![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 08 cze 08 Nr użytkownika: 1,328 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
często jeżdze na rowerze wokół naszej "nowej" pogorii 4. Gdy dojeżdza się do kopalni piasku, czyli do końca tej wyasfaltowanej drogi naookoło pogorii to widać, dużo aut i ludzi którzy sie tam opalają. chciałem się tam wybrać ze znajomymi właśnie autem, tylko nie wiem którędy tam dojechać?! prosze o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli masz auto terenowe to jest kilkanaście wjazdów, jeśli nie masz 4x4 a chcesz złamać kilka przepisów PoRD i innych, to dogodny wjazd jest przy ul. Podbagienko
![]() Czy wszędzie musimy wjeżdżać samochodami? Ten post edytował mawwm sob, 12 lip 2008 - 18:37 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 08 cze 08 Nr użytkownika: 1,328 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no niestety niektórym z moich znajomych zachciało się przedłużyć swój ród i narobili sobie dzieci
![]() a że są tacy rodzinni i chcą jechać wszysycy włącznie z dziećmi no to mamy dwie opcje - jechać autem, albo jechać na rowerach wokół pogorii dostosowując nasze tempo do czterokołowych rowerków ich dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: pon, 02 cze 08 Nr użytkownika: 1,317 Płeć: Kobieta ![]() |
ale z dziećmi nie radzę tam jechać. są inne plaże. tamta plaża jest dzika, wchodzisz do wody i czasami po trzech krokach masz już głęboką wodę, brzeg jest "poszarpany". dla dzieci to dosyć niebezpiecznie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:16 |