![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
![]() Godzina 19:00 Serdecznie zapraszam ![]() Ten post edytował wrONa nie, 18 maj 2008 - 10:56 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I bardzo dobrze , choć nie mój klimat to chętnie zajrzę. Mam nadzieje że będzie to początek cyklicznych imprez w Graffiti. W Czeladzi w klubie Traffic odbywają sie koncerty z dość dużą frekwencją, więc w Graffiti też można rozkręcić alernatywny klimat. HCDG"Cyklicznych" może przesadziłem ale raz w miesiącu jakieś 3, 4 kapelki w jednym gatunku jak najbardziej
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
Zespół wyszedł z inicjatywą zagrania koncertu, więc nie wiem czy Graf będzie podtrzymywał cykliczność takich imprez
![]() Jeśli spodoba się zespół to zapraszam na kolejny koncercik w S-cu w Nietoperzu ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 15:55 |