IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> do byłych pracowników xtreme
emka
post pon, 21 gru 2009 - 19:36
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,621

wiecie chyba nie ma sensu wywlekać brudów na "państwa ch" i ich pseudo firmę bo by czasu brakło tyle tego jest .... do nich najbardziej pasuje stwierdzenie - JAK KTOŚ SIĘ CHU..M URODZIŁ TO KANARKIEM NIE ZDECHNIE - a na nich silniejsi i mądrzejsi znajdą już sposób smile2.gifsmile2.gif - była dyspozytorka
Go to the top of the page

+Quote Post
n.k.26
post czw, 24 gru 2009 - 01:00
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,622

Witam serdecznie!!!!obserwowałam przebieg wypowiedzi Xtreeme taxi na forum jeszcze ze czasów tej "niby potyczki słownej". i teraz postanowiłam zabrać głos:wiele osób wypowiadało się o tej firmie pozytywnie i negatywnie a Xtreeme cały czas pięknie się bronili i mydlili wszystkim oczy.No i co?co z tego wynikło? wielce Xtreemki obiecywały super ekstra rozwinięcie firmy itd,naśmiewali się z wszystkich dookoła i obiecywali złote góry!i co?dzisiaj mamy 24 .12.2009r i chciałam zapytać-gdzie te super londyńskie taksóweczki?? na przełomie października i listopada miało być -6.do końca grudnia-10.a z tego co mi wiadomo nie ma ani jednej. Pewnie teraz też jakoś pięknie odpowiecie ale po co było się tak przechwalać? Czasy są trudne i zamiast głupio gadać o "cudach"-trzeba było najpierw pomyśleć niż się panoszyć!;zapewne całkiem inaczej by to wyglądało!a Wy-po raz kolejny chcieliście pokazać swoją "wielkość", która i tym razem Was zgubiła.

Co do tego,że ciągle odchodzą Wam pracownicy-to też musi coś znaczyć!Mamy takie czasy a nie inne że ludzie naprawdę szanują sobie pracę i gdyby było wszystko wporządku z Waszej strony-nikt by tak hurtem nie odchodził.

Dlatego myślę, że powinniście troszkę się nad sobą zastanowić bo czasem nie warto udawać kogoś kim się nie jest. I wyprzedzę tu odrazu ataki z Państwa strony-nie napisałam tego po złości czy jakiegokolwiek żalu a tylko i wyłącznie po to aby dać Wam troszkę do myślenia odnośnie Waszego zachowania!

+Quote Post
Kamil_
post sob, 26 gru 2009 - 00:52
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

To nie ma tych angielskich taksówek?

+Quote Post
mgmisiek
post sob, 26 gru 2009 - 13:54
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,306

CYTAT(Kamil_ @ sob, 26 gru 2009 - 01:52) *
To nie ma tych angielskich taksówek?

Jedna jeździła przez krótką chwilę, a na chwile obecną jakoś sprawa ucichał i taksówek nie widać.

+Quote Post
Kamil_
post wto, 05 sty 2010 - 16:52
Post #5

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

A czemu prezes i prezesowa zostali nazwani Mop i Filipek? biggrin.gif Bo takie słuchy mnie doszły smile2.gif

+Quote Post
vacu
post wto, 05 sty 2010 - 18:04
Post #6

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

Kurde "złotówy" to bardzo krewki naród biggrin.gif W gazetach czasem piszą jakie to bitwy się toczą na postojach (także dosłownie), widać to też u nas na forum. Moja propozycja: zamykać wszystkie "taryfiarskie" tematy bez choć jednego rzeczowego argumentu. Tutaj jakotakie mamy dwa, oba liche:
1) Ludzie się zwalniają więc firma do d... - to, że się zwalniają nic nie znaczy, w wielu firmach jest rotacja
2) Firma obiecała, że się rozwinie a się nie rozwija - ten argument dotyczy 90% firm w Polsce w tym roku, kryzys może nie jest taki jakim nas straszono ale pewien zastój jednak jest, wszystkie firmy z jakimi współpracuję mają większe lub mniejsze kłopoty także argument słaby...

Reszta to bluzgi nie warte cytowania. I nie bronię tu eXtreme, bo nawet nigdy ich autem nie jechałem. Nie zarejestrowałem się także na forum wczoraj aby obrażać/bronić tej czy innej firmy.
Proszę moderatorów o rozpatrzenie mojej propozycji, bo to się już nudne po prostu robi i smutne.

angry.gif

+Quote Post
kamillll
post wto, 05 sty 2010 - 18:41
Post #7

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

Popieram, temat powinien zostać zamknięty.

+Quote Post
xMarcinx
post śro, 06 sty 2010 - 20:33
Post #8

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,576

Nie popieram, każdy ma prawo po marudzić.

+Quote Post
vacu
post śro, 06 sty 2010 - 21:01
Post #9

Smokin' nigga

CYTAT(xMarcinx @ śro, 06 sty 2010 - 20:33) *
Nie popieram, każdy ma prawo po marudzić.

Tylko imho forum publiczne to nie jest miejsce na "gorzkie żale". Jeśli rzuca się w kogoś publicznie mięsem to przydałoby się mieć w ręku solidne argumenty. Jak ktoś ma pretensje do byłego pracodawcy to niech do niego idzie i je wyjaśni a jak nie to do Sądu Pracy. A na forum bardziej przydałoby się za i przeciw korzystaniu z usług tej czy inne korporacji (np. tu za drogo, tam nie miła obsługa, jeszcze gdzie indziej tanio i wesoło) tymczasem w dziesiątkach jeśli nie setkach postów na tym forum poświęconym taxi sensownej rady którą firmę wybrać ze świecą szukać.

+Quote Post
xMarcinx
post śro, 06 sty 2010 - 21:31
Post #10

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,576

Masz racje, niemniej takie tematy powinny być uważnie pilnowane a nie zamykane. Według mnie przez takie tematy, można w pewien sposób pomoc. Co by było gdyby np na forum pokazał się post jakiegoś usera z 1 wypowiedzią o np. molestowaniu w L-kach, albo konkretnej firmie? Przypuśćmy, że ktoś zamknąłby temat usunął wypowiedz, a za tydzień było by info w prasie "Gwałt na pracownicy". Tak jakby był ten post może i była by wrzawa, itd. ale do tragicznego zdarzenia by nie doszło, ale jak by to było pomówienie to zawsze poszkodowany mogłby się oczyścić przed sadem. Według mnie tematy krytyczne, czasem nazbyt emocjonalne sa ok, jednak to moderatorzy muszą je trzymać w ryzach. Konstytucja przecie gwarantuje nam wolność wypowiedzi, nie odbierajmy jej nikomu nawet jeśli szargają nim emocje.

+Quote Post
sarsolot
post czw, 07 sty 2010 - 13:10
Post #11

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,063
GG: 4757707 status gadu-gadu

Nie zamykac, a nawet nie moderowac az tak jak mowicie. Sami sobie uzytkownicy wystawiaja przeciez opinie smile2.gif

+Quote Post
savalas
post czw, 07 sty 2010 - 15:20
Post #12

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 612

a moim zdaniem zamykać, bo to nie jest forum poszkodowanych pracowników taksówek tylko miasta Dąbrowa Górnicza. Można równie dobrze założyć 100 tematów typu:

- wszystkie suwnicowe mają wąsy na Hucie Katowice
- nie pracujcie w Dudzie bo wam zamarznie podudzie

Niech się kłócą między sobą.

+Quote Post
vacu
post czw, 07 sty 2010 - 15:43
Post #13

Smokin' nigga

CYTAT(xMarcinx @ śro, 06 sty 2010 - 21:31) *
Masz racje, niemniej takie tematy powinny być uważnie pilnowane a nie zamykane. Według mnie przez takie tematy, można w pewien sposób pomoc. Co by było gdyby np na forum pokazał się post jakiegoś usera z 1 wypowiedzią o np. molestowaniu w L-kach, albo konkretnej firmie? Przypuśćmy, że ktoś zamknąłby temat usunął wypowiedz, a za tydzień było by info w prasie "Gwałt na pracownicy". Tak jakby był ten post może i była by wrzawa, itd. ale do tragicznego zdarzenia by nie doszło, ale jak by to było pomówienie to zawsze poszkodowany mogłby się oczyścić przed sadem. Według mnie tematy krytyczne, czasem nazbyt emocjonalne sa ok, jednak to moderatorzy muszą je trzymać w ryzach. Konstytucja przecie gwarantuje nam wolność wypowiedzi, nie odbierajmy jej nikomu nawet jeśli szargają nim emocje.

Nie tylko zamykane ale usuwane. Tu nie padły żadne konkrety - jakby ktoś napisał: "W extreme stosują mobbing, bo (...), poszukuję innych poszkodowanych" to nic bym do tego nie miał. A tak to nam się robi z forum mur z krzywym sprejowym napisem "waldek to ch..." a tego nie chcę.
Podejrzewam, że jakbym założył wątek z pierwszym postem: "Dyrektor SP194 to $#@$@. Były uczeń." to byś go tak nie bronił. A do tego się to sprowadza.
CYTAT(sarsolot @ czw, 07 sty 2010 - 13:10) *
Nie zamykac, a nawet nie moderowac az tak jak mowicie. Sami sobie uzytkownicy wystawiaja przeciez opinie smile2.gif

Ale świadczy to też o poziomie forum. Można na nim podyskutować na poziomie ale jak ktoś wejdzie po raz pierwszy i trafi do takiego wątku to raczej już tu nie wróci.
CYTAT(savalas @ czw, 07 sty 2010 - 15:20) *
a moim zdaniem zamykać, bo to nie jest forum poszkodowanych pracowników taksówek tylko miasta Dąbrowa Górnicza. Można równie dobrze założyć 100 tematów typu:

- wszystkie suwnicowe mają wąsy na Hucie Katowice
- nie pracujcie w Dudzie bo wam zamarznie podudzie

Niech się kłócą między sobą.

Dokładnie!

Ten post edytował vacu czw, 07 sty 2010 - 15:47

+Quote Post
Master
post czw, 07 sty 2010 - 17:57
Post #14

FdZD

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 5

Ja do dzis jestem za usunięciem tematu Taxi wraz z całą jego zawartością ! Pozostawienie jedynie nazw Korporacji , pojedynczych taksówek wraz z numerami do nich wink.gif

+Quote Post
gosc0000
post czw, 28 sty 2010 - 22:48
Post #15

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,513

laugh.gif
CYTAT(emka @ pon, 21 gru 2009 - 20:36) *
wiecie chyba nie ma sensu wywlekać brudów na "państwa ch" i ich pseudo firmę bo by czasu brakło tyle tego jest .... do nich najbardziej pasuje stwierdzenie - JAK KTOŚ SIĘ CHU..M URODZIŁ TO KANARKIEM NIE ZDECHNIE - a na nich silniejsi i mądrzejsi znajdą już sposób smile2.gifsmile2.gif - była dyspozytorka
laugh.gif lepiej bym tego nie napisła M...

Ten post edytował gosc0000 czw, 28 sty 2010 - 22:48

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:52
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza