![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 26 gru 06 Nr użytkownika: 385 ![]() |
Poszukuje osób które maja doświadczenie sprzedaży
produktów w tele2. Zapewniam wsparcie techniczne i merytoryczne. Duże możliwości rozwoju i wynagrodzenia. info_wspolpraca@wp.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Wypadałoby napisać o jaką pracę chodzi, nieprawdaż? Tu się nie płaci za każde słowo także zachęcam do tego.
|
|
|
Guest_Gość_* |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie, ja nie jestem zainteresowany. Ale jeśli ktoś boi się/wstydzi się podać w ogłoszeniu takie informacje to budzi to moje podejrzenia... Jeśli jest to praca uczciwa i legalna to nie widzę powodu, żeby nie podać choćby stanowiska lub rodzaju wykonywanej pracy (elektryk? spawacz? lekarz?). Rozumiem, że nie zawsze od razu chętnie podaje się nazwę firmy no ale stanowisko...
Chyba, że chodzi o reprezentanta kraju np. w piłce nożnej ![]() ![]() Ten post edytował vacu śro, 27 gru 2006 - 10:46 |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Myślę, że jest to namolne namawianie użytkowników TP na przejście do tele2.
Wszyscy znajomi żałują, że dali się przeciągnąć, ponieważ stracili na tym finansowo. Stąd ta wstydliwość reklamodawcy. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze to i wlasnie "reprezentowanie" tele2 latajac po mieszkaniach i sluchajac zazwyczaj przeklenstw potencjalnych klientow ale liczy sie fakt ze gosc/reprezentant zlozyl Wam/Nam oferte pracy - kto bedzie chcial ten skorzysta.
Za samo "wyjscie" do Nas i inicjatywe daje plusa :) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
To ja wyjaśnię skąd moja wrażliwość - ostatnio chyba wzrosła aktywność wszelkich piramid/mlm-ów, bo w samym okresie świątecznym dostałem ok. 10 takich propozycji od znajomych i nieznajomych - teraz już jak ktoś nie mówi od razu o co biega od razu nabieram podejrzeń
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:44 |