![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pią, 05 mar 10 Nr użytkownika: 3,749 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu.
www.stagemusic.pl
Załączony plik
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 07 mar 10 Nr użytkownika: 3,750 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu. www.stagemusic.pl Witam. W ubiegłym roku szukałam z narzeczonym zespołu na wesele i to jest po prostu tragedia jak niektórzy grają, ale kolezanka powiedziala zebysmy sie udali do tej Agencji stage music i bylam pozytywnie zaskoczona, bo jest duzy wybór zespołów i mają na prawdę profesjonalne podejscie, przede wszystkim nie robią wiochy na imprezie. Pan z tej agencji wiele rzeczy nam doradzil i uswiadomil i orientuje sie w temacie. Wybralismy zespół Deja vu i to był najlepszy nasz wybór weselny;)) a byłam już na wielu weselach i mam duze porównanie. Polecam tą agencje jesli chcecie miec pewnosc zeby Wasze wesele nie było "spalone"... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 07 mar 10 Nr użytkownika: 3,751 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu. www.stagemusic.pl Też korzystalam z usług tej agencji.Na moim weselu mialam okazje goscic zespol Non Stop- są to prawdziwi zawodowcy, bylo koncertowo. goscie pytali gdzie znalazlam tak fantastyczny zespol. Non stop stworzyl tak wspaniałą atmosferę(maja mnostwo swiateł),oraz glos wokalisty, który spiewa lepiej niz nie jeedna polska gwiaza, wszystko to sparawilo ze nie chcielismy aby ta impreza sie skonczyla.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
To musi być naprawdę niezła agencja skoro użytkownicy czują tak wielką potrzebę napisania pochwały, że aż decydują się na rejestrację haha
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 07 mar 10 Nr użytkownika: 3,752 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem na etapie poszukiwania zespołu, byłem na tej stronie i jest na prawde kosmiczna, wszystko się rusza, nawet zdjęcia są w 3 wymiarach, ale czy to odzwieciedla jakosc tych zespołów?? i jakie są ceny?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 07 mar 10 Nr użytkownika: 3,751 Płeć: Kobieta ![]() |
Jestem na etapie poszukiwania zespołu, byłem na tej stronie i jest na prawde kosmiczna, wszystko się rusza, nawet zdjęcia są w 3 wymiarach, ale czy to odzwieciedla jakosc tych zespołów?? i jakie są ceny? Ceny są raczej takie jak wszedzie, ale jest duzy wybór i lepsza jakosc tych zespołów. Nie zaluje pieniedzy wydanych na Non Stop, bo swietnie poprowadzili moją imprezę i piszę tu na forum zeby im podziekowac;))! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Osobiscie proponuje dj
pracuje w jednej z restauracji w dabrowie i wiezcie mi dj sa najlepsi nie falszuja ,zagraja co trzeba,oczepiny robia itp jakby co to pisac na pm dam namniary |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
powiedzcie mi czy każde wesele musi się odbywać przy tej wiejskiej tandecie ?? Nie można zaprosić jakiegoś dobrego jazzowego bandu tylko: Miała mat Kasyna musi być ?? Przecież jakbym miał mieć takie wesele to bym wolał nie mieć wcale.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
powiedzcie mi czy każde wesele musi się odbywać przy tej wiejskiej tandecie ?? Nie można zaprosić jakiegoś dobrego jazzowego bandu tylko: Miała mat Kasyna musi być ?? Przecież jakbym miał mieć takie wesele to bym wolał nie mieć wcale. @savalas - też tak myślałem dopóki nie byłem na weselu z jazzowym bandem. Całe grałem w bilard, zabawa przednia ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
co kto lubi. Ja całe wesela przesiaduje kiedy mi grają kotletowe gówno. Byłem raz na weselu gdzie grała kapela która wiedziała co robić, nie poleciało ani razu Jesteś szalona i inne badziewia i była świetna zabawa. Ja bym nie mógł udawać, że jest fajnie kiedy mi śmierdzą skarpetki.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 07 kwi 10 Nr użytkownika: 3,808 Płeć: Kobieta ![]() |
Wydaje mi się, że DJ wychodzi dużo taniej, a i playlistę można z nim w całości skonsultować. Jeszcze jak ma żyłkę wodzireja, to może być całkiem fajna impreza.
Co do zespołu jazzowego... fatalnie - ciężko pobawić się przy tak wysublimowanej muzyce ![]() Ale nikt nie wypowiada się jakie są ceny - a tego byłabym ciekawa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Ceny Dj'ow wachają się w granicach 1000 zl.Jak dobrze poszukasz,to zagra za 600 zl.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:13 |