![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
w piątek 16 listopada,
pub komitywa, wjazd 5 PLN, start 21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: pon, 19 lut 07 Skąd: Będzin Nr użytkownika: 480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Ten post edytował BaloMan czw, 15 lis 2007 - 12:19 -------------------- ___________________________________________
yardee sound -> myspace.com/yardeedasquad baloman -> myspace.com/baloman |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
a jak to tam teraz Komitywa wygląda? Ja tam byłam podczas ostatniego sylwestra i jakoś średio spory ten pub :]
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i dalej duże nie jest ale są 2 salki, a jak ta impreza wypadła to nie mam pojęcia
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Ech, szkoda że nie zrobiono żadnego fajnego klubu w budynku Arsu, a choć koncerty w Komitywie są, to jednak pub ten nie wydaje mi się odpowiednim miejscem. Już Graffiti większe ;p
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:30 |