![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: pon, 07 sty 08 Nr użytkownika: 1,018 Płeć: Kobieta ![]() |
Moja córka ma w przedszkolu bal kostiumowy dlatego zastanawiam się czy w Dąbrowie jest jakaś wypożyczalnia strojów? Szukałam już w internecie i znalazłam tylko krakowskie stroje dla dzieci www.strojedladzieci.pl. Czy ktoś z was orientuje się w tym temacie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Dąbrowie to niema raczej, jest pewno w Katowicach....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Dąbrowie jest w PKZ, przynajmniej w zeszłym roku było można wypożyczyć, poza tym to na Braci Mieroszewskich w Zagórzu jest wypożyczalnia, jak mnie pamięć nie myli to za światłami przy szpitalu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja kiedyś wypożyczałem na Małachowskiego w Będzinie
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 109 Dołączył: śro, 22 cze 05 Skąd: okolice D.G Nr użytkownika: 145 ![]() |
Jak dla dzieci można spróbować też w teatrze w Będzinie... ja tam dzwoniłem ale nam mnie nie mieli
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
widziałem jakis czas temu szyld "wypozyczalnia strojów" na dawnym Uniwersalu w Gołonogu, pod niedawno otwartą chińską hurtownią, w zoologicznym
![]() Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 13 sty 2008 - 18:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |