![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Polecam Wam do przeczytania i do dyskusji.
http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news...dura,nId,336801 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Polecam Wam do przeczytania i do dyskusji. http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news...dura,nId,336801 Dokładnie, zgadzam się, szlag mnie trafia jak widzę te nalepki ![]() A właściwie to mi to lotto, bo jak komuś się chce zap... ierniczać ![]() Powiem jeszcze tak - mimo, że patrzę - zwłaszcza na autostradach - w lusterka często to i tak zdarza mi się, że zjeżdżam na lewy, teoretycznie jak patrzałem w lustro to nikogo nie było a nagle znikąd pojawia mi się ktoś jadący dużo szybciej ode mnie - więc i auta można nie zauważyć jak leci 190 a co dopiero "przecinaka". Jeszcze jedno - w komentarzach przewijają się autostrady niemieckie tymczasem ja powiem tak, że wg. moich obserwacji mimo braku ograniczeń to tam więcej ludzi jeździ 130km/h niż u nas, jadąc 150-170 wyprzedzam prawie wszystkich, od czasu do czasu zdarza się tylko, że ktoś śmignie mnie z lewej. Ten post edytował vacu śro, 27 kwi 2011 - 18:38 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 98 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,438 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT(vacu) Jeszcze jedno - w komentarzach przewijają się autostrady niemieckie tymczasem ja powiem tak, że wg. moich obserwacji mimo braku ograniczeń to tam więcej ludzi jeździ 130km/h niż u nas, jadąc 150-170 wyprzedzam prawie wszystkich, od czasu do czasu zdarza się tylko, że ktoś śmignie mnie z lewej. Bo to wynika z faktu kultury na drodze (czyli poszanowania dla przepisów)- to raz, a poza tym Niemcy zdążyli się już "wyszaleć" na autobahn'ach. No i dolicz aspekt ubezpieczeniowy również - to dwa. A co do durnych wypowiedzi pseudo motocyklistów - niestety poziom kulutry ich jazdy pozostawia wiele do życzenia. Jakoś w czasach WSK, MZ-etek i innych jednośladów z KDL-u nie było takiego lawiranctwa i ekwiblirystyki na ulicach tak jak teraz. Niestety, to zmierza w złym kierunku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |