![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PO meczu MKS- Muszyna (po zakończonym {prawie} sezonie proponuje ja i Pan X) spotkanie, na spokojnie przy wesołej atmosferze
Omówić możemy ważne sprawy dla KK i NASZE dalsze działania. A mianowicie jak KK ma funkcjonować i na jakich zasadach ma działać. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
A kiedy to zebranie miałoby się ewentualnie odbyć??
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po meczu
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
szczepan nie bądź taki tajny przez poufny tylko jak zapodajesz temat to pisz konkrety !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Proponuję zrobić spotkanie 01.04.2008, najpierw pod halą o godz. 17.00. Jak się zbierzemy, to ustalimy, gdzie je odbędziemy:) Termin fajowy!
Proszę piszcie, czy termin odpowiada. pozdr... P.s. Kochani, dajcie lajta. Udało się stworzyć super skład KK. Jesteście naprawdę wyjątkowi, ale jak to u Polaka bywa zawsze będzie źle. Jestem trochę poirytowany. Ten post edytował endriu sob, 29 mar 2008 - 07:40 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
po meczu bylo by dla mnie lepiej niz w tygodniu
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Mi tez bardziej pasuje po meczu
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Noo najlepiej będzie po meczu , będa wszyscy będą w fantastycznych nastrojach , i będzie można swiętować utrzymanie w LSK !
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pan X to endriu ustaliliśmy po meczu i tego się trzymałem. A od poniedziałku mam na popołudnie do roboty i we wtorek zwalniam się 2 godizny wcześniej (sprawy osobiste). Więc pozostańmy przy pierwotnym terminie.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Spotykamy się po meczu!!!
-------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I ze spotkania nici...
-------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Noo szkoda..;/
Ale w tym tygodnu podobno ma być i ktoś mowił ze mają siatkarki przyjśc wiec nie ma czego żałować.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
nie wiem czy dam rade w tygodniu, najgorzej mam we wt.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
To na kiedy ustalamy nowy termin spotkania?? środa?? czwartek??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powoli panowie powoli.
Po zwykłej konferencji była druga dla sposnsorów i zaproszonych gości więc nie mieliśmy jak porozmawiac o tym, ale w związku z tym jutro postaramy sie porozmawiac na ten temat i powiemy Wam kiedy i jak to zorganizujemy. Najbliższy mecz 9 kwietnia i przed nim musimy się spotkać a kiedy konkretnie damy Wam niezwłocznie znac, ale wtorek raczej odpada, myślę, że koniec tygodnia jest bardziej realny chyba, że ppczątek przyszłego, ale to się okaże po rozmowie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Panie i Panowie.
Ja w tym tygodniu już raz się zwalniam z roboty, więc drugi raz nie przejdzie u szefa. Może weekend'zik ?? A w przyszłym tygodniu po południu OK. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Panie i Panowie. Ja w tym tygodniu już raz się zwalniam z roboty, więc drugi raz nie przejdzie u szefa. Może weekend'zik ?? A w przyszłym tygodniu po południu OK. To może warto się zastanowić nad sobotą popołudniu, wszystkim raczej powinno pasować - nie ma pracy czy szkoły np. g 16 czy 17 ??? Mnie to jest obojętne - czy na tygodniu czy w sobotę czy kiedy wam pasuje |
|
|
![]()
|
|
Spotkajmy się w środę 02.04.2008 na hali w kawiarni i omówimy nurtujące nas sprawy.
Ja i Zbyszek bedziemy o godz. 17.30 Jeżeli ktoś nie będzie mógł przybyć w w/w terminie, to bardzo proszę o uwagi, wykaz tego co należy zmienić, na PW. Na pewno będą przedyskutowane. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ja pie... xD.... Nie no dobra wybrać coś muszę. Albo KK, albo FdZD ;p. Najwyżej przyjdę na KK, a potem jak będzie jeszcze spotkanie stowarzyszenia to na FdZD ;p;p
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
kiedy bedzie jakies spotkanie ? teraz czy przed nowym sezonem ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:59 |