![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: śro, 15 lip 09 Nr użytkownika: 3,391 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niebawem kończy mi sie ubezpieczenie na samochód.Z obecnego nie jestem zadowolony, w lutym miałem małą stłuczkę z mojej winy, towarzystwo robiło problemy z wypłatą odszkodowania z AC
![]() tak więc zastanawiam się nad zmianą.Gdzie ubezpieczacie swoje auta, mozecie cos polecić? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam pakiec OC+AC W Allianz.....nie wiem czy są ok, miałem tylko małe uszkodzenie auta sąsiada na parkingu więc poszło z OC a to bez żadnej łaski....ogólnie odradzam HDI.....ja swoje zalatwiałem na redenie obok salonu Fiata - w tych budkach za zegarmistrzem. Pani wszystko przelicza i dobiera.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 14 lip 09 Nr użytkownika: 3,388 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja niedawno byłem w podobnej sytuacji co Ty i wziąłem OC w Link 4. Mają jeszcze do końca miesiąca promocję dla mieszkańców naszego regionu, więc może zobacz tam?
Ja mam pakiec OC+AC W Allianz.....nie wiem czy są ok, miałem tylko małe uszkodzenie auta sąsiada na parkingu więc poszło z OC a to bez żadnej łaski....ogólnie odradzam HDI.....ja swoje zalatwiałem na redenie obok salonu Fiata - w tych budkach za zegarmistrzem. Pani wszystko przelicza i dobiera. A ile bierze prowizji za to dobieranie? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w PZU jest teraz promocja za nowe OC w PZU bodajrze 20% zniżki
![]() Jak byś był zainteresowany pisz na gg to podam Ci tel. do agenta ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 14 lip 09 Nr użytkownika: 3,388 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w PZU jest teraz promocja za nowe OC w PZU bodajrze 20% zniżki ![]() Jak byś był zainteresowany pisz na gg to podam Ci tel. do agenta ![]() W PZU mi wyszła opłata w wysokości 780 PLN – 40 złotych drożej niż w L4. Różnica taka, że ja szukałem OC, a nie AC. Za OC+AC nie sprawdzałem ile wynoszą te stawki. Jeżdże Vectrą z 99 roku, więc nie wiem czy dla 10 letniego samochodu warto brać auto casco? Na razie się wstrzymałem i wziąłem tylko ubezpieczenie obowiązkowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:28 |