![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tal sobie myślałem, nie wiem czy to dobry pomysł aby członkowie klubu kibica posiadali specjalne identyfikatory na smyczy. Tak żeby łatwiej było się odnaleźć, oczywiście jest to tylko taka moja propozycja, przygotowałem wstępny projekt, jeśli się spodoba pomysł mogę się tym zająć. Pozdrawiam.
![]() Oczywiście zamiast loga MKS-u mogło by być zdjęcie lub to i to. Wszystko zależy czy zaakceptujecie pomysł. Ten post edytował neodg nie, 23 gru 2007 - 23:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Według mnie nie potrzebne :)
Podobno w styczniu mamy dostać koszulki, więc będzie już wiadomo kto jest z KK. Po za tym ja mniej więcej już większość osób kojarzę :) |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Dokladnie nie ma co sie zbytnio lansowac
![]() Korzystajac z okazji WESOLYCH SWIAT!! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Narazie to jest niepotrzebne najpierw niech zrobią koszulki i szaliki a potem przy okazji można pomyśleć nad tym
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
a czy ja mówie ze mi te karnety nie pasują... nie , no właśnie :|
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |