![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: czw, 13 maj 10 Nr użytkownika: 3,872 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hej, szukam dobrego i taniego ortodonty w okolicach DG , Sosnowca , Katowic i może Będzina
może mi ktoś polecić takiego , i przybliżyć ceny |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 19 lut 12 Skąd: Sosnowiec/Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,949 Płeć: Kobieta ![]() |
Leczyłam się ortodontycznie w Elmadendzie. Aparat zakładałam kilka lat temu i za aparat stały metalowy na jeden łuk płaciłam 1500 zł, wizyta kontrolna (co 4-6 tyg) na której zawsze były wymieniane łuki (góra + dół)i ligatury - 150 zł, aparat retencyjny - 500 zł z tym że wizyty z aparatem retencyjnym są bezpłatne. Lekarka ta przyjmuje również w Będzinie. Prawdopodobnie ceny mogły ulec już zmianie.
Aparat już ma ściągnięty, efekt zadowalający ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja byłam ostatnio z dzieckiem na NFZ na Powtańców w Katowicach. Co prawda kolejki i terminy straszne, ale lekarka rzeczowa, konkretna i obeznana z procedurami wszelkimi. Mogę z czystym sumieniem polecić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |