![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:dead:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Przykro to slyszec. Ja zauwazylem :) nowa tapetke z dabrowa, nowe emotikony :)
I nie narzekam, a o kasce to pamietam, ale student nigdy nie wie kiedy bedzie ja mial...Mysle, ze dobrze sie stalo, ze powstalo to forum. Mam cicha nadzieje, ze z biegiem czasu sie rozwinie - chodzi mi tu o jakies neutralne tematy, bo nie kazdy lubi wyzywac na politykow... Pozdrawiam i :dziex: |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jeszcze raz podkresle. Wejdzcie w banner ktory jest na forum u gory !!!!!!!!!!
Wiec jezeli ktos cos mi jeszcze raz napisze glupiego niech sie zastanowi albo niech zrobi swojego boarda. Nie chce mi sie rozczulac na ten temat. Powiem jedno. Zawsze nas znajdziecie na nieoficjalnej stronie mieszkanca DG !!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ila razy mam kliknac na baner by sie cos zwrocilo - jestem gotow poswiecic sie slusznej sprawie :) :prof: FORUM MUSI ISTNIEC!!!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie chodzi o klikanie tylko, zebyscie sobie sprawdzili ile ten serwer kosztuje, choc mamy go za darmo !!!!!!! Ale co tam, chwila slabosci !!!!!!!!!! I nie wiara ze to ma sens. Ok pierwszego posta kroje. Kto przeczytal ten przeczytal. Wkurzyl mnie 1 mail, ale co tam !!!!!!! :ehhh:
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
KwaŚny, mam teraz wyrzuty sumienia bo ja teŻ obiecaŁem Że siĘdorzucĘ... i sŁowa dotrzymam. Honor swÓj mam.
![]() ![]() ![]() Ja teŻ jestem za tym Żeby to forum istniaŁo. Jeszcze je rozreklamujemy. A ty trzymaj tak dalej - odwalasz kawaŁ dobrej roboty. :dziex: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
Nie bez kitu nie wplacajcie, bo narazie zagwarantowac nie moge tego, ze nie bedziemy musieli kiedys znowu sie przenosic. Takze nie chce, aby ktos puzniej mial zal. Tamten serwer za 70 zl okazal sie lipa, takze to juz moja strata, ale przynajmniej mam czyste sumienie.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:02 |