![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 16 lis 08 Nr użytkownika: 2,522 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dąbrowa Górnicza, podobnie jak 16 innych polskich miast walczy o Wielki Koncert Sylwestrowy, sponsorowany przez największą polską platformę aukcyjną Allegro.pl.
http://sosnowiec.gazeta.pl/gazetasosnowiec...wy_koncert.html |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
myślałem, że jak taka akcja, to chociaż gwiazda z zagranicy jakaś przyjedzie, a tu czy miasto zorganizuje czy allegro to i tak kolejna kotletowa impreza
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
to jaką gwiazdę ja bym chciał to zupełni inna para kaloszy, raczej niewielu dąbrowiaków by na taką impreze przyszło, a po drugie takie zespoły nie przyjeżdżają do pipidówy na sylwestra. Chodzi mi o to, że miałem nadzieje, że jak Allegro, to impreza naprawde taka jakiej jeszcze w DG, nie było, a tu zestaw typowy, tylko sponsor poprostu byłby z zewnątrz załatwiony. Ja tam nic do Sofy i Kayah niemam, byłem na beerfescie i dobrze się bawiłem zwłaszcza na Sofie, bo to świetny zespół.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:03 |