![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 05 gru 06 Nr użytkownika: 356 ![]() |
Kochani!
Pojawił się fantastyczny portal dla ludzi z klasą! Jeśli straciliści kontakt z przyjaciółmi ze szkolnych lat i chcięlibyści go odnowić wpadnijcie i poszukajcie ![]() www.nasza-klasa.pl Pozdrawiam N. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co to ma być?!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
proponuje przeniesc do hyde-parku
|
|
|
![]()
|
|
![]() AdminAdminów:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 60 Dołączył: śro, 18 paź 06 Nr użytkownika: 236 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dave czego nie zrozumiałeś??? a portal naprawde fajna sprawa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
nie wiem co sie dzieje - od kilku tygodni w DG i okolicach jest boom na ten portal. Co chwile gdzies o nim slysze i widze poszukiwania. Wyglada jakby dopiero teraz zostal tu odkryty
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
portal działa już od jakiegoś czasu :)
A swoją drogą to fajna sprawa, sam złapałem po kilku latach przerwy kontakt z ludźmi ze szkoły średniej. pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Faktycznie jest tu duzo ludzi i sama sporo znalazłam.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez znalazłem swoja klase :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Portal coraz popularniejszy a mało kto myśli o tym, że to nie tylko fajna sprawa ale także pewne zagrożenie (dla danych osobowych). Warto przeczytać: http://blog.konieczny.be/2007/12/31/nasza-...je-dane-osobowe aby nauczyć się korzystania z takich portali z głową
![]() pees: ja np. zupełnie przypadkowo znalazłem tam kilka osób z tego forum - jak? A np. mój znajomy ma znajomego z DG o dziwnie znajomym pseudo ![]() Ten post edytował vacu pon, 31 gru 2007 - 11:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
CYTAT pees: ja np. zupełnie przypadkowo znalazłem tam kilka osób z tego forum - jak? A np. mój znajomy ma znajomego z DG o dziwnie znajomym pseudo Kogo masz na myśli? -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Kogo masz na myśli? Znalazłem kilka osób, zaraz na początku więc wszystkich nie pamiętam ale tylko w ostatnim tygodniu trafiłem na użytkownika 'wrONa' (najprawdopodobniej, bo 100% pewności nie mam) - okazało się, że jest wśród znajomych mojego znajomego z pracy :) oraz na 'szer'-a (tu mam 99% pewności :)) - nie pamiętam czyim znajomym jest ale któregoś z moich znajomych |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmm ciekaw jestem tylko czy na mój profil czy mojego brata :]
Ten post edytował szer pon, 31 gru 2007 - 15:28 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Nie to tylko ja mam takowe imie ;p. Hehehe :).
Co do samego portalu to dosyc ciekawy jest :). Mozna znalezc duzo znajomych :). Np. znalazlem znajomych wchodzac w znajomych moich znajomych (takie maslo maslane). Czyt. wchodzac w kontakty mojego kolegi, moge znalezc swoich starych znajomych... Np. na forum czy nawet w KK sa znajomi moich kolegow i kolezanek :) -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: pon, 07 sty 08 Nr użytkownika: 1,018 Płeć: Kobieta ![]() |
Fajny portal :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Widział ktoś z Was "natasza-klasa"??? Samo życie!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
http://nasza-klasa.pl/school/178179
Dobre miejsce by stworzyć "klase" "forum mieszkańców DG". Co o tym sądzicie? No jakby nie patrzeć, choć osobiście w większości przypadków się nie znamy, to jednak jesteśmy znajomymi. -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |