![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: nie, 23 mar 08 Nr użytkownika: 1,181 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszam do katowickiego Kinoteatru Rialto na koncert Młynarski plays Młynarski z udziałem Gaby Kulki.
4 GRUDNIA | SOBOTA | 19.00 MŁYNARSKI PLAYS MŁYNARSKI z udziałem GABY KULKI "Młynarski plays Młynarski" to projekt koncertowo–płytowy będący owocem rozmów jakie przeprowadził Jan Młynarski ze swoim ojcem - Wojciechem Młynarskim w autorskiej audycji na antenie radia Roxy FM. Jest to pomysł powrotu do brzmienia i stylu jaki prezentował Wojciech Młynarski w 60. i 70. latach, tworząc swoje największe przeboje, a więc: retro, dansingowo, tanecznie, nastrojowo, czasami jazzowo. Na scenie w siedmioosobowym zespole zobaczymy m.in. Gabę Kulkę (śpiew), Piotra Zabrodzkiego (pianino akustyczne), Kubę Galińskiego (organy), Mariana Wróblewskiego (gitara), Wojciecha Traczyka (kontrabas), Manolo Albana Juareza (instrumenty perkusyjne) oraz oczywiście pomysłodawcę projektu - Jana Młynarskiego (śpiew i perkusja). W repertuarze największe przeboje Wojciecha Młynarskiego, między innymi "Róbmy Swoje", "Niedziela na Głównym", "Lubię Wrony", "Nie ma jak u mamy", "Ogrzej Mnie" czy "Jesteśmy Na Wczasach". Bilety: 35 zł Na parterze układ stojący. Bilety z rezerwacji należy odebrać najpóźniej na dwa dni przed imprezą. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:01 |