![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Nowa zabawa na stronie www.naszemiasto.pl
http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna.../5306_6257.html Głosujmy na Nasze Miasto - Dąbrowę Górniczą |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 01 kwi 07 Skąd: DG / Jaworzno / UK Nr użytkownika: 645 ![]() |
CYTAT Miasto w którym warto mieszkać na Śląsku! ..., Głosujmy! Poczytaj troche o geografii Polski, bo wynika z tego, ze nie wiesz gdzie lezy Dabrowa Gornicza. Zal mi takich misiow co to pewnie mysla, ze Krakow lezy w Wielkopolsce, a Poznan na Pomorzu .... bo tak napisali w jakims kretynskim portalu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Poczytaj troche o geografii Polski, bo wynika z tego, ze nie wiesz gdzie lezy Dabrowa Gornicza. Kolego tak brzmi nazwa zabawy na www.naszemiasto.pl Zal mi takich misiow co to pewnie mysla, ze Krakow lezy w Wielkopolsce, a Poznan na Pomorzu .... bo tak napisali w jakims kretynskim portalu. doceniam twoje zdolności w odczytywaniu myśli misiów, jednakże kolego jesteś w głębokiej .... pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
I wynika że "na śląsku" najlepiej jest w Sosnowcu i DG. Co za idiota wymyślił tę zabawę?
Swoją drogą to wysłałem im maila by sprostowali lub miasta nieśląskie usunęli ale jak znam ten beznadziejny portal nawet odpowiedzieć nie raczą. (Zwracałem uwagę na Pogorie koło DG w konkursie "perły..." i do dziś mi odpowiedzi nie przysłali) -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 01 kwi 07 Skąd: DG / Jaworzno / UK Nr użytkownika: 645 ![]() |
CYTAT Kolego tak brzmi nazwa zabawy na www.naszemiasto.pl Co nie znaczy, ze czlowiek inteligentny ma kopiowac bledne/kretynskie hasla z innych portali, tworzonych jak widac na tym przykladzie przez niedouczonych misiow. Ten post edytował Qni czw, 07 sie 2008 - 16:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hej właśnie teraz powinno się temu portalowu dać nauczkę metodą nagród i kar...na atrakcję województwa głosujemy bo poprawnie napisali ale jeśli używają terminu "na Śląsku" to własmie powinni wiedzieć, że sympatii tym samym kliknięć im to nie przysporzy...
@kursoir Twoja argumentacja mnie rozbroiła jak by napisali, że głosujemy na największą atrakcję Wołynia i tam by się znalazła DG to też by Ci to nie przeszkadzało,no bo w końcu tak przecież napisali w jakimś portalu <lol> a przepraszam, że się zapytam - a swój rozum kolega ma czy hapa wszystko co mu wrzucą nasze miasto to typowy przykład portalu, nad którym mecenat czy też sponsoring obejmują korporacje, instytucje bankowe a niekiedy samo państwo - czemu z taką zaciętością forsują ten Śląsk na tym portalu, kto ma w rym interes? Chyba nie oni bo marną ilość wejść na ten portal jest to z samych reklam się nie utrzymują ![]() też do nich pisałem i też bez odpowiedzi Ten post edytował Misaki czw, 07 sie 2008 - 17:09 -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
lokalni patrioci sie znalezli-buhahahah
a jak media markt sie reklamuje ze "caly slask kupuje bez vat-u" to cale "zaglebie" pedzi na zlamanie karku i nikomu to nie przeszkadza. podzial administracyjny jest jasny-jestesmy czescia wojewodztwa slaskiego czyli slaska-czy sie to komus podoba czy nie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
podzial administracyjny jest jasny-jestesmy czescia wojewodztwa slaskiego czyli slaska-czy sie to komus podoba czy nie. Województwa Śląskiego tak, Śląska nie! A woj. śląskie nie jest równe Śląskowi... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
CYTAT a jak media markt sie reklamuje ze "caly slask kupuje bez vat-u" to cale "zaglebie" pedzi na zlamanie karku i nikomu to nie przeszkadza. Nie całe! Ja nie byłem. Z tego co wiem nie był też nikt z moich bliskich i znajomych. CYTAT lokalni patrioci sie znalezli-buhahahah TAK. Jestem lokalnym patriotą i nie chce by moje miasto było uważane za "miasto śląskie". Choć nie mam nic do śląska i ślązaków. -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lokalni patrioci sie znalezli-buhahahah a jak media markt sie reklamuje ze "caly slask kupuje bez vat-u" to cale "zaglebie" pedzi na zlamanie karku i nikomu to nie przeszkadza. podzial administracyjny jest jasny-jestesmy czescia wojewodztwa slaskiego czyli slaska-czy sie to komus podoba czy nie. hmm a kolegi dziadkowie to pewnie po najeździe III Rzeszy od razu zmienili nazwisko na niemieckie, zapisali się na volkslistę i wstąpili do Wehrmachtu bo przecież DG było częścią państwa niemieckiego ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
1.lokalni patrioci sie znalezli-buhahahah [...] 2.podzial administracyjny jest jasny-jestesmy czescia wojewodztwa slaskiego czyli slaska-czy sie to komus podoba czy nie. pozwolilem sobia oznaczyc stwierdzenia numerami. Co do numeru 1, to bardzo dobrze, ze tacy ludzie istnieja. Przynajmniej beda przekazywac innym ludziom problem z numeru 2, ze niestety nic na to nie poradzimy. Tymczasem glosujmy na DG, 10 glosow oddane -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Witam!
Panowie piszcie na temat, bo co wątek to i rusz pojawia się tożsamość zagłębiowska. Piszcie w założonym na tą okoliczność temacie a nie we wszystkich. Cenie sobie to, że mieszkam w Zagłębiu i popieram w pełni Wasze działania ale nie zaśmiecajcie wszędzie wątków "Zagłębiem" pozdro p.s. mam nadzieje, że się skupimy na głosowaniu i damy radę pokonać inne miasta śląskie i zagłębiowskie |
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
ulala pełne oburzenie-ale myslalem ze odzew bedzie wiekszy.mało radykałów na forum,a może na wakacje wyjechali??
co niektorych fantazja poniosła(Radkowitz) ale jak to mowia "genu nie wyrwiesz".przypisywanie czegos mojej rodzinie nie znajac jej historii jest nie na miejscu-nie bede sie zniżał do twojego poziomu.niestety są ludzie i parapety. wracajac o tematu-specjalnie użylem stwierdzenia lokalni patrioci i porownalem do promocji w MM.moim zdaniem wiele osob na tym forum,ktore w jakis sposob odnosza sie do tematu Śląska i Zagłębia Dąbrowskiego,to zwykli pozerzy i przyklaskiwacze.idee ideami ale jak pojawia sie kwestia pieniedzy to zapominaja co i jak. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 04 sie 08 Nr użytkownika: 1,395 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lokalni patrioci sie znalezli-buhahahah przez takich "buahahah" Dąbrowa ma później takie opinie za Brynicą http://www.dabrowa-gornicza.org/Ze-z-Zagle...-lee-t2480.html Podobno Zagłebie to "ruscy" oni nie mają żadego patriotyzmu ani lokalnego ani krajowego mary cha chyba jesteś klasycznym przykładem takiego "ruska" Jak ci sie takie logo aglomeracji podoba? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=83122047 Ten post edytował metall pią, 08 sie 2008 - 12:04 |
|
|
![]()
|
|
czytanie ze zrozumieniem-to nie boli.ale najwidoczniej skonczyles 3 klasy podstawowki-jesli tak to wybaczam(tylko jak do cholery zszedles z drzewa????)
kolejne trafne porownanie-rusek,niemiec,co jeszcze? najwazniejsze-sami tworzycie taki wlasnie wizerunek caly czas podsycajac ta mala wojne.po co te rozmowy,jakies loga nie wiadomo skad wziete,wywlekanie dawnych spraw??dla mnie temat nie istnieje. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dla Ciebie temat nie istnieje, bo nijak nie utożsamiasz się z Zagłębiem Dąbrowskim. Z łatwością każdy to zauważy... Poniżanie innych sformułowaniami, że skończył tylko 3 klasy jest na dosyć niskim poziomie, co zapewne świadczy o tym, że nie chcesz by to była spokojna dyskusja...
Jedni mają swoje zdanie, drudzy inne. Mnie jak i zapewne innym forumowaiczom nie podoba się lokalizowanie ZD na Śląsku... Wystarczy to tylko zrozumieć. Pisząc: CYTAT lokalni patrioci sie znalezli-buhahahah obrażasz nie tylko mnie, ale i inne osoby na tym forum. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: pią, 04 lip 08 Nr użytkownika: 1,362 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla mnie ten temat też jest o ... rozbić zarówno antagonizmy niektórych ślązaków typu loga z sierpem, jak wmawianie że Dąbrowa nie jest w województwie Śląskim są indiotyczne. jak ktoś ma kompleksy i mówi że jestem rusek (???? pierwsze słysze a w katowicach niestety jestem codziennie) to on jest debil i jego to problem i ja nie mam zamiaru zniżać sie do tego typu poziomu. Co do szumnie wymienianego tu patriotyzmu lokalnego... hmm może lepiej było by coś robić dla DG a nie tylko kłucic sie o nazewnictwo?
Jeśli chodzi o konkurs to ja głosuje, bo promocja DG jest bardzo ważna nawet jak nazwa konkursu wam sie nie poodoba:) i prosze ... nie piszcie że to tak jakby konkurs sie nazywał "miss pomorza" czy "perły ziemi lubuskiej" bo to jest troche przesada. Zagłębie Dąbrowskie to jest MOJA mała ojczyzna i o tym nie zapominam ale jak to się ma do GZM, województwa śląskiego i otaczającej rzeczywistości? czy wszędzie za każdym razem musze wszystkim tłumaczyć że my to nie śląsk tylko ZD? PS GŁOSUJMY!:) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Patrimonium a kto tutaj kiedykolwiek napisał, że DG nie leży w woj.sląskim? Bo widzisz woj.śląskie to nie to samo co śląsk. Śląsk Szanowny Kolego rozciąga się od Katowic do naszej zachodniej granicy, są także tereny za nią oraz na terytorium Czech. W woj.śląskim ziemie śląskie zajmują mniej więcej połowę terytorium województwa. Pozostałe to ziemie Zagłebie Dąbrowskie, Zagłębie Krakowskie, ziemia Częstochowska, Podbieskidzie, Żywiecczyzna, ziemie którym bliżej do małopolski niż śląska. Tyle geografii i historii.
P.S. Nie obrażaj nikogo! P.S.2 Naucz się pisać, bo bardzo dużo błędów ortograficznych robisz. P.S.3 Jakbyś nie obrażał nie naśmiewał bym się z Twojej ortografii. Ile klas skończyłeś? Do której idziesz? -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: pią, 04 lip 08 Nr użytkownika: 1,362 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. fajne masz mapy:)
2. wskaż miejsce gdzie cie obraziłem albo kogokolwiek, poza ślązakami którzy nazywają mnie "ruskim", czyżbyś troche był przewrażliwiony??? 3. bEdE SE pisał jak bEdE chciaL 4. jakbyś nie obrażał.... patrz pierwsza część pkt.2 5. ile klas? ![]() |
|
|
![]()
|
|
1. fajne masz mapy:) 2. wskaż miejsce gdzie cie obraziłem albo kogokolwiek, poza ślązakami którzy nazywają mnie "ruskim", czyżbyś troche był przewrażliwiony??? 3. bEdE SE pisał jak bEdE chciaL 4. jakbyś nie obrażał.... patrz pierwsza część pkt.2 5. ile klas? ![]() 1. Sądząc po tej odpowiedzi widać, że nie znasz się na geografii Polski. A wielka szkoda... Radzę postudiować geografię, a dowiedziałbyś się gdzie leży Śląsk, a gdzie ZD (dla podpowiedzi ZD leży w małopolsce...). 3. Zasad netykiety oraz regulaminu forum nie znasz? -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Coś dla niedowiarków
http://ingner.wordpress.com/2007/06/26/zag...ziejow-do-dzis/ A co gdyby nasze województwo nazywało się katowickie? Stworzono by konkurs "gdzie najlepiej mieszkać w katowicach"? I co, mieszkalibyśmy w katowicach, bo tak się województwo nazywa? -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@Patriomonium
Skoro Zagłębie to Twoja mała ojczyzna jak to zostało przez Ciebie ładnie ujęte to jednak do Ciebie pasuje nieco brzydsze słowo kolaborant. Proszę Cię nie sil się na takie hasła bo nie zasługujesz na tą "małą ojczyznę". To ,że województwo śląskie mylisz ze Śląskiem świadczy na jakim etapie jesteś. Są pewne rzeczy ,których i tak nie zrozumiesz choć byś do najlepszych szkół chodził... -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To że zagłębiowskie "elity" urządzają się przy śląskim stole (karmione są śląską ręką) jest naganne, ale do pewnego stopnia zrozumiałe.
To że ktoś deklaruje że jest Zagłębiakiem, że tutaj jest Zagłębie Dąbrowskie, a równocześnie pisze, że ma tą tożsamość gdzieś, bo mu wisi jak go nazywają, jak nazywają jego miasto jest dla mnie osobą bardzo płytką, nie mającą żadnej tożsamości a sama taka wypowiedź jest schizofrenią intelektualną, nie mówiąc o świadectwie poziomu wiedzy. Mieszkajcie tu, pracujcie tu, Zagłębie zawsze było tolerancyjne, ale nie macie prawa nazywać się Zagłębiakami i nie macie prawa mówić o naszej regionalnej tożsamości, bo Was to po prostu nie dotyczy. (Mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale przecież Wam wszystko jedno jak Was nazywają ?) W przeciwieństwie do wypowiadających się tu pseudo Zagłębiaków niektórzy Ślązacy tak opisują to województwo "śląskie" i za to mam do nich szacunek ! http://www.wojewodztwoslaskie.eu/ Polecam, szczególnie tym których ich intelekt nie potrafi rozróżnić nazwy jednostki administracyjnej od nazwy regionu. Ten post edytował darco pią, 08 sie 2008 - 21:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Panowie chill out bo polecą ostrzeżenia.
Każdy może mieć prawo do swojego zdania i niekoniecznie musi to oznaczać że ktoś nie zszedł z drzewa albo zszedł. Jeśli już to rozmawiajmy o Zagłębiu Dąbrowskim, Śląsku i województwie w odpowiednim do tego temacie. P.S. Ja osobiście nie będę głosował na DG bo DG leży w ZD a nie na Śląsku a więc wynika z tego że nie jest miastem śląskim. Proszę więc o pisanie tylko i wyłącznie nt. tego rankingu. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 04 sie 08 Nr użytkownika: 1,395 Płeć: Mężczyzna ![]() |
najwazniejsze-sami tworzycie taki wlasnie wizerunek caly czas podsycajac ta mala wojne.po co te rozmowy,jakies loga nie wiadomo skad wziete,wywlekanie dawnych spraw??dla mnie temat nie istnieje. Nie ma żadnej wojny, są obiektywne różnice. Jeśli dla ciebie powiedzenie że "Dąbrowa to nie Śląsk" jest wojną no to chyba masz jakieś spaczone spojrzenie na sprawę Wyedukuj się http://tiny.pl/2n39 i nie bój sie różnic, to własnie ich ukrywanie powoduje zbędne konflikty. Ten post edytował metall sob, 09 sie 2008 - 08:05 |
|
|
![]()
|
|
Misaki - kolaborant?? aha pewnie dla tego że bywam na ślunsku i nie mam lęków przy "prakraczaniu brynicy" i nie ucz mnie chłopcze świadomości korzeni, pożyjesz troche na świecie więcej niż 12 lat to zrozumiesz że czasami trzeba wyjechać poza DG żeby pracowac rozwijać sie itd. nie myle woj śląskiego ze śląskiem, jestem Zagłębiakiem i tyle. podziały administracyjne, geograficzne mnie nie interesują ( w ogóle podziały to da mnie bzdura jest) a raczej śmieszą.
Darco fajnie że tak się napalasz na to nazewnictwo tylko czy nie lepiej było by coś robic a nie tylko pisać po 100 postów dziennie na forach? naszczęście poza wygłaszaniem Wielkich Teori nie masz prawa zabierać mi żadnych praw:) Szer zacytowałes 5 odpowiedzi nt. geografi, netykiety (tym mnie rozwaliłeś ![]() ![]() a ja głosuje:) pozdrawiam więcej działania, mniej gadania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
P.S. Ja osobiście nie będę głosował na DG bo DG leży w ZD a nie na Śląsku a więc wynika z tego że nie jest miastem śląskim. Ale przecież nazwa plebiscytu to: "Miasto w którym warto mieszkać na Śląsku i Zagłębiu! - oddaj swój głos!" To o co ta cała "afera"?? ![]() http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/884182.html PS Ale literówka paskudna ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() czyli co jednak głosujemy ?? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i widzicie? a było że tylko na Śląsku. Trochę osób zwróciło uwagę mailami, ktoś dał komentarz przy Sosnowcu: "wystarczyło zamiast "na Śląsku" napisać "na Śląsku i w Zagłębiu" i już byście mieli ze 100 kliknięć ode mnie na Sosnowiec ale tak to się pocałujcie w d** ja żadnego Sosnowca na Śląsku nie znam..." i zmienili. Warto o swoje powalczyć. Teraz można głosować.
Ten post edytował Radkowitz sob, 09 sie 2008 - 14:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jutro skasuje tą cala zbedna dyskusje, jesli ktos chce to niech sie jeszcze wypowie, ale jutro 3/4 tych postow zniknie
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
jutro skasuje tą cala zbedna dyskusje, jesli ktos chce to niech sie jeszcze wypowie, ale jutro 3/4 tych postow zniknie Dlaczego dopiero jutro ? ![]() Jestem za tym aby podobne śląsko-zagłębiowskie kompleksy natychmiast przenosić do tematu Tożsamość Zagłębiowska. Od razu będzie wiadomo, żeby tam nie zaglądać. ![]() Dla porządku i dla uniknięcia jednostronnego wydźwięku zmienić nazwę na Tożsamość Śląsko-Zagłębiowsko-Małopolska. Niech się tam do woli napieprzają o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy. ![]() Ten post edytował bzenek sob, 09 sie 2008 - 15:02 |
|
|
![]()
|
|
jestem za, można przenieśc jak najszybciej kompeksy do tematu o kompleksach
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak na razie osób leczących kompleksy jest tutaj więcej, także w myśl przez was tak rozumianej demokracji wypowiedzi Patrimonium i Bzenka powinny być przenoszone jako niezgodne z istniejącym trendem.
@Ptrimonium czemu się nie pochwaliłeś, że wywiad z Tobą robili. Nawet domyślam się który/która to Ty ![]() http://www.interia.tv/rozne,,,,1159427 Tak przejrzałem Twoje wszystkie posty, które tu napisałeś i oczywistym dla mnie jest to, że jesteś jakimś agentem. Ledwo kilka postów nap[isałeś i nic w nich nie ma poza uwielbieniem dla Silesii i podżeganiem forumowiczów przeciwko sobie. Bardzo mi się nie podobają osoby, które nie próbują odpowiadać argumentami tylko radzą sobie jakimiś marnymi próbami dyskredytowania innych osób. @Master uważam, że nie powinno się kasować tej dyskusji tylko zostawić ją jaką jaka jest - każdy może zobaczyć jak obecny status Zagłębia wpływa na relację między mieszkańcami. Jest to sytuacja niezdrowa. Nie tak normalnie powinny wyglądać stosunki pomiędzy mieszkańcami. Dyskusje o takim charakterze można znaleźć jedynie w naszym województwie. Jest to sytuacja, którą powinno się uważam rozwiazać aby skończyć wreszcie z tym zamieszaniem jakie tu mamy. Powinno się doprowadzić do takiej zmiany statusu regionu aby rozładować napięcia. Jeśli tak się nie stanie to dalej będziemy wszyscy tracić tutaj czas na takie pierdoły jak w tym temacie. Ten post edytował Misaki sob, 09 sie 2008 - 16:44 -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]()
|
|
trzeba trzeba skasować bo aż wstyd że takie głupoty ludzie dorośli wypisują. próby dyskredytowania - no to sobie przeczytaj jeszce raz tylko ZE ZROZUMIENIEM że to ty próbujesz mnie obrazić i zdyskredytować, pisząc ironicznie że brałem udział w jakimś wywiadzie o to już jest kłamstwo chłopcze. Teraz jescze że jestem agentem.... tak jestem z agentem z UKŁADU
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
taak pozbądźmy się dowodów i dalej będziemy mogli udawać, że wszystko jest normalnie, ojoj, żeby tylko nikt tutaj nie wszedł i nie zobaczył bo będzie dla nas str5aszny obciach i nie jestem dla Ciebie żadnym chłopcem, szkoda, że pozwala się tutaj na taki poziom dyskusji - także nie widzę powodów aby dalej z Tobą dyskutować bo i to tak jest pewne, że pójdzie na marne. Zapewne dla Ciebie nie ma to znaczenia ale dla mnie tak więc proszę pisz poprawnie. Zagłębiaków pisze się z dużej litery.
Ten post edytował Misaki sob, 09 sie 2008 - 17:19 -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]()
|
|
ech może Patrimonium i marycha to nowe wcielenia arnolda7
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Master!
Kasowanie postów, w których nie ma treści niedozwolonych to fałszowanie rzeczywistości. Czy nie zamierzasz działać zbyt gorliwie i pochopnie? Pozwól forumowiczom wypowiedziec się spontanicznie, więc szczerze. Kto chce czytać laurki, stara się o inne źródła informacji. |
|
|
![]()
|
|
Witam!
Zapraszam do głosowania na nasze miasto Dąbrowa Górnicza http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna.../5306_6257.html powtarzam link bo mam nadzieje że już cała dyskusja na temat zagłębie kontra śląsk się zakończyła a teraz można głosować pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Do Patrimonium
ad 3 T) SE PISZ |
|
|
![]()
|
|
Miało być TO SE PISZ! Co podtrzymuję i głosuję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Drodzy admini, skasować tę głupią pyskówkę w cholerę! Aż się sobię dziwię, że dobrnąłem do końca; chyba z ciekawości jak daleko może sięgnąć ludzka głupota. Einstein miał rację: ona jest nieskończona.
Pozdrawiam Kolejny Ruski Kolaborant-Agent. -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
Dyskusje pochłonęły nam dużo czasu, co spowodowało niezdecydowanie forumowiczów.Proponuję równolegle z "perłami" zagłosować jednak na Dąbrowę Górniczą.Gliwice - 3713Rybnik - 3275Żory - 1545Zabrze - 1457DĄBROWA G. - 727Bytom - 681
|
|
|
![]()
|
|
1. Może i przyjedzie troszke ludzi do Zwyciezcy
2. Kto ma wyjechac i tak wyjedzie. 3. Włodarze zwycięskiego miasta będą się chełpic jacy są fajni 4. Nie będą musieli rozwijac miasta i go poprawiać |
|
|
![]()
|
|
1. Może i przyjedzie troszke ludzi do Zwyciezcy 2. Kto ma wyjechac i tak wyjedzie. 3. Włodarze zwycięskiego miasta będą się chełpic jacy są fajni 4. Nie będą musieli rozwijac miasta i go poprawiać Witam! A już myślałem czytając 1 punkt, że napiszesz coś pozytywnego ale jednak sceptycyzm góruje ... życzę więcej humoru i optymizmu a mniej narzekania i dostrzegania minusów pozdro |
|
|
![]()
|
|
Bo o ile konkurs na atrakcję turystyczną może coś da to ten na miasto jest farsą. Bez budownictwa mieszkaniowego, nowych miejsc pracy to tylko kolejny ranking z wielu.
|
|
|
![]()
|
|
Głosujmy i poprawmy wynik Dąbrowy!
Liczba głosów: Gliwice - 4387 Rybnik - 3966 Zabrze - 1948 Tychy - 1162 Bytom - 919 Dąbrowa - 904 Sosnowiec - 776 Mysłowice - 726 Radkowitz! Głosowanie w internecie to konkurs z przymrużeniem oka. Każdy osiągnięty wynik świadczy raczej o emocjonalnej łączności głosujących z daną sprawą, liczbie komputerów na 1 mieszkańca i innych pozamerytorycznych czynnikach. Niemniej jednak jest to zabawa przyjemna i pożyteczna, więc GŁOSUJMY! |
|
|
![]()
|
|
Dziś Dąbrowa ma 955 głosów. Od wczoraj przybyło 51, a więc oddano po 10 i ktoś inny 1 głos.
Przypomnijmy, że MOŻNA JEDNORAZOWO, DZIENNIE WSTAWIĆ 10 GŁOSÓW Z TEGO SAMEGO KOMPUTERA. POWODZENIA! |
|
|
![]()
|
|
Witam!
Głosowanie na Perły zakończone - Pogoria 4 miejsce skupmy się więc na głosowaniu na Nasze Miasto w innej zabawie oto link : http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna..._6257.html?pp=4 na razie jesteśmy na 8 miejscu Głosujmy!!! Można oddać jednorazowo 10 głosów!!! pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam! Głosowanie na Perły zakończone - Pogoria 4 miejsce skupmy się więc na głosowaniu na Nasze Miasto w innej zabawie oto link : http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna..._6257.html?pp=4 na razie jesteśmy na 8 miejscu Głosujmy!!! Można oddać jednorazowo 10 głosów!!! pozdro Jaki jest sens takiego głosowania skoro jedna osoba odda po 10 głosów? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Bartek!
To jest przede wszystkim ZABAWA, a przy okazji sprawdzian wytrwałości w klikaniu osób głosujących. Wyobraź sobie, że oddając 10 głosów, klikasz w imieniu tych wszytkich, którzy nie mają dostępu w danej chwili do komputera, lub komputera nie obsługują wogóle z uwagi na wiek, a chcieliby zagłosować. GŁOSUJMY! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bartek! To jest przede wszystkim ZABAWA, a przy okazji sprawdzian wytrwałości w klikaniu osób głosujących. Wyobraź sobie, że oddając 10 głosów, klikasz w imieniu tych wszytkich, którzy nie mają dostępu w danej chwili do komputera, lub komputera nie obsługują wogóle z uwagi na wiek, a chcieliby zagłosować. GŁOSUJMY! Będąc na degustacji mam też się najeść do syta za tych wszystkich co nie dostali zaproszenia? Wiem że to zabawa, ale wynik po prostu będzie ustawiony. Żadna tam wytrwałość w klikaniu, a zwykłe oszustwo. Może was to bawi, ale nie mnie. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |