![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ktoś zna u nas w mieście jakiegoś dobrego zegarmistrza?
Chodzi mi o bardziej zaawansowane usługi niż wymiana baterii czy skrócenie bransoletki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W mieście takiego nie znalazłem, dobry jest w m1 i podobno na syberce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uważajcie na zegarmistrza w Pogorii (sklep z różnymi giftami), mojemu tacie chciał otwierać zegarek za 1000zł bez specjalnej praski co jest karygodne i zegarek bardzo cżęsto potem nadaje się na złom.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba time trend z tym, ze od dojeżdża i przyjmuje w jakiś godzinach.
Inny dewastator zegarków jest w galerii katowickiej, krzywe wskazówki itp. to u niego norma. Ja droższe zegarki wysyłam do dolinskiego i innych internetowych zegarmistrzów, czasem prywatnie do kogoś z czwarty-wymiar, tak ostatnio np. robiłem orienta bambino i nurka big mako. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Mogę polecić zegarmistrza z Mireckiego (sam koniec od strony szkoły), jest (a w każdym razie był) tylko późnym popołudniem. Możesz zadzwonić - nie wiem, czy jeszcze działa w DG, tel. 512 143 182.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:03 |