![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 18 cze 08 Nr użytkownika: 1,342 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Czy wie ktoś, jaki jest operator/provider tv kablowej i internetu dla "superjednostki"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
UPC nie bo nie ma w spisie ulicy Kościuszki w DG....może TelPol?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: śro, 17 paź 07 Skąd: Centrum DG Nr użytkownika: 843 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Telpol
-------------------- {Identyfikacja wizualna - Branding - Reklama}
www.aviaservice.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: śro, 29 paź 08 Nr użytkownika: 2,243 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Również TELPOL Polecam
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: pon, 17 mar 08 Nr użytkownika: 1,170 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.telpol.net.pl/ POLECAM
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 02 gru 08 Nr użytkownika: 2,754 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Polecam wszystkim DABNET na manhatanie .. najlepsza oferta w miescie i transferów neizawalają i pożądek jest na sieci. Jak miałem problem z kompem i z netem to wszystko mi tłumaczyli przez telefon tak ze sam problem rozwiązałem:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |