![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: nie, 12 lip 09 Nr użytkownika: 3,385 Płeć: Mężczyzna GG: 3726356 ![]() |
Siemka. Mam pytanie czy na nowy sezon będą jakieś inne bilety? Czy znowu będę te same badziewne zrobione w paincie na kartce papieru? Chodzi mi żeby na tym bielcie było napisane kto gra, herby itp. itd.
Cos takiego np. -> http://www.dziennik.pl/files/archive/00144...ety_144148g.jpg |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
O to już pytaj działaczy, a nie nas - kibiców. Na Ligę Mistrzyń chyba muszą być odpowiednie bilety. Tak jak specjalne foldery z informacjami.
A jak będzie w lidze tego nie wiadomo. Może sponsor tytularny zażyczy sobie swojego logo na biletach to wtedy będą nowe ciekawsze. Ciężko powiedzieć... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cze!!
a jak chcesz naprawdę porównać i poznać "bilety" z różnych sal hal gdzie gwiazdki grały to daj znać, to co udało mi się zebrać jest do wglądu. Bo i tak najładniejsze były w Mielcu i w Zawierciu. Jeszcze fajniejsze pod względem wizualnym były w Krakowie, ale to baraże AZS Białystok vs Wisła Kraków POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Niezapominaj też o Bielsku, bo tam też były fajne
![]() Ten post edytował Lui czw, 27 sie 2009 - 13:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak nie ma meczy i nie ma o czy pisać to należy pierdoły pociskać,
więc kontynuując zadam pytanie - kto ma skaner i chciałby po skanować i wrzucić skany biletów na forum? Aby tematu nie zaśmiecać proszę o kontakt na PW dogadamy szczegóły. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
jak mowa o biletach, to mi sie udało uzbierać takie bilety z wyjazdów:
![]() -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A ja się popłaczę, bo mojej kolekcji nikt nie chce zeskanować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUI po skanujesz?????] bo mi smutno POZ. Ten post edytował Szczepan wto, 01 wrz 2009 - 01:32 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
po skanuje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
przepraszam Cię, ale Grzesiu wziął i będą może w galerii.
Jeszcze raz przepraszam LUI. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczepan komu ty dałeś te bilety ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przepraszam nie Grzesiu tylko Daro, a wszystkiemu winna jest godzina postu.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Skany biletów Szczepana już w galerii.
Dodatkowo pozwoliłem sobie wykorzystać 2 skany Coelho. Pozdrawiam Bilety Ten post edytował checkin śro, 02 wrz 2009 - 11:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Fajnie gra i buczy tylko?
Wszystko przez p.Piotra Nie ma biletów z północno-zachodniej Polski Ani z Piły, Bydgoszczy czy Wrocławia. POZ. Dla tych co nie kumają p.Piotr M. dba o kibiców, a to był żarcik. Ten post edytował Szczepan śro, 02 wrz 2009 - 12:12 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:25 |