![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,314 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Samochód osobowy sedan ![]() Poszukuje od dłuższego czasu kanału, podjazdu, najazdu na terenie D.G ogólno dostępnego dla mieszkańców by zabezpieczyć sobie podwozie samochodu i troche podczyścić podwozie oraz zrobić wizualną kontrole podwozia na spokojnie , niestety nie mogę natrafić na tak owe pamiętam że kiedyś było ich dużo i cieszyły się ogromną popularnoscią wiadomo ceny usług warsztatów samochodowych są spore a jakość daje dużo do życzenia ![]() ![]() Czy ktoś korzysta widział zna na terenie D.G taki (kanał, najazd, podjazd) z którego można skorzystać ??? Bardzo ważny temat dla mnie wiec proszę o szczegółowe informacje (lokalizacja, dostępność tego miejsca) Wszystkie informacje zwiazane z takim miejscem bardzo mile widziane |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w golonogu na garazach przy torach kolejowych wiem ze w ktoryms rzedzie byl podjazd, widzialem tez taki na tylach CH Pogoria na garazach przy ul. Przybylaka ale nie wiem czy kazdy moze tam sobie tak wjechac....
aa i na zagorzu na Bialostockiej tez na garazach......ogolnie chyba przy kazdych garazach sa.... Ten post edytował Sebastian22 nie, 19 lut 2012 - 22:21 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,294 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dobrze pamiętam, to był kiedyś taki najazd na ul Cedlera przy garażach. Ale nie jestem 100% pewien.
http://desmond.imageshack.us/Himg3/scaled....&res=medium |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 07 maj 09 Nr użytkownika: 3,314 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki za wstępne informacje w chwili wolnej sprawdze każdy z tych punktów i opisze dla wszystkich czy są i czy mozna z nich korzystać
Po za tym jesli ktoś wie coś na temat takich miejsc to prosze śmiało pisac z lokalizacją ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |