IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Bawialnia, sala zabaw dla dzieci- polecicie coś?
justineee85
post nie, 16 maj 2010 - 09:42
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,823

Witam,
chciałabym wybrać się z moją siostrzenicą do sali zabaw gdzie mogłaby się wyszaleć...czy ktoś z Was mógłby polecić mi takie miejsce w Dąbrowie?
Go to the top of the page

+Quote Post
Erjot
post nie, 16 maj 2010 - 15:19
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 208
GG: 7870143 status gadu-gadu

Może coś takiego: http://www.bajkowy-ogród.pl/ mieści się to w kompleksie pod merkurym na przeciwko biedronki, solarium. Na dole tego kompleksu mieści się pizzeria Da Grasso.

A jak nie to podobno na kasprzaka też coś jest i w Sosnowcu w okolicach makro.

Pozdrawiam

+Quote Post
sowa
post nie, 16 maj 2010 - 20:39
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,352

opinii nie wyrażę, gdyż nie znam tych miejsc, wiem tylko że istnieją smile2.gif

http://www.filipmaja.vizz.pl/ Filip i Maja na Manhattanie

http://www.bawilandiakubus.pl/ Kubuś (okolice makro)

jest też Trele Morele http://www.trelemorele.edu.pl/index.html ale to nie bawilandia tylko Centrum Twórczej Zabawy i Rozwoju Dziecka

+Quote Post
Mały77
post pią, 11 mar 2011 - 06:32
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,566

Ostatnio na 11 Listopada powstało coś takiego - www.bajoko.pl - był już może ktoś?

+Quote Post
storczyk
post pią, 11 mar 2011 - 10:36
Post #5

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 4,429

fajną mają ofertę, szkoda tylko że po "chińsku" może ktoś potrafi to rozszyfrować smile2.gif smile2.gif smile2.gif

Oferta dla rodziców

kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen

+Quote Post
Mały77
post pią, 11 mar 2011 - 15:43
Post #6

UZYTKOWNIK

CYTAT(storczyk @ pią, 11 mar 2011 - 10:36) *
fajną mają ofertę, szkoda tylko że po "chińsku" może ktoś potrafi to rozszyfrować smile2.gif smile2.gif smile2.gif

Oferta dla rodziców

kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen

No nie czepiaj się wink.gif zaczynają dopiero i pewnie nie wszystko dograne. Dzisiaj będę to opiszę co i jak wink.gif

+Quote Post
storczyk
post pią, 11 mar 2011 - 17:43
Post #7

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 4,429

No wiem, wiem, nie czepiam się. Czekam na relację, może się też wybiorę smile2.gif

Ten post edytował storczyk pią, 11 mar 2011 - 17:44

+Quote Post
Mały77
post sob, 12 mar 2011 - 06:51
Post #8

UZYTKOWNIK

CYTAT(storczyk @ pią, 11 mar 2011 - 17:43) *
No wiem, wiem, nie czepiam się. Czekam na relację, może się też wybiorę smile2.gif

No to proszę wink.gif
Ogólnie wszystko nóweczki, nie zużyte (choć zabawek do powierzchni na razie trochę mało), trasy na kulkach spore . Powierzchnia do zabawy duża no i dużo miejsc przy stolikach dla rodziców. Oprócz tego są 3 stanowiska z internetem, parę gier zręcznościowych (ale raczej dla starszych dzieci), bilard, piłkarzyki, dwa cymbergaje.
Ogólnie bardzo polecam.

+Quote Post
klient filip i m...
post śro, 09 lis 2011 - 11:56
Post #9

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,846

Organizowałam urodziny córki w bawialni / przedszkolu FILIP I MAJA, przy zawarciu umowy wszystko było załatwiane z uśmiechem, bezproblemowo, same urodziny nudne, dla dzieci jedyną atrakcją było szaleństwo na zjeżdżalniach i w kulkach. Panie z obsługi powolne, bez zaangażowania odkreślają kolejne punkty, które "trzeba" załatwić w ramach urodzin. 3 h zabawy to ewidentnie gra na czas, samo przebieranie w stroje trwało co najmniej 1/2 h było ogólną porażką bo dzieci przebrane w grube stroje biegające po sali po 5 minutach zaczęły je zrzucać. panie w ramach rekompensaty... zorganizowały 2 konkursy. Puszczanie baniek, kolejna atrakcja, w ciemnym pokoju bez okien zagraconym zabawkami panie włączają urządzenie, które wydmuchuje bańki mydlane szkoda, że obsługa nie pomyślała o jakiejś muzyce w tym miejscu ale dobrze, że dzieci mają dużą wyobraźnię i potrafią się bawić. Co do poczęstunku to śladowe ilości popcornu i chrupki, które znikają w mgnieniu oka i nie ma co liczyć na dokładkę bo jak usłyszałam "my nie dokładamy", do tego paskudne tanie cukierki. Soki owszem dolewają ale trzeba długo czekać. Podsumowując NIE POLECAM za taka cenę (37,00 zł od osoby) nie warto może gdyby obsługa bardziej się starała a tak wszystko robione jest mechanicznie co daje kiepski efekt końcowy.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza