![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 01 gru 10 Nr użytkownika: 4,288 Płeć: Kobieta ![]() |
Wykryto u mnie guzy na tarczycy, w związku z tym poszukuję dobrego lekarza.
Mam do Was pytanie - czy znacie dobrego lekarza - endokrynologa, który przyjmuje na terenie DG (ewentualnie w pobliżu)? Kogo byście polecili? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wykryto u mnie guzy na tarczycy, w związku z tym poszukuję dobrego lekarza. Mam do Was pytanie - czy znacie dobrego lekarza - endokrynologa, który przyjmuje na terenie DG (ewentualnie w pobliżu)? Kogo byście polecili? Bardzo dobry endokrynolog to z pewnością prof. Gasińska na kasę się do niej nie dostaniesz bo w przychodni w Katowicach mają taki podział że ona zajmuje się tylko Cushingiem (guzy przysadki i nadnerczy) ale możesz iść do niej prywatnie tylko sporo wcześniej trzeba się umówić bo przyjmuje tylko raz w miesiącu. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pią, 21 sty 11 Nr użytkownika: 4,396 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przepraszamy, pomyliliśmy wątek.
Ten post edytował DSI pon, 24 sty 2011 - 20:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02 |