![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 17 maj 11 Nr użytkownika: 4,637 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Doczekaliśmy się! Z dumą przedstawiamy nasz pierwszy teledysk zrealizowany przez grupę filmową Cameleon Studio.
Mamy nadzieję, że sprawi wam tyle radości co i nam. Dzięki Cameleoni, jesteście wielcy ! Dziękujemy również wszystkim osobom biorącym udział w kręceniu tego klipu. Podziękowania dla Patryka Chmielewskiego i jego "chłopaków" ze szkoły Aikido. Dziękujemy też wszystkim statystom, szczególnie za cierpliwość ![]() A sam teledysk tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=4Qu-wKnbvM0 zapraszamy do oglądania i komentowania! ps. jeśli temat umieściłem w złym dziale to proszę moderatorów o przeniesienie, nie znalazłem nic bardziej odpowiedniego :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze? Żenada, choć jeśli chodzi o samo przygotowanie klipu od strony technicznej super. Teksty jakby gimnazjalista pisał, wokal tragiczny.. ogólnie jakiś agrometal wyszedł.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie akurat się spodobało - kwestia gustu, z którym - jak wiemy - nie ma co dyskutować
![]() Zgadzam się z Marcinem, że od strony wizualnej świetnie zrealizowany teledysk. -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 26 lut 11 Nr użytkownika: 4,483 Płeć: Mężczyzna ![]() |
teledysk świetny, ale tylko i wyłącznie teledysk
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:18 |