![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 06 lut 08 Nr użytkownika: 1,100 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Firma Exact Systems Sp. z o.o. zajmująca się kontrolą i naprawą komponentów dla przemysłu motoryzacyjnego poszukuje młodych ludzi z Sosnowca i Dąbrowy Górniczej do pracy w charakterze Kontrolerów Jakości.
Mile widziane wymagania: wiek 18-26 lat; Osoby uczące się (najlepiej zaocznie lub wieczorowo); Duża dyspozycyjność; Dokładność; Zdolności manualne; Umiejętność działania wg procedury; Motywacja; Odpowiedzialność. proszę o wysyłanie aplikacji na podany niżej adres e/mail kontakt: Piotr Gałązka Specjalista ds. rekrutacji tel. 508.000.783 e/mail: piotr.galazka@exactsystems.pl Ten post edytował Exact Systems sp. z o.o. śro, 06 lut 2008 - 10:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Coś dokładniej mozna?
- Na czym polega tak "kontrola jakości" - Jaki system pracy - "Przybliżone" zarobki - Miejscowość -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
- Na czym polega tak "kontrola jakości" (...) - Miejscowość - "Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przeprowadzanie kontroli, selekcji, naprawy lub sortowania części, komponentów zgodnie z przekazaną instrukcją od Team Leader'a. Niektóre prace wymagają umiejętności posługiwania się suwmiarką, szczelinomierzem czy mikrometrem. Najlepsi Inspektorzy będą mieli szansę wykonywać pracę w różnych krajach Europy i Świata." - Sosnowiec na przykład ale i inne. Źródło: http://exactsystems.pl/ Ten post edytował vacu sob, 09 lut 2008 - 15:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Szkoda, że nikt z tej firmy nie zechciał mi odpowiedzieć na moje pytania! Jak złoże CV i do mnie zadzwonią, pewnie też mi tych informacji nie udzielą, tłumacząc, że nie jest to rozmowa na telefon. A ja chcąc zmienić pracę, chcę zmienic ją na lepszą, a nie gorszą czy taką samą! I kto mi odda dzien urlopu jeśli się okaze, że ta praca nie spełnia moich wymagań?
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 06 lut 08 Nr użytkownika: 1,100 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam ponownie
Oferta dalej aktualna od dnia 25.02.2008 W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na e/mail, bądź dzwonić na podany nr tel. ( jednak z racji tego że odbywam częste wyjazdy nie zawsze mogę go odebrać. Pozdrawiam Piotr Gałązka
Załączony plik
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:44 |