![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: nie, 27 mar 11 Nr użytkownika: 4,549 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam a wiec szukam dobrych miejsc w DG gdzie można połapać ryby nie posiedzieć nad woda ale połapać (grunt,spławik,spining,mucha) może sie ktoś podzieli informacjami.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Mój tata ze sporymi sukcesami jeździ na "nową Pogorię" - od strony Antoniowa (uważa, żeby Cie tam quadowcy nie rozjechali), do tego masz pozostałe Pogorie + Bagry (o ile nie zarosły całkiem), z rzek to Przemsza w górnym biegu (rzeka górska, swego czasu zarybiana pstrągiem). Pewnie Ameryki nie odkrywam, ale myślę, że jak lubisz wędkować to cos dla siebie znajdziesz. Swego czasu wędkowałem na stawach przy Hucie Bankowej (trzeba iśc do końca ul. Limanowskiego), ale bez większych sukcesów. No, chyba, że chodzi Ci o prywatne łowiska, gdzie płacisz i ryby "same z wody wychodzą".............
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bagry bym odradzał, ze względu na fakt, że głównie występują tam małe płotki i okonie na dodatek masowo wyciągane podczas zawodów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:04 |