![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak wyŻej , jak spĘdzacie Sylwestra co roku??? WyjĘzdzacie gdzieŚ , imprezujecie na chacie, a moze w plenerze. Co Wam sie podoba i jakie macie pomysŁy na Sylwesrta 2003 ???
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: sob, 13 gru 03 Skąd: prawie Manhattan Nr użytkownika: 37 ![]() |
Mialem isc na parapetowe, myslalem tez o Grafie (to bylby trzeci raz pod rzad), ale raczej zostane na kwadracie z dziewczyna i znajoma para (niestety, ale orgietki raczej nie przewiduje - no, moze takie indywidualne "parowanie" :) Wypozyczymy sobie filmy, poogladamy cos z kompa, nazremy sie, jakies piwo, szampan, wino, moze petardy na balkony sasiadow - spokojne szalenstwo w samotnych parach.
klocek, a ty? Rzuciles haslo, to powinienes poprowadzic ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja to juz nie mowie !!!!! Czyzby rok 2004 byl pechowy ?????
Dlaczego ? A dlatego, ze mam 2 zaproszenia na kijowe imprezy, i nie wiem czy gdzies pojde. Moze wlacze neta i sprawdze czy ktos w sylwestra siedzi na necie ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Ja natomiast skuszĘsiĘchyba na "clubbing" ... z TiVikiem i ButelkĄ:
- od 20 do 22 - TVP1 - od 22 do 24 - Polsat - od 24 do 2 - TVN - od 2 do 4 - TVP2 Ale jazda bĘdzie !!! :hahaha: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ja chyba skocze do miasta medalikow na wystepy goscinne. Powinno byc cool, choc ekscesow nie bede prezentowal - trzeba sie pilnowac (pierwszy sylwester z nowa kolezanka :-D)
Udanej zabawy for all |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
szczawnica na od wtorku do piatku - ja, dziewczyna i druga para
w zapasie mialem impre u kumpla z studiow -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |