![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jako że forum już działa od dość dawna a większość forumowiczów jeszcze się nie zna osobiście może w końcu byśmy się zebrali na nasze pierwsze oficjalne spotkanie forumowe??
![]() Wyskoczyli wspólnie na jakieś piweczko, pogadali.. Co wy na to.. sprawę trzeba postawić jak najbardziej konkretnie, wtedy nie będzie kręcenia nosem. Kto się zdecyduje to się zdecyduje.. Może w najbliższy weekend? Czy to za wcześnie, to może następny - w końcu chyba lepiej niż w środku tygodnia. Pozdrawiam. Ten post edytował kwintosz wto, 06 lut 2007 - 01:03 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem jak najbardziej za !!!
Ten weekend mi pasuje ! Pozniej moge byc niedostepny w naszym kaczym kraju. ![]() Zreszta czesc osob z forum znam osobiscie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja proponuje sobote - wpier na meczu w siate kibicowac a pozniej na piwko/a
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
To też jakiś pomysł, byle by chętni się znaleźli.
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
..my juz mielismy jedno spotkanko z Zibarem,Endriem i Robertem na piwku po jednym meczyku:)..mam na nocke w sobote ale jestem winien piwko Robertowi wiec nie mam nic przeciwko na jedno i pogaduchy:)
-------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Z mojej strony 3xTAK!
![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Coś widze użytkownicy do wątku zaglądają ale jakoś nikt nie chce się spotkać??
![]() ![]() Ten post edytował kwintosz śro, 07 lut 2007 - 15:51 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
No to ja tak krótko napiszę, że nawet jestem zainteresowany, ale termin dość szybki i nie wiem czy dam radę przyjść - może tak na 50%.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jako wierny kibic jestem jak najbardziej za tylko- pytanie czy obsługa hali wpuści mnie nam mecz za moje krytyzne komentarze????????
Ten post edytował Robert123 czw, 08 lut 2007 - 19:57 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mogę też być?
Choć ja tu dopiero drugi tydzień pisze i nikogo nie znam ![]() Ale może bym się przyłaczył? Zobaczę jeszcze... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale ale...
w sob po siatkarkach jest kosz - ja bym chetnie tez koszykarzy obejrzal a dopiero potem na piwko ... i co teraz? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
witam
czy bylo to spotkanie? ja niestety nie wyrobilem - do nd przebywalem poza domem (dowiedzialem sie o tym w sob rano i nie moglem dac znac - soryyyyyy) :/ Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 11 lut 2007 - 22:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Cześć!
Myślę, że spotkanie się nie odbyło, ponieważ nie podano daty, godziny i miejsca. Szkoda, że forumowicze nie zaznaczyli swojej obecności na hali. Brakowało paru zdań ze strony spikera lub zebrania się zainteresowanych pod czytelnym transparentem.Nic straconego! Odbedzie sie później. |
|
|
![]()
|
|
Padła propozycja, abyśmy zrobili spotkanie przy okazji Dni DG.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz nie, 20 maj 2007 - 23:06 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zmawiacie się jak sójki za morze !!!
Przecież w najbliższym czasie jest niebywała okazja (i to podwójna !!) na pierwsze spotkanie forumowiczów. Przy okazji możecie pomóc miejscowej drużynie. Tak że moja propozycja: PRZYJDŹCIE NA MECZE FINAŁOWE i zróbcie przy okazji dobry uczynek pomagając głośnym dopingiem naszej drużynie i promując miasto i forum. Ideałem byłoby, żeby się przynajmniej zmówić w tyle osób, aby każdy z forumowiczów mając kartkę z jednym znakiem utworzyć napis www.dabrowa-gornicza.org -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Dobrze prawi , dać mu miodu!!!
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Jako człowiek praktyczny popieram propozycję ZIBARA
"2 w 1". Spotkanie na hali i wspólne dopingowanie dziewcząt pod czytelnym napisem /duuuuuuuże litery!/ FORUM MIESZKAŃCÓW... itd. to jest to. Posiedzieć przy piwku też potem można. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 16 lis 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 301 ![]() |
Może ktoś rzuci dokładniej miejsce (przed halą) kiedy-dzień i godzina w której forumowicze wyciągną nagle ciepłe zimowe kolorowe szaliki aby się rozpoznać i razem na mecz!!!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chętnie bym się spotkał np. na dniach D.G., bo na mecze bardzo rzadko chodzę - po prostu nie przywykłem głośno kibicować i śpiewać bo to jakoś nie dla mnie - ale naszym kobitkom jak najbardziej dobrze życzę i liczę na wygrany mecz! ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 16 lis 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 301 ![]() |
Coś mi wychodzi że tych forumowiczów policzyłby na palcach jednej ręki, jak zaglądam na forum(od niedawna) to widzę ciągle jakieś różki, bląd czachę, radioaktywnie, wyliczankę, i jeszcze kilka osób tak że czuję się jak wśród swoich od razu jak spojrzę,
Ale może się mylę, jest nas więcej??? |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
No bo przeciez spotkanie uzytkownikow to taka nasza forumowa "urban legend" :). ![]() Coś mi wychodzi że tych forumowiczów policzyłby na palcach jednej ręki, jak zaglądam na forum(od niedawna) to widzę ciągle jakieś różki, bląd czachę, radioaktywnie, wyliczankę, i jeszcze kilka osób tak że czuję się jak wśród swoich od razu jak spojrzę, Ale może się mylę, jest nas więcej??? obecnie niewiele sie dzieje w miescie ale mimo to jest ponad 300 wizyt dziennie -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Niestety jakoś nie przekłada się to na ilość postów. Chyba po awarii forum w dalszym ciągu jest w małym zastoju.
Szkoda że jest tak małe zainteresowanie spotkaniem, myślę że mecze czy dni DG są ku temu dobrą okazją.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Zgadza się, czerwiec to dobra okazja na spotkanie forumowiczów, pogoda , jeszcze nie wakacje, dni Dąbrowy, mecze, brakuje mi tu konkretnej propozycji, jakiś konkretny dzień miejsce, może święty z różkami i wielkim sercem coś zaproponuje.
|
|
|
![]()
|
|
no to mamy 2 propozycje
1) mecz ktory zostal przelozony 2) dni DG a teraz 2 pytania: 1) na ktorej imprezie bedzie wieksza frekwencja i wogole wieksza motywacja by wyjsc z domu (bo mi sie wydaje ze dni DG) 2) czy to ze ktos przyjdzie (zalozmy ze na dni DG) to czy oznacza ze bedzie mogl sie spotkac - zazwyczaj na dni DG idzie sie ze znajomymi, spotkac, pobawic itp takze szybko sie zdecydujmy bo znow beda nici z tego wszystkiego pozd -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Stawiam na dni DG kto jeszcze zgłasza akces, piszcie!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Osobiście też jak dla mnie większą motywacją byłyby Dni DG ale tylko ze względu na to że to będzie weekend lub pt a nie środek tygodnia.
![]() ![]() Osobiście mi to obojętne który to byłby dzień. Byle byśmy doszli do jakiegoś konsensusu i te kilka osób jednak przyszło. Poza tym, przecież jedno nie wyklucza drugiego.. ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Wobec sytuacji - chętnych na spotkanie forumowiczów-3, składam wniosek do Urzedu Miasta na ZEZWOLENIE NA ZGROMADZENIE - termin 1 czerwiec 2007 - miejsce Parh Hallera - godzina 17 .
|
|
|
![]()
|
|
Że co niby
![]() Normalnie się spotykamy jeśli oczywiście są chętni.. Po co jakieś wnioski? Jak spotykasz się z kumplami też składasz wniosek do UM? -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
rotfl
![]() chyba sie nie zrozumieliscie ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ironicznie bo od trzech osób to już zgromadzenie
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
a od dwóch to randka
![]() sorki za OT ![]() |
|
|
![]()
|
|
Właśnie widzę jakoś nie ma zainteresowania, choć okazja znakomita. Szkoda..
Jednak jakby ktoś był gotowy i uzbierało się kilka osób to dajcie do jutra znać. Jakoś może byśmy się zgadali.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
No ja byłbym chętny choć na jedno piwko ;-)
Ale chyba bardziej w niedzielę przy orkiestrze Górnego, bo dziś to już chyba za późno a w sobotę - wedle mnie - ni ma nic ciekawego! |
|
|
![]()
|
|
nie obiecuje (praca mgr do pisania :/ i podyplomowka) ale moze na szybkie piwko wpadne w sobote - tylko musze wiedziec gdzie i o ktorej - najlepiej 21/22
czekam na jakies info hator -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Moja propozycja to sobota, godzina 21:00. Najlepiej przy jednym z namiotów piwnych. Moiim zdaniem przy namiocie piwnym na przeciwko sceny głównej. Przy dystrybutorze. Teraz przydałoby się wymyślic jakiś znak rozpoznawczy. Ja nie znam nikogo z forum stąd propozycja znaku (czegokolwiek co pozwoli nas się odnaleźć). Jutro do godziny 15:00 wchodzę na forum i sprawdzam reakcje.
|
|
|
![]()
|
|
jak nic nie wskoczy waznego w terminarz to bede ale ja moge sie spoznic poza tym nie bylem jeszcze na dniach DG w tym roku i wolalbym inne bardziej rozpoznawalne miejsce
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych jednak nie będę mógł być.
|
|
|
![]()
|
|
no coz - z braku
a) zainteresowania ![]() c) konczenia pracy mgr - na dzis daje juz sobie wlasnie luz nie przyjechalem na ewentualne spotkanie. musimy to inaczej wykombinowac albo wogole dac sobie spokoj z tym spotkaniem skoro to tak nedznie wychodzi -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Myślę, że wrócimy niedługo do tematu sprzed Wielkiej Awarii, tj. forumowej wycieczki rowerowej.
-------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
Ciągle możliwe spotkanie, trzeba by ustalić konkretny termin znacznie wcześniej, zdecydować o miejscu i drążyć temat. Połączenie wycieczki rowerowej z jakimś piknikiem, na który mogliby wpaść też zmotoryzowani, możę tak się uda.
|
|
|
![]()
|
|
Wybieramy się (spotykamy) jak sójka za morze!
![]() Ja akurat przypadkiem w tym ogródku piwnym w godzinach wieczornych po 21-ej byłem i piwko z ekipą pod parasolem piłem ;-) Ale o spotkaniu i tak zapomniałem, że miało byc... ![]() |
|
|
![]()
|
|
bo nei ma zadnego konkretu - raz a porzadnie - w ktorys weekend czerwca - pt lub sob.
koniec - kropka. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Toż już konkretniejszej propozycji jak rozmowa i browarek po meczu finałowym play-off na razie nie znajdę, chyba, że jeszcze trochę poczekacie jak dziewczyny będą zdobywać tytuł Mistrzyń Polski
|
|
![]()
|
|
Jak wiecie, ostatnio na forum Hator nie wpada. Rozmawiałem z nim na gadu i mówi że jest zajęty więc nie bardzo ma czas.. ale ja nie o tym chciałem..
![]() ![]() Pije (nie kojarzyć z %) do tego, że podczas rozmowy pojawił znów się temat jakiegoś spotkania forumowego. Jakoś nigdy nie doszło do niego.. Mamy wrzesień, pogoda jeszcze nie najgorsza, studenci mają wakacje a uczniowie dopiero zaczęli szkołę. Może by tak warto w końcu się spotkać?? Chyba kilka osób znalazłoby się chętnych?? Tu napiszę już o % (dla niektórych soczku).. Można wyskoczyć na piwko, kręgle, bilard czy coś takiego.. spotkać się, pogadać.. W końcu udało nam się zrobić zrzutę, dlaczego nie zrobić by spotkania forumowego?? Może przyszły weekend, ewentualnie któryś dzień w tygodniu pomiędzy 24tym a 28?? Wiem że najlepiej podać konkretną datę ale odrazu będzie: ten nie może bo to, ten bo to.. jakiś kompromis chyba udałoby się nam wypracować? Co wy na to?? -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
witam i od razu mowie ze ja mam czasu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo malo - stad moj brak na forum od jakiegos czasu -postaram sie teraz cosik regularniej bywac (choc nie wiem czy tak czesto jak jeszcze do czerwca)
na spotkanie jestem chetny ale to musi byc jakis juz z gory (miesiac przed najlepiej) ustalony termin - bo kazdy bedzie wiedziec i odpowiednio sie sprobuje (z roznym efektem) wyrobic. proponuje 15 lub 16 X ktos chetny? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forumowicze (www.forum-czeladz.sxx.pl/phpBB/) w Czeladzi dali radę zrobić takie spotkanie, czemu my nie możemy?? Mają mniejsze forum a przyszło u nich w szczycie 27 os.
![]() ![]() Przecież nikt nikogo pytać kim jest i co robi na siłę nie będzie pytał. ![]() ![]() Co wy na to?? Dwie osoby ja i Hator jesteśmy 100% chętni, byleby uzgodnić z wyprzedzeniem termin. ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 28 wrz 2007 - 14:28 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Przecież część forumowiczów, ze SD spotyka się regularnie już od roku
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja bym może i też wpadł ale specyfikę pracy mam taką, że z dnia na dzień dowiaduję się o delegacji (bywa, że i dwutygodniowej) więc zaplanować cokolwiek niesposób
![]() Tak czy inaczej - jeśli będzie termin, miejsce i akurat będę w DG to wpadnę ![]() |
|
|
![]()
|
|
czy ktos potrafi zliczyc ktore to juz podejscie?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
ano....
![]() kilku przyrodniczo zakręconych już wspólnie deptało dąbrowskie bezdroża tropiac to i owo ![]() ostatnim hitem pigmeje na Pogorii IV ![]() |
|
|
![]()
|
|
weekend 27-28 X lub nastepny weekend
ot co jakis termin -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Mam 2 pytania:
1. czy kiedykolwiek odbywały się takie spotkania? 2. jeśli nie, to czy reflektujecie na taką formę integracji? ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 09 maj 2008 - 19:02
Powód Edycji: Temat połączony bo już był, poniższe 4 posty przeniesione
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Prob bylo juz wiele
![]() Ten post edytował kwintosz pią, 09 maj 2008 - 19:03
Powód Edycji: Z powodu połączenia tematów, adres tego tematu skasowany z posta
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
to może po prostu na dniach dg w jakimś miejscu konkretnym...
taka baaardzo luźna propozycja... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
i to jest jakiś pomysł ale... są minusy, na dniach DG będzie masa ludzi i nie będzie to raczej sprzyjało rozmowom i integracji
![]() ![]() ![]() uśmieszek zrobisz ankietę w widocznym miejscu? ![]() ![]() pozdrawiam -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
uśmieszek zrobisz ankietę w widocznym miejscu? ![]() ale jak mialaby wygladac - "czy przyjdziesz na spotkanie?" ? ![]() To byloby calkiem anonimowe i mogloby sie wielu zglosic, a potem nie pojawic. Moze lepiej, zeby kazdy sam sie zadeklarowal i potem ewentualnie tlumaczyl ![]() Chociaz ankieta tez by dostarczyla ciekawej odpowiedzi - ile osob nie jest tym wogole zainteresowanych. Tylko czy niezainteresowani wogole by zaglosowali -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
no to jak? zakładamy nowy temat bez ankiety? tylko huston mamy problem, bo jeśli nawet poznam datę to muszę rezerwować stoliki jakiś czas wcześniej, a jak mam rezerwować to muszę znać ilość chętnych i tak w koło macieju...
![]() ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pora, po 4 latach, na lekkie odświeżenie tematu. Jeśli ktoś z forumowiczów jest chętny na spotkanie (na pewno będzie Bathurst i ja
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dokładnie o której ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o 19:00 . Sylwek będzie pewnie +- 5 minut
-------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda że ja pózno dziś przeczytałem bo bym chętnie przyszedł na spotkanie a swoją drogą warto by pomyśleć o spotkaniu forumowiczów po świętach.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak się zrobi cieplej to może pomyślimy o jakimś grillu czy ognisku w terenie?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Na Morcinka, jedyne chyba miejsce w Dąbrowie, gdzie piwo leją
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam działkę na Łęknicach - zapraszam. Można dzieci zabrać - nie rozproszą się zbytnio po terenie
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,151 Płeć: Kobieta GG: 1603361 ![]() |
Takie spotkanie to fajna sprawa. Jestem jak najbardziej za.
Tym razem za późno przeczytałam, ale następnym razem się piszę ;-) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mysleliście coś nad naszym spotkaniem zima już podobno nie wróci ,dni coraz cieplejsze można by coś zorganizować
|
|
|
![]()
|
|
Niech chociaż śnieg stopnieje - to dla spotkania a'la pod chmurką (grill/ognisko). Na barowym piwku można się spotkać całorocznie
|
|
![]()
|
|
Witam pisałem tu kiedyś o spotkaniu co wy na to aby pomyśleć nad takim spotkaniem sezon urlopowy już za nami pogoda też jeszcze sprzyjająca i się spotkać ,jak widzicie tą sprawe drodzy forumowicze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z doswiadczenia wiem, ze taki temat cięzko ogarnąc ...
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To może spróbujmy inaczej... Sprawdźmy chętnych - poniżej lista weekendów we wrześniu.
Wpisujmy kto, kiedy by mógł i w następnym tygodniu ustalimy termin. Co o tym myślicie? Zaczynamy: 6-8 wrzesień: - Slyzaba 13-15 wrzesień: - 20-22 wrzesień: - Slyzaba 27-19 wrzesień: - Slyzaba -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
racja, skoro w pospolitym ruszeniu udało się ostatnio ( w marcu?) spotkać tyko Tobie i mnie to trzeba spróbować ugryźć temat metodycznie
![]() 13-15 wrzesień: - Bathurst 20-22 wrzesień: -Bathurst -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
Może będzie lepiej jeśli każdy przeklei ostatnią wersję i dopisze siebie:
6-8 wrzesień: - Slyzaba, 13-15 wrzesień: - Bathurst, 20-22 wrzesień: - Slyzaba, Bathurst, 27-19 wrzesień: - Slyzaba -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
sorry za automatyzm, faktycznie teraz lepiej
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
Mając na względzie brak odzewu, trzeba zapomnieć o jakiś spotkaniach Forumowiczów i zamknąć ten wątek.
Nic na siłę. -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
Coś w tym jest - proponuję w takim razie akcje typu 'z zaskoczenia'
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
E tam, watek może się przydać
![]() Sam bym się wpisał, gdyby nie fakt, że na razie żaden wrześniowy weekend nie jest dla mnie pewien... Chociaż może 20-22 ma szansę, ale to się wyklaruje dopiero krótko przed. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jestem za.
Może nie czekajmy na 10 os. , tylko jak ktoś ma ochotę wyskoczyć na piwko, spotkajmy się w 3 czy 5 osób. Póki co jestem flexi jeśli chodzi o wrzesień. Chyba tylko 05.10. odpada.. Ten post edytował kwintosz pią, 20 wrz 2013 - 22:25 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:23 |