![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Czy zauważył już ktoś, że na głównej stronie klubu nie ma w "Strefie kibica" odnośnika do forum kibiców MKS'u? Czyżby to jakaś cenzura przed krytycznymi opiniami o pracy pana Kawki? Wiem, że pewnie teraz pojawią się głosy, że to moja mania szukania teorii spiskowych, ale jakoś to dziwnie wygląda :/. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 497 Dołączył: pon, 01 paź 07 Skąd: reden Nr użytkownika: 818 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a gdzie jest oficjalne forum kibica MKSu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tutaj, dział siatkówka i koszykówka, bezsensu jest tworzenie wszedzie osobnych forów, juz wiele forów startowało i czesto ze znikoma frekwencją padają. Na tym forum kibice MKSu mogą dyskutowac o wszystkim i chyba wystarczy im to
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 497 Dołączył: pon, 01 paź 07 Skąd: reden Nr użytkownika: 818 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to jest oficjalne forum uznawane przez klub MKS? takiego chyba nie ma.
co innego forum kibicow... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A po co taki odnośnik do forum kibiców na stronie klubowej?
Za oficjalne forum klubu kibica można uznać to forum -> dział Klub Kibica, choć my (Ekipa Centrum) wszelkie sprawy załatwiamy na forum zewnętrznym, którego adres znają jednak tylko członkowie. Ten post edytował Kamil_ śro, 12 sty 2011 - 17:31 |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tutaj, dział siatkówka i koszykówka, bezsensu jest tworzenie wszedzie osobnych forów, juz wiele forów startowało i czesto ze znikoma frekwencją padają. Na tym forum kibice MKSu mogą dyskutowac o wszystkim i chyba wystarczy im to Właśnie do tego zmierzam, że władze MKS'u pewnie jak znam życie będą chciały stworzyć następne forum, którego treść będą chciały ściśle kontrolować. Jak będzie coś niepochlebnego na temat p. Kawki "siup" i wątek ląduje do śmietnika. Tutaj nie mają takiej kontroli. Wiem, bo może to jakieś moje przeczulenie, ale życie już trochę znam i wiele przeżyłem i wiem też jak takie sprawy się załatwia!choć my (Ekipa Centrum) wszelkie sprawy załatwiamy na forum zewnętrznym, którego adres znają jednak tylko członkowie. He he ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tutaj, dział siatkówka i koszykówka, bezsensu jest tworzenie wszedzie osobnych forów, juz wiele forów startowało i czesto ze znikoma frekwencją padają. Na tym forum kibice MKSu mogą dyskutowac o wszystkim i chyba wystarczy im to Właśnie do tego zmierzam, że władze MKS'u pewnie jak znam życie będą chciały stworzyć następne forum, którego treść będą chciały ściśle kontrolować. Jak będzie coś niepochlebnego na temat p. Kawki "siup" i wątek ląduje do śmietnika. Tutaj nie mają takiej kontroli. Wiem, bo może to jakieś moje przeczulenie, ale życie już trochę znam i wiele przeżyłem i wiem też jak takie sprawy się załatwia!choć my (Ekipa Centrum) wszelkie sprawy załatwiamy na forum zewnętrznym, którego adres znają jednak tylko członkowie. He he ![]() ![]() Zdziwiłbyś się ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:59 |