzeczy jest z tego co słyszałam.
-------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() MKS - pozytywny tryb życia ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 137 Dołączył: pią, 03 paź 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 1,590 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No własnie. Ja nic nie wiem. Wczoraj było spotkanie w sprawie kart wejścia. No ale nie wszyscy mogli przyjść - w końcu to było wszystkich świetych i niektórzy wyjeżdżali. Jest jeszcze możliwość wyrobienia??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
ja też nie byłam na spotkaniu i mimo to Barney mi napisał,że legitka będzie.
-------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,303 Płeć: Mężczyzna GG: 5007633 Skype: cycu_jj ![]() |
No własnie. Ja nic nie wiem. Wczoraj było spotkanie w sprawie kart wejścia. No ale nie wszyscy mogli przyjść - w końcu to było wszystkich świetych i niektórzy wyjeżdżali. Jest jeszcze możliwość wyrobienia?? napisz na PW do endriu ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Mks Active User ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: czw, 30 paź 08 Skąd: azymut Dąbrowski Nr użytkownika: 2,261 Płeć: Mężczyzna GG: 8259590 ![]() |
Miałem niesprawny cpu przez jakiś czas , dokładnie internet
![]() No coż zebranie było kika nowych rzeczy się tam pojawiło nastepne planujemy po najbliższym meczu, ale to się zobaczy. Co do legitek.. endriu bedzie je robił w poniedziałek popołudniu więc jak ktoś jeszcze chce, a go nie było to zdjęcie na adres barneydg@vp.pl. Tylko te zdjęcia z "głową" róbcie takie aby pasowały do legitymacji. pozdrowienia ^^ -------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
![]() MKS - pozytywny tryb życia ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 137 Dołączył: pią, 03 paź 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 1,590 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na kiedy można się spodziewać legitymacji?? Czy będzie to mecz siatki z Mielcem czy kolejny mecz kosza z Resą?? Tak pytam organizacyjnie. Nie warunkuję tym mojego przyjścia na mecz siatki 8go, zeby nie było
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Mks Active User ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: czw, 30 paź 08 Skąd: azymut Dąbrowski Nr użytkownika: 2,261 Płeć: Mężczyzna GG: 8259590 ![]() |
Legitki i szaliki najprawdopodobniej do końca tygodnia
![]() Ten post edytował barneydg pon, 03 lis 2008 - 22:26 -------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dobrze wiedzieć... ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: czw, 06 lis 08 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 2,390 Płeć: Mężczyzna GG: 6411921 ![]() |
pytanie ma ktos gdzies po szufladach jakies przyspiewki pochowane o MKS moze siedzicia sami nad tym jakies projekty graficzne co kolwiek co umozliwi lepsze funkcjonowanie klubu własne pomysły na cos typu koszulki bluzy i tak dalej
jak cos to prosze pisac wysyłac na PW |
|
|
![]()
|
|
Przed meczem z Resovią wszyscy o 17 pod halą i żeby nie było czekania na nikogo bo będę rozdawał zakupione szaliki i legitymacje zebranie w Poniedziałek godzinę jeszcze ustalimy, możecie pisać ok. której by wam pasowało
-------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
Hmm, jeśli nie stawię się na sekcji AZS'u to pasuje ok 16:30. Chyba, że wyskoczy coś innego. Aczkolwiek nie powinno coś takiego mieć miejsca.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
O zebraniu jutro na meczu
![]() -------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
ZEBRANIE PRZENIESIONE NA NASTEPNY PONIEDZIAŁEK TJ. 24 LISTOPADA . ZOSTAJE GODZINA - 17:00 nie będę się tłumaczył dlaczego, ale przepraszam że przekładam.
-------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
Pamiętajcie o zebraniu o 17
![]() -------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: sob, 01 lis 08 Nr użytkownika: 2,294 Płeć: Mężczyzna GG: 3719706 ![]() |
spotkanie się odbyło , ale najbardziej martwi mnie frekwencja na tym evencie :] . No trudno , najwyraźniej Ci co mieli być to byli ;] .
|
|
|
![]()
|
|
Trochę to dziwne, że ludzi na sektorze masa, dopinguje tych ludzi trochę, a jak jest zebranie ogłoszone to nagle nie ma kto przyjść... ;|
Taką postawą nic nie zdziałamy... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie zrażajcie się, trzeba DZIAŁAĆ powoli, ale systematycznie, a w odpowiednim momencie coś zaskoczy i będzie ok. Byleby nie odpuścić na początku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ja miałem być.... ale barney wiedział dlaczego mnie nie będzie
mam zapalenie oskrzeli i od piątku siedze w domu.... wiecie ze ja takich spotkań nie opuszczam ale zdrowie siła wyższa..... |
|
|
![]()
|
|
Na zebraniu było raptem 7 osób.. Po prostu jeśli na następnym zebraniu bedzie tyle samo, to niestety wycofuje się ze współpracy z KK, a moje obowiązki i kierownictwo przejmie Kotu
![]() Nie mam zamiaru rozbić zebrań, na których ma być powiedziane o fladze, bluzach, ma byc zbiórka kasy jeśli przyjdzie 7 albo 8 osób ze mną i Kotem ;/ -------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
UWAGA
W tą sobote PUB'ie Sportowym na hali robimy zgromadzenie. Musimy obgadac kilka waznych spraw, które mi nie dają spać po nocach i najważniejszą - wyjazd do Łańcuta. Obecność obowiązkowa, nie ma zmiłuj, macie czas aby sobie zarezerwować czas. Zaczynamy o 12:00. W kieszeni każdy ma 5zł ! NA PW WYSYŁAĆ MI CZY BEDZIECIE ABYM WIEDZIAŁ KOGO ZASTANE< ŻEBY POTEM NIE BYŁO ROZCZAROWANIA.. Ten post edytował barneydg wto, 16 gru 2008 - 21:40 -------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
UWAGA
W tą sobote PUB'ie Sportowym na hali robimy zgromadzenie. CHODZI O WYJAZD DO ŁAŃCUTA! Obecność obowiązkowa, nie ma zmiłuj, macie czas aby sobie zarezerwować czas na sobotę. Zaczynamy o 12:00. W kieszeni każdy ma 5zł ! a tylko niech mi będzie 5 osób. -------------------- My zagłębiacy a nie ślązacy.. fani z Dąbrowy zawsze Polacy!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Czy któryś z koszykarzy zmienił dziś stan cywilny?
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Czy któryś z koszykarzy zmienił dziś stan cywilny? Jedna z siatkarek zmieniła ![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: pią, 23 paź 09 Nr użytkownika: 3,514 Płeć: Mężczyzna GG: 4231612 ![]() |
a o którą mianowicie chodzi?
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Takiś fanatyk?
Haba baba zmieniła... :/ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 115 Dołączył: śro, 30 sie 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Centrum Nr użytkownika: 217 ![]() |
Panowie, będą może do nabycia szale MKS-u?
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Panowie, będą może do nabycia szale MKS-u? Na meczach siatkówki możesz nabyś szal MKSu ![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:19 |