![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 19 kwi 10 Nr użytkownika: 3,823 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
chciałabym wybrać się z moją siostrzenicą do sali zabaw gdzie mogłaby się wyszaleć...czy ktoś z Was mógłby polecić mi takie miejsce w Dąbrowie? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 11 cze 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 208 Płeć: Mężczyzna GG: 7870143 ![]() |
Może coś takiego: http://www.bajkowy-ogród.pl/ mieści się to w kompleksie pod merkurym na przeciwko biedronki, solarium. Na dole tego kompleksu mieści się pizzeria Da Grasso.
A jak nie to podobno na kasprzaka też coś jest i w Sosnowcu w okolicach makro. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
opinii nie wyrażę, gdyż nie znam tych miejsc, wiem tylko że istnieją
![]() http://www.filipmaja.vizz.pl/ Filip i Maja na Manhattanie http://www.bawilandiakubus.pl/ Kubuś (okolice makro) jest też Trele Morele http://www.trelemorele.edu.pl/index.html ale to nie bawilandia tylko Centrum Twórczej Zabawy i Rozwoju Dziecka |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio na 11 Listopada powstało coś takiego - www.bajoko.pl - był już może ktoś?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
fajną mają ofertę, szkoda tylko że po "chińsku" może ktoś potrafi to rozszyfrować
![]() ![]() ![]() Oferta dla rodziców kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
fajną mają ofertę, szkoda tylko że po "chińsku" może ktoś potrafi to rozszyfrować ![]() ![]() ![]() Oferta dla rodziców kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen kja lkajkl laj lkaqlwe mreqr kleq rqekr nqn wi ninwqie niwen No nie czepiaj się ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
No wiem, wiem, nie czepiam się. Czekam na relację, może się też wybiorę
![]() Ten post edytował storczyk pią, 11 mar 2011 - 17:44 |
|
|
![]()
|
|
No wiem, wiem, nie czepiam się. Czekam na relację, może się też wybiorę ![]() No to proszę ![]() Ogólnie wszystko nóweczki, nie zużyte (choć zabawek do powierzchni na razie trochę mało), trasy na kulkach spore . Powierzchnia do zabawy duża no i dużo miejsc przy stolikach dla rodziców. Oprócz tego są 3 stanowiska z internetem, parę gier zręcznościowych (ale raczej dla starszych dzieci), bilard, piłkarzyki, dwa cymbergaje. Ogólnie bardzo polecam. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 09 lis 11 Nr użytkownika: 4,846 Płeć: Kobieta ![]() |
Organizowałam urodziny córki w bawialni / przedszkolu FILIP I MAJA, przy zawarciu umowy wszystko było załatwiane z uśmiechem, bezproblemowo, same urodziny nudne, dla dzieci jedyną atrakcją było szaleństwo na zjeżdżalniach i w kulkach. Panie z obsługi powolne, bez zaangażowania odkreślają kolejne punkty, które "trzeba" załatwić w ramach urodzin. 3 h zabawy to ewidentnie gra na czas, samo przebieranie w stroje trwało co najmniej 1/2 h było ogólną porażką bo dzieci przebrane w grube stroje biegające po sali po 5 minutach zaczęły je zrzucać. panie w ramach rekompensaty... zorganizowały 2 konkursy. Puszczanie baniek, kolejna atrakcja, w ciemnym pokoju bez okien zagraconym zabawkami panie włączają urządzenie, które wydmuchuje bańki mydlane szkoda, że obsługa nie pomyślała o jakiejś muzyce w tym miejscu ale dobrze, że dzieci mają dużą wyobraźnię i potrafią się bawić. Co do poczęstunku to śladowe ilości popcornu i chrupki, które znikają w mgnieniu oka i nie ma co liczyć na dokładkę bo jak usłyszałam "my nie dokładamy", do tego paskudne tanie cukierki. Soki owszem dolewają ale trzeba długo czekać. Podsumowując NIE POLECAM za taka cenę (37,00 zł od osoby) nie warto może gdyby obsługa bardziej się starała a tak wszystko robione jest mechanicznie co daje kiepski efekt końcowy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |