![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
JuŻ niedŁugo zaczynajĄ sie Mistrzostwa Eurpy w PiŁce NoŻnej.
Jakie macie typy?? Komu kibicujecie?? Kto wygra?? kto wyjdzie z grup?? Piszcie o wszystkim co dotyczy EURO 2004. Ja jak zawsze kibicowaĆ bede Holandii, jest to wedŁug mnie najciekawsza druŻyna , ktÓra gra taki futbol , ktÓry nigdy nie jest nudny ![]() ![]() Jesli nie Holandia to niech wygra Anglia lub Francja. ChoĆ Hiszpania moŻe w tym rokui nas zaskoczyĆ i wygraĆ w koĹcu waŻnĄ impreze ( bo Hiszpanie mimo tego ze w rozgrywkach pucharowych i klubowych odnoszĄ najwiĘcej sukcesÓw , to jako reprezentacja nie mogĄ nic osiĄgnĄĆ, ale w tym roku moŻe byĆ inaczej). Wielu poraŻek Życze natomiast Niemcom i WŁochom , ktÓrych nie lubie. A do najsŁabszych druzyn naleŻeĆ bĘdĄ Łotwa( ktÓra zajeŁa Nasze miejsce :? ) oraz BuŁgaria i Grecja. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Ja kibicuje WŁochom FORZA ITALIA AVANTI........
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ja chyba Chorwacji, Czechom i Danii :)
A co mi tam... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
QUOTE(klocek) Ja jak zawsze kibicowaĆ bede Holandii, jest to wedŁug mnie najciekawsza druŻyna , ktÓra gra taki futbol , ktÓry nigdy nie jest nudny Tia ja rÓwnieŻ bĘde kibcowaŁ Holandii. :!: :!: -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
TYLKO ANGLIA , MAM NADZIEJE ZE WRESZCIE WYJDA IM MISTRZOSTWA!!!
NAPRZOD SYNOWIE ALBIONU!!!! -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Ja rÓwnieŻ bĘdĘkibicowaŁ Holandii, zawsze jakoŚ darzyŁem sympatiĄ druŻynĘz kraju tulipanÓw, szczegÓlnie w czasach "ŚwiĘtej trÓjcy" (Gullita, Van Bastena i Rijkaarda).
Poza tym mam jakiŚ szczegÓlny sentyment do tego kraju ![]() ![]() ORANJE :!: :!: :!: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja za POLSKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ups sorki to nie ta bajka ![]() Oczywiscie Holandia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
TAK , FINAL W ROTTERDAMIE EURO 2000 BYL BARDZO MILY , SZCZEGOLNIE IMPREZA PO , SZKODA ZE NIE MOGE PODJECHAC W TYM ROKU DO PORTUGALII , ALE ZA DWA LATA W NIEMCZECH JESTESMY OBOWIAZKOWO...
-------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie jestem kibicem piŁki kopanej, ale zobaczyĆ jak Zizu ogrywa AngliĘw dwie minuty... Ciekawy sport.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mistrzem za to zostanie Szwecja lub Francja
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Pierwszy mecz to nie wszystko. Zobaczymy jak im pojdzie potem... To sa mistrzostwa Europy, byle kto nie wystepuje (przyklad: Polska). Nie ma pewniaka do zwyciestwa w calej imprezie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
No i mamy juŻ pierwszego przegranego. Rosja po drugiej poraŻce caŁkowicie pozbawiona jest szans na awans do dalszych gier. CÓŻ ... taki jest futbol, chociaŻ chyba maŁo kto dawaŁ im szanse na jakikolwiek sukces w tym turnieju.
-------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na dzien dzisiejszy wedŁug mnie z grup wyjdĄ:
Grupa A Hiszpania Grecja Grupa B Francja Anglia Grupa C Szwecja WŁochy Grupa D Holandia Czechy Hiszpania , Francja, Szwecja(Czechy) , Holandia taki bedzie skŁad pÓŁfnaŁÓw. 8) Do najwiekszych przegranych bedĄ nalezeĆ Portugalczycy-gospodarze (ktÓrzy co najwyzej zremisujĄ z Hiszpania i nie wyjda z grupy). Rosja juz straciŁa szanse na awans, a do Rosjan szybko doŁĄczĄ Szwajcarzy, Łotysze i BuŁgarzy. |
|
|
![]()
|
|
Ja myŚlĘŻe z grupy A wyjdzie Portugalia i Grecja. Hiszpanie nigdy nie zachwycajĄ na tego typu imprezach i teraz bĘdzie podobnie.
A jeŚli chodzi o pozostaŁe grupy ... to jeszcze przed rozpoczĘciem rywalizacji moŻna byŁo ŚmiaŁo typowaĆ tak jak Klocek. W kaŻdej z tych grup sĄ 2 zespoŁy ktÓre odbiegajĄ umiejĘtnoŚciami od pozostaŁych (B - Francja, Anglia; C - WŁochy, Szwecja). WyjĄtek moŻe stanowi grupa D gdzie wszystko rozstrzygnie siĘpomiĘdzy HolandiĄ, Czechami i Niemcami. Ale tutaj obstawiam 2 pierwsze zespoŁy, jakoŚ NiemcÓw nie darzĘsympatiĄ ... -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak jak juŻ wspominaŁem, na piŁce noŻnej siĘnie znam, ale coŚ mi siĘwydaje, Że skŁad grupy B jest nieco inny, niŻ wynika to z Waszych wypowiedzi. A mianowicie:
1. Anglia 2. Chorwacja 3. Swajcaria 4. Zidane CzyŻbym siĘmyliŁ? |
|
|
![]()
|
|
Masz absolutna racje. I nawet zanosi sie na to ze Zidane wyjdzie z grupy na pierwszym miejscu.
|
|
|
![]()
|
|
Teodor wiele wskazuje na to Że dziŚ wieczorem zostanie to po raz kolejny udowodnione ...
![]() Ciekawe co Żabojady by zrobili bez "boskiego Zizou" :?: :?: :?: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
Francuzi swoje a Zizu swoje. Podpadli mi po dzisiejszym.
Ale wszarĘZiZi ma zaj%$#*@Ą. TakĄ jak ja. |
|
|
![]()
|
|
MYSLE , ZE FRANCUZI MAJA NIEZLEGO FUKSA , SZKODA ICH PUNKTOW Z ANGLIKAMI , BO TERAZ NIEZLE BY SRALI W MAJTY PRZED MECZEM ZE SZWAJCARIA. POZA TYM OGOLNIE POZIOM PONIZEJ OCZEKIWAN , MAM NADZIEJE ZE W CWIERCFINALACH COS SIE RUSZY NA KORZYSC..
-------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
No to zrobiŁo siĘnam bardzo ciekawie. I wcale nie jest wykluczone Że Wyspiarze pojadĄ do domu, bo teraz majĄ przeprawĘz ChorwacjĄ ... a tej druŻyny na ich miejscu bym nie lekcewaŻyŁ.
PoŻyjemy, zobaczymy ... 8) 8) 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Czy nie sĄdzicie, Że po tych dwÓch wĄtpliwych wypadkach, powinno siĘjednak wprowadziĆ moŻliwoŚĆ konsultacji sĘdziwskich popartych obrazem z powtÓrki? PiŁka staŁ siĘtak szybka, Że sĘdziowie nie nadĄŻajĄ. MoŻe dwÓch sĘdziÓw gŁÓwnych?
|
|
|
![]()
|
|
Hehe... Forum Nam siadŁo, a w miedzyczasie Mistrzami Europy zostali sŁabi Grecy :? . WedŁug mnie to pomyŁka :?
KrÓtkie podsumowanie; Njalepszy mecz: Holandia- Czechy 2-3( w takim skŁadzie powinien byc rozgrywany finaŁ, choc przyznam ze Holendrzy zbyt wiele na EURO nie pokazali , ale naleŻeli jednak do czoŁÓwki,a Czesi byli zdecydowanie najlepsi :!: ). Njawieksze rozczarowanie: hmmm Francja, Beckham ![]() Nowe gwiazdy:Milan Baros(Cze), Arjen Robben (Hol), Cristiano Ronaldo(Por),a Wayne Rooney to rudy grubas ![]() NajlŁadniejszy Gol :Milan Baros (Czechy- Holandia) oraz Maniche (Portugalia- Holandia) oraz bramka Z. Ibrahimowica (Szwecja- WŁochy). A najwiĘksza Nuda byŁa w kazdym meczu w jakim grali Grecy, no i jeszcze Niemcy i BuŁgarzy |
|
|
![]()
|
|
Wszystko ok - Tylko czy Baros to rzeczywiscie nowa gwiazda? Przeciez on juz jest znany od dobrych kilku lat (m.in. dlatego gra w Liverpoolu). Zreszta (prawie) wszyscy Czesi to wymiatacze, nie to co nasze polskie Łajzy...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |