![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: pią, 16 lis 12 Nr użytkownika: 5,108 Płeć: Kobieta ![]() |
chodzi o korytko mięs lub coś co można podać na obiad
macie jakieś sprawdzone miejsca? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
chodzi o korytko mięs lub coś co można podać na obiad macie jakieś sprawdzone miejsca? Co prawda nie DG ale Czeladź niedaleko - polecam Pod Filarami. Byłem na kilku imprezach z jedzeniem dostarczanym stamtąd i za każdym razem bardzo dobre ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,296 Płeć: Mężczyzna GG: 784484 ![]() |
znalazłem ostatnio reklamę firmy gastronomicznej która poleca:
-wynajem zastawy stołowej -obiady domowe na wynos -imprezy okolicznościowe i co mnie najbardziej odpowiada: -prosiaki,udźce,dziki pieczone nie korzystałem i nie znam nikogo kto korzystał firma gastronomiczna BANKIET-JWB kontakt 607--414-706 bankiet-jwb@wp.pl nie jest to reklama z mojej strony i nie znam tam nikogo |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszystko sie zgadza ja jestem wlascicielem tej firmy i prosze o kontakt to wszystko wyjasnie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:25 |