IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Zespoły na Wesele
Foreveryoung
post pią, 05 mar 2010 - 15:02
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,749

Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu.

www.stagemusic.pl

Załączony plik
Dodany plik  logo_sylwek.jpg ( 78,2K ) Liczba pobrań: 4

Go to the top of the page

+Quote Post
Izabella99
post nie, 07 mar 2010 - 11:37
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,750

CYTAT(Foreveryoung @ pią, 05 mar 2010 - 15:02) *
Jeśli szukasz profesjonalnego zespołu na swoje wesele- wejdz na stronę Agencji Stage-Music. Bogata oferta dla wymagających klientów, nawet 10% rabatu.

www.stagemusic.pl

Witam.
W ubiegłym roku szukałam z narzeczonym zespołu na wesele i to jest po prostu tragedia jak niektórzy grają, ale kolezanka powiedziala zebysmy sie udali do tej Agencji stage music i bylam pozytywnie zaskoczona, bo jest duzy wybór zespołów i mają na prawdę profesjonalne podejscie, przede wszystkim nie robią wiochy na imprezie. Pan z tej agencji wiele rzeczy nam doradzil i uswiadomil i orientuje sie w temacie. Wybralismy zespół Deja vu i to był najlepszy nasz wybór weselny;)) a byłam już na wielu weselach i mam duze porównanie. Polecam tą agencje jesli chcecie miec pewnosc zeby Wasze wesele nie było "spalone"...

+Quote Post
Natinuel
post nie, 07 mar 2010 - 12:21
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,751

CYTAT(Foreveryoung @ pią, 05 mar 2010 - 15:02) *

www.stagemusic.pl

Też korzystalam z usług tej agencji.Na moim weselu mialam okazje goscic zespol Non Stop- są to prawdziwi zawodowcy, bylo koncertowo. goscie pytali gdzie znalazlam tak fantastyczny zespol. Non stop stworzyl tak wspaniałą atmosferę(maja mnostwo swiateł),oraz glos wokalisty, który spiewa lepiej niz nie jeedna polska gwiaza, wszystko to sparawilo ze nie chcielismy aby ta impreza sie skonczyla..wink.gif! jezeli chcecie na prawde swietną imprezę to sie nie zawiedziecie;)

+Quote Post
vacu
post nie, 07 mar 2010 - 12:31
Post #4

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

To musi być naprawdę niezła agencja skoro użytkownicy czują tak wielką potrzebę napisania pochwały, że aż decydują się na rejestrację haha wink.gif

+Quote Post
visceo
post nie, 07 mar 2010 - 14:49
Post #5

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,752

Jestem na etapie poszukiwania zespołu, byłem na tej stronie i jest na prawde kosmiczna, wszystko się rusza, nawet zdjęcia są w 3 wymiarach, ale czy to odzwieciedla jakosc tych zespołów?? i jakie są ceny?

+Quote Post
Natinuel
post wto, 09 mar 2010 - 09:21
Post #6

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,751

CYTAT(visceo @ nie, 07 mar 2010 - 14:49) *
Jestem na etapie poszukiwania zespołu, byłem na tej stronie i jest na prawde kosmiczna, wszystko się rusza, nawet zdjęcia są w 3 wymiarach, ale czy to odzwieciedla jakosc tych zespołów?? i jakie są ceny?

Ceny są raczej takie jak wszedzie, ale jest duzy wybór i lepsza jakosc tych zespołów. Nie zaluje pieniedzy wydanych na Non Stop, bo swietnie poprowadzili moją imprezę i piszę tu na forum zeby im podziekowac;))!

+Quote Post
jacol1973
post pią, 12 mar 2010 - 13:31
Post #7

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,402

Osobiscie proponuje dj

pracuje w jednej z restauracji w dabrowie i wiezcie mi dj sa najlepsi

nie falszuja ,zagraja co trzeba,oczepiny robia itp

jakby co to pisac na pm dam namniary

+Quote Post
savalas
post sob, 13 mar 2010 - 00:16
Post #8

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 612

powiedzcie mi czy każde wesele musi się odbywać przy tej wiejskiej tandecie ?? Nie można zaprosić jakiegoś dobrego jazzowego bandu tylko: Miała mat Kasyna musi być ?? Przecież jakbym miał mieć takie wesele to bym wolał nie mieć wcale.

+Quote Post
vacu
post sob, 13 mar 2010 - 10:45
Post #9

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(savalas @ sob, 13 mar 2010 - 00:16) *
powiedzcie mi czy każde wesele musi się odbywać przy tej wiejskiej tandecie ?? Nie można zaprosić jakiegoś dobrego jazzowego bandu tylko: Miała mat Kasyna musi być ?? Przecież jakbym miał mieć takie wesele to bym wolał nie mieć wcale.

@savalas - też tak myślałem dopóki nie byłem na weselu z jazzowym bandem. Całe grałem w bilard, zabawa przednia wink.gif Ja normalnie nie trawię muzyki biesiadnej/weselnej/diskopolo ale co by o niej nie powiedzieć na wesele akurat się nadaje.

+Quote Post
savalas
post sob, 13 mar 2010 - 11:16
Post #10

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 612

co kto lubi. Ja całe wesela przesiaduje kiedy mi grają kotletowe gówno. Byłem raz na weselu gdzie grała kapela która wiedziała co robić, nie poleciało ani razu Jesteś szalona i inne badziewia i była świetna zabawa. Ja bym nie mógł udawać, że jest fajnie kiedy mi śmierdzą skarpetki.

+Quote Post
Nesira
post śro, 07 kwi 2010 - 19:50
Post #11

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,808

Wydaje mi się, że DJ wychodzi dużo taniej, a i playlistę można z nim w całości skonsultować. Jeszcze jak ma żyłkę wodzireja, to może być całkiem fajna impreza.
Co do zespołu jazzowego... fatalnie - ciężko pobawić się przy tak wysublimowanej muzyce wink.gif
Ale nikt nie wypowiada się jakie są ceny - a tego byłabym ciekawa wink.gif

+Quote Post
camillo
post nie, 18 kwi 2010 - 12:57
Post #12

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 812
GG: 7863501 status gadu-gadu

Ceny Dj'ow wachają się w granicach 1000 zl.Jak dobrze poszukasz,to zagra za 600 zl.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:13
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza